- 22 Ekim 2011
- 277
- 183
- 103
- 43
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #51.141
Kuzum günaydın nie erken yaptin ki bekle biraz sabırlı ol bazen çıkmıyor gec dollenmeden dolayi erken testte gebelik günü nu bekle cnm benim üzülme lütfen
Adetine ne kadar var senin cnmne bileyim yaaa yaptım gitti valla
Adetine ne kadar var senin cnm
Daha var cnm acele etme 5 gun var dur bekle cnmbat 1 şubat
Hahaha canim bende balik burcuyummm ah bu burc bizim basimiza meraktan cok is getirir bata 5 6 gun kaldi ama ben meraktan catlayack kivamdayim uykularimi kaybettim resmenGünaydın kızlar klasik bir balık burcu olarak yine sabirsız davranıp sabah sabah hcg testi yaptım elbette ki fos çıktı
Hahaha canim bende balik burcuyummm ah bu burc bizim basimiza meraktan cok is getirir bata 5 6 gun kaldi ama ben meraktan catlayack kivamdayim uykularimi kaybettim resmen
Evet canım bence catlamis değerlendir ...
Daha var cnm acele etme 5 gun var dur bekle cnm
Evet canım bence catlamis değerlendir ...
Valla orasi belli olmuyor canım benim biz yapıyoruz gerisi rabbim in bileceği şey sabırla yada bizim gibi sabırsızlıkla beklemekPerşembe doluydu bire bugün yaparsak kaçırmam dimi yaa
Günaydın tatlım benimyaaa ne muhabbetler dönmüş tatlışlar burda,ben saat 10da koltugun köşesinde ''lost'' izlerken uyumuşum yine yaaa,mahvetti bu ilaçlar beniii daha yeni uayndım saat 12 olmuş.14ssaaat uyumuşumhertarafım ödem olmuş uyumaktan yumuş yumuşummm ben önümüzdekş ay zor kullanırım klomeni valla
ruyalar miii oohoooo resmen sirlar dunyasini ceviriyorummm ewettt ayricalkkTirr ama merakkk bizim basimiza is acmasn guzel sonuclarimiz olur insallah bnm bat 2subatt aramzda bisey yok guzel haberler veririz insallahAynen ruyamda dün bebek emziriyordum o kadar kaptırdım kendimi işte neyse bakalım daha var bata bekleyip görelim balık burcu olmak ayrıcalıktır ama aması var oyyy oyyyyy
ruyalar miii oohoooo resmen sirlar dunyasini ceviriyorummm ewettt ayricalkkTirr ama merakkk bizim basimiza is acmasn guzel sonuclarimiz olur insallah bnm bat 2subatt aramzda bisey yok guzel haberler veririz insallah
İnsallah kuzum benimm guzel sonuclarla kocana en guzel hediyeyi verirsin rabbimm kucaklarimizi bos birakmasinnnn2 subat evlilik yildonunum umarım hamileyimdir de bize güzel bir hediye olur
Amin canım benim cumlemizin inşallahİnsallah kuzum benimm guzel sonuclarla kocana en guzel hediyeyi verirsin rabbimm kucaklarimizi bos birakmasinnnn
Cnm senin de göğüs uçların aciyor mu bu ne böyle yaaa benim sabahtan bu tarafa acisindan ölüyorum nerden cikti bu ilax mi yapiyor böyle anlamadim benyaaa ne muhabbetler dönmüş tatlışlar burda,ben saat 10da koltugun köşesinde ''lost'' izlerken uyumuşum yine yaaa,mahvetti bu ilaçlar beniii daha yeni uayndım saat 12 olmuş.14ssaaat uyumuşumhertarafım ödem olmuş uyumaktan yumuş yumuşummm ben önümüzdekş ay zor kullanırım klomeni valla
Cnm senin de göğüs uçların aciyor mu bu ne böyle yaaa benim sabahtan bu tarafa acisindan ölüyorum nerden cikti bu ilax mi yapiyor böyle anlamadim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?