- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #51.341
Valla bilmiyorum karnim hala cok agriyor kasiklarim agriyor öyle cok değil bir iki yerde okudum kist çıkmış@sofiarya canım nerdesin sen anlarsın bu ne demek ki ?
Valla bilmiyorum karnim hala cok agriyor kasiklarim agriyor öyle cok değil bir iki yerde okudum kist çıkmışböyle olunca
Aynen cnm yarin 14. Gunum şimdi daha oncede denemisti adetime yakin hiç boyle çıkmıyordu. Kist olmasinda vallaha bebek olmadığına üzülmem çünkü birde ona tedavi uygulayacak dr
Hayda o nerden çıktı kuzum anlamak zor bu erkekleri vallahi üzülme ne olur bizde cok kavga ettik sinirler yatisinca her sey yoluna giriyor iste bütün stresi sikintiyi biz çekiyoruz onlar hava yapiyir anlamiyorumbizimki ile kavga ettik ben bırakıyorum artık takip ilişki vs vs vs size bol şans arkadaşlar yine buradayım ama sizi dinler sohbet ederim....
Hayda o nerden çıktı kuzum anlamak zor bu erkekleri vallahi üzülme ne olur bizde cok kavga ettik sinirler yatisinca her sey yoluna giriyor iste bütün stresi sikintiyi biz çekiyoruz onlar hava yapiyir anlamiyorum
Haydaaa bu ne şimdi valla ne diycegimi şaşırdım şimdi cnm yaa takma kafana üzülme daha cok etkileneceksin biz de yasadik ayni sorunlari benim kaynanam hep bana kisir derdi ama şükür hic bir sorun yok. Olmuyor istegit bide sen sperm testi yaptır dedim oooooooo sorun ondamıymıs nerden buluyormusum bunları ben çocuk gibi davranıyormuşum daha yaşım gençmiş sanki düzenli seks mi yapıyormuşum kendimi salmışım bide çocuk olsa ne olurmuşu kimbilirmiş vs vs vs bide suratıma kapattı telefonu .....
Haydaaa bu ne şimdi valla ne diycegimi şaşırdım şimdi cnm yaa takma kafana üzülme daha cok etkileneceksin biz de yasadik ayni sorunlari benim kaynanam hep bana kisir derdi ama şükür hic bir sorun yok. Olmuyor iste
Sıkma canını inan bana degmez 10 yılda 30 senem gitti resmen birde bana sor ama şükür genede umut bitmiyor ışteAllah hepsinin cezasını versin ne diyeyim ben başka birsey bulamıyorum diyecek......
Sıkma canını inan bana degmez 10 yılda 30 senem gitti resmen birde bana sor ama şükür genede umut bitmiyor ışte
Oo seninde. Bayag olmus cnm gercekten sperm testti yaptirmasi gerek ona göre bir yol çizersiniz en azindan simdi hep sana eziyet olur eger onda sorun varsa bosu bosuna sen mafoluyorsun tup bebekte sansin daha yuksek olur. En azindan
olur mu onun ilk evliliğinden 2 çocuğu var onalr nasıl oldu yok ben pes ettim artık takip falan yok
Oo seninde. Bayag olmus cnm gercekten sperm testti yaptirmasi gerek ona göre bir yol çizersiniz en azindan simdi hep sana eziyet olur eger onda sorun varsa bosu bosuna sen mafoluyorsun tup bebekte sansin daha yuksek olur. En azindan
Ayni seyi ablamda yasadi sana yemin ederim ayni sey onun esinin de ilk evliliginde kizi vardi ablamda sorun yoktu olmadi sonra 10 sene sonla hamile kaldi ve bir bucuk yasinda dunya guzeli bir kizi var cnm ins cabucak rabbim sanada verirolur mu onun ilk evliliğinden 2 çocuğu var onalr nasıl oldu yok ben pes ettim artık takip falan yok
Ayni seyi ablamda yasadi sana yemin ederim ayni sey onun esinin de ilk evliliginde kizi vardi ablamda sorun yoktu olmadi sonra 10 sene sonla hamile kaldi ve bir bucuk yasinda dunya guzeli bir kizi var cnm ins cabucak rabbim sanada verir
Oda öyle söylerdi ama hiç ummadığı anda hamile kaldi biz bile sok olmuştuk:)valla artık umudum kalmadı canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?