- 22 Ekim 2011
- 277
- 183
- 103
- 43
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #51.321
Mrb kızlar ben ovulosyon testi yapıp durdum hem sağda hem solda kist oluşmuş o yüzden ovulosyon çift çizgi gosteriyormus Dr dedi. ilaç vermedi ağrı kesici ve kramp için ilaç verdi yani en güzeli Dr takibinde yumurta takibi yapmak lagzim ov.testi Kistler olduğu zaman yanıltıcı oluyormuş söylemek istedim tatlı ruyalar
Cnm benim ne diyecegimi bilemiyorum insanin ici aciyor valla ben sebebini bilemedigim bir neden de bir aglamaya basladim gözler balon ve basim catliyor kendimi tutamiyorum artik teatteki ciGinin iyneden oldugu kwsindi de iste insan bir seye inanmak istiyor bir ufak umut istiyorHepinize günaydın kızlar maalesef Antalya kan ağlıyor bu ay da tutmadıben de şans olsaydı sayet. ..............
Cnm benim ne diyecegimi bilemiyorum insanin ici aciyor valla ben sebebini bilemedigim bir neden de bir aglamaya basladim gözler balon ve basim catliyor kendimi tutamiyorum artik teatteki ciGinin iyneden oldugu kwsindi de iste insan bir seye inanmak istiyor bir ufak umut istiyor
oluyodur ateş topiğinde bi arkadaş bi macun kullanıyodu 2 kere yumurtluyodu mesela yumurta takibinde belli olmuştu 2 kere yumurtladığı şimdi hamile çok şükürO zaman bizlerde de arada bir iki üç yumurta olduğu oluyorsudur değil mi?
Canim rabbim hep hayırlı vakitte versin diyoruz bebisleri Kucağımiza alana kadar pes etmek morel bozmak yok Şubat i değerlendirecez artık lütfen morelini bozma hayırlısı de Şubat için hazirlanHepinize günaydın kızlar maalesef Antalya kan ağlıyor bu ay da tutmadıben de şans olsaydı sayet. ..............
Kızlar lütfen toplayın kendinizi inan bende uzuldum ama hayırlısı canlar yaaaValla bende hüsranlardayım ...... sözün bittiği yer...
Oooo yavrum ne yaptın öyle dosememissin yahu bence Kıbrıs a gidelim orda sorgusüz bi adamdan tüp bebek yapıp gelelim bizimkiler fos çıktı valla bende anlam veremedim bu işe kafam allak bullak oldu sen ki tip sektöründesin böyle diyorsan ...canım arkadaşlarım bugun sabah doktor kontrolüm vardı 10da,21.günümdü dedim gideyim de bi progestreron baktırayım rahim kalınlıgına baktırayım.gittim gitmez olaydım kafam allak bullak oldu,çok moralim bozuk kk ya bile girmedim sabahtan beri.. ben anlamıyorum bu işleri ya valla,ben ayın 22sinde iğnemi oldum ayın 19olan kontrolümde de 6 7 tane yumurtam vardı.neyse 22sinde iğne olunca 36saat içinde ovulasyon oluyor ya hesapta ilişki mişlişki falan derken bugun ki doktor kontrolunde ne göreyim.rahim boşlugunda sıvı var dedi doktor yumrtan çatlamış ovulassyon olmuş dedi bunu da sanki daha yeni olmuş gibiydi söylerken,ki zaten yumurta çatladıktan sonra açığa çıkan sıvı bikaçgun sonra kayboluyor gozukmuyor.ee ben anlamadım şimdi yani geçen p.tesi ovulasyon olmuş olması lazım ozamandan buzamana da sıvı falan kalmaz,e şimdi sıvı varsa bu ne sıvısı ayyy başlıcam böyle işe yaa valla çok moralim bozuk ayrıcak sol yumurtalıgımda kist olmuş 4cm.gerçi benim büyük yumurtam sağdaydı.yumurta da çatlamış zaten diyo adam ama teknik olarak 2gün önce falan çatlaması mumkun değil ki ayın 19unda 17,5mmdi yumurta,adamın dediği gibi 29unda çatlamış olsa 30mm e kadar mı büyüdü,okadar büyüyen yumurta çatlamazki zaten.ve ben sevgili kocam sebeiyle en son geçen çarşamba korunmasız ilişkiye girmiştim sonra bidaha hep korunduk( geç çatladıysa döllenme şansıda yok maalesef.. ya ben anlamıyorum arkadaş okadar takip okadar ilaç iğne bunları hep kontrollü olsun diye yapıosun,ilişki zamanını bilelim diye yine saçma sapan işler oluyor.sinirlerim bozuldu artık.benim kendi doktoruma gönderdim ultrason görüntülerini o da buay gebelik şansı pek gözükmüyor demiş bu ultrasonlara bakarak (( küfredecem şimdi zor tutuyorum kendimii.. ben buayda olmazsa gidiyorum tüp bebeğe hesap kitapla olcak iş değil bu,e benim adam da madem bırakamıyor korunmayı çok seviyor dışarı şeyetmeyii ozaman versin parayı yapsın çocugu sıkıldım ben yaa (
