Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

demek benim ilk bebek kız idi uçları çok acıyordu şimdi ise hiçbir belirti yok ve 4 gün kaldı sanırım bu ay fos yine güya en güzel günler değerlendirildi

Deli kiz silokonlu hemsirem benim bende yaptircaktim korktum valla yaptirmadim küçük gogusluyum biraz bana gore küçük aslinda iyide takmistim bir ara fena ama izi kalir bozulur kotu olur die karar veremedim

Ay kizmi gen ölürüm onu verene keske ama dedigin gibi iynenin etkisi olabilri cnm

Kizceler dun kanamasi olan arkadasin adi neydi bu gun girmedi topige ne oldu acaba merak ettim gece boyunca hep aklimdaydi valla ins yerlesmw kanamasidir

demek benim ilk bebek kız idi uçları çok acıyordu şimdi ise hiçbir belirti yok ve 4 gün kaldı sanırım bu ay fos yine güya en güzel günler değerlendirildi
Kuzum ins bu seferki kiz olur erken daha bekle bana diyene bak sen benden kötü ciktin yipratma kendini

:) doğru da yaptık işte ilkini kaybedince varsa bunu kaybetmek istemem
Cnm benim nasibi olmayınca ne yaparsan ya tutunmaz yasamaz ins mevlam bu seferki olurda onu sana bağışlar biz ne kadar yipratirsak yipratalim kendimizi olmiycaksa olmuyor bak ben artik biraktim valla ucunu başını ne olacaksa olsun stresten mafoldum yemin ederim artik dislerim agriyor gece bile dusunmekten uyku uyuyamiyorum nasibimde varsa olur yoksa yapacak bir sey yok ben elimden geleni yaptim gerisi rabbimin taktirine kaldi artik

öyle tabi ki canım benim rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah :)

Mrb arkadaşlar kızlar dün peçete koydum açık kahve sulu idi akinti bugün yogun bi şekilde ve kırmızı simdi LH yaptım diğerini yapmak istemedim LH ovulolsyon testi cift cizgi renkli oluyorum sanırsam diecem LH çift çizgi gösteriyor ben anlamadım.

bende anlamadım şu dediklerinden birşey valla kafam karıştı....

benim kızımda emzirmeden sonra çok sarkmıştıı cok kotu ama hayal bile edemezsiniz ben de hem dikleştirme hem silikon birlikte yaptırdum.valla hayatımda yaptıgım en ıyı işti,iyi ki de yaptırmışımmm,çok memnunun.. :))

Bende anlamadim üstelik c teden daha koyu sınırlerim bozuldu renkli oluyorumEki Görüntüle 1945446

canımm bi kanda betahcg baktırsana bu lh testleri kafanı karıştırdı.enazından gebelik varsa ve kanama eşlik ediyorsa mudahale ederse progeteronun depo iğneleri falan var onlardan yaparlarbebiş tutunsun diye.boyle giderse bebiş varsa da düşer allah korusun ((

buarada kızlar aptal saptal belirtilerime bugun itibariyle krem gibi bildiğin krem yani akıntı eklendi... valla bu ilaç çok sıkıntılıymış yau,aynı gebeymişsin gibi yapıyo adamı,kafayı yememek elde değil,zorla havaya sokuyo insanı,üçbeş güne memelerimde acımaya başlarsa küfredeecem bu klomene heaa

Süper valla cnm cok kisi memnun değil bende korktum yaptirmadim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…