Canim sıvı yumurtanin catmasindan mi kaynaklı yoksa küçük kistler patladigi için de sıvı oluyor benim öyle parlıyor ve sıvı olarak görünüyor.Dr net bişey söylememis ki kiste oluşmuş diyorsun. Kıbrıs'ta buluşacaz galiba bu gidişle. Soğan suyuna baliyorum bugün allah hepimizin yardımcısı olsun.canım arkadaşlarım bugun sabah doktor kontrolüm vardı 10da,21.günümdü dedim gideyim de bi progestreron baktırayım rahim kalınlıgına baktırayım.gittim gitmez olaydım kafam allak bullak oldu,çok moralim bozuk kk ya bile girmedim sabahtan beri.. ben anlamıyorum bu işleri ya valla,ben ayın 22sinde iğnemi oldum ayın 19olan kontrolümde de 6 7 tane yumurtam vardı.neyse 22sinde iğne olunca 36saat içinde ovulasyon oluyor ya hesapta ilişki mişlişki falan derken bugun ki doktor kontrolunde ne göreyim.rahim boşlugunda sıvı var dedi doktor yumrtan çatlamış ovulassyon olmuş dedi bunu da sanki daha yeni olmuş gibiydi söylerken,ki zaten yumurta çatladıktan sonra açığa çıkan sıvı bikaçgun sonra kayboluyor gozukmuyor.ee ben anlamadım şimdi yani geçen p.tesi ovulasyon olmuş olması lazım ozamandan buzamana da sıvı falan kalmaz,e şimdi sıvı varsa bu ne sıvısı ayyy başlıcam böyle işe yaa valla çok moralim bozuk ayrıcak sol yumurtalıgımda kist olmuş 4cm.gerçi benim büyük yumurtam sağdaydı.yumurta da çatlamış zaten diyo adam ama teknik olarak 2gün önce falan çatlaması mumkun değil ki ayın 19unda 17,5mmdi yumurta,adamın dediği gibi 29unda çatlamış olsa 30mm e kadar mı büyüdü,okadar büyüyen yumurta çatlamazki zaten.ve ben sevgili kocam sebeiyle en son geçen çarşamba korunmasız ilişkiye girmiştim sonra bidaha hep korunduk( geç çatladıysa döllenme şansıda yok maalesef.. ya ben anlamıyorum arkadaş okadar takip okadar ilaç iğne bunları hep kontrollü olsun diye yapıosun,ilişki zamanını bilelim diye yine saçma sapan işler oluyor.sinirlerim bozuldu artık.benim kendi doktoruma gönderdim ultrason görüntülerini o da buay gebelik şansı pek gözükmüyor demiş bu ultrasonlara bakarak (( küfredecem şimdi zor tutuyorum kendimii.. ben buayda olmazsa gidiyorum tüp bebeğe hesap kitapla olcak iş değil bu,e benim adam da madem bırakamıyor korunmayı çok seviyor dışarı şeyetmeyii ozaman versin parayı yapsın çocugu sıkıldım ben yaa (
Canim sıvı yumurtanin catmasindan mi kaynaklı yoksa küçük kistler patladigi için de sıvı oluyor benim öyle parlıyor ve sıvı olarak görünüyor.Dr net bişey söylememis ki kiste oluşmuş diyorsun. Kıbrıs'ta buluşacaz galiba bu gidişle. Soğan suyuna baliyorum bugün allah hepimizin yardımcısı olsun.
belkide kisttendir haklisin canim bilemiyorum ki ama rahim kalinligi da az mi sanki 21.gunde7.4 bu kalinlik olayindan da hic anlamam gerci.offf bilmiyorum canlar yaaCanim sıvı yumurtanin catmasindan mi kaynaklı yoksa küçük kistler patladigi için de sıvı oluyor benim öyle parlıyor ve sıvı olarak görünüyor.Dr net bişey söylememis ki kiste oluşmuş diyorsun. Kıbrıs'ta buluşacaz galiba bu gidişle. Soğan suyuna baliyorum bugün allah hepimizin yardımcısı olsun.
Canim kalınlık hakında ben hiç birşey bilmiyorum ama 4 5 senedir kistle uğraşıyorum ve kist patladigi için ameliyat oldum arada küçük olan kistler patlıyor ve rahim içinde sıvı olarak görülüyor çok sık yaşadım bi durum. Kist için soğan suyuna başladım Dr doğum kontrol vereyim ama gerek yok dedi. Aman heri bu bebek işi ne zormuşbelkide kisttendir haklisin canim bilemiyorum ki ama rahim kalinligi da az mi sanki 21.gunde7.4 bu kalinlik olayindan da hic anlamam gerci.offf bilmiyorum canlar yaa
Evet bu gun 13. Günüm ve kocaman bir negatif hayırlısı olsun ne diyim
aynen canım yaa hayırlısı olsun nasıl tutacak bu bebek ben anlamadım milletin nasıl oluyor çok canım sıkkınüzülme sende elden gelen bir sey yok ....
Ovulasyon testti pozitif cikiyor korkuyorum ins kistim yoktur bir iki yerde okudum kist oluyormus genelde
Eki Görüntüle 1947057 dün sabah yaptim hic bir sey çıkmadı bu gun sabah direk böyle çıktı valla korkuyorum ins kisttim yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?