Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

sofiarya
Canımmm merhaba bişey sorabilirlimyim.testi normalde öğlen 12 de yapıyorum ama dün gece yapabildim çok koyu değildi ama koyuydu yine. Geçen hatta ovülasyon olup silikleşmiştii. Bugün 12 de yaptım silik çıktı. Yani sürekli aynı saattemi yapmak gerek o saat dışında yapılanlar geçersizmi oluyo

?????? bilemedim ki valla
senin benden daha az kalmıştı,nezamandı şubat başı falandı d,mi? yapmadın mı test?iğneden sonra kaçıncı gün bügün

kız bacım bende iğne yok doğal benim 1 şubat adet tarihim yapmadım erken diye

20 ocakta oldum cnmm oylen 2 de

aynı saatte yapmanın şu avantajı var takip açısından kolaylık oluyor,kaçırmamış olursun,dün gece bugun 12de yaptıgından daha koyuysa bu geceyi sakın sakın kaçırma hemen ilişki yarını es geç çarşamba yine ilişki olsun mutlaka.. çünkü bugun silikleşmeye başlaması ovulasyonun olacagı hatta belki oldugu anlamına geliryor.bu geceyi kaçırma sakın,akşam ilişki olsun mutlaka :))

Tamamm teşekkür ederiim

Canım koyu olduğu geceyi mi kaçırmayalım? Ertesi gün yapmayalım sonra ki gğn yine yapalım dimi?

20 ocakta oldum cnmm oylen 2 de

seninle benim iğne tarihlerimiz çok yakın bende 22sinde saat12de yaptım iğnemi :)) bu haftasonunu bekle bence daha çok erken idrar testi için de,çıkmaması çok normal.haftasonuna kadar adet olmazsan eğer idrar da bak hemen çıkması lazım cunku artık.

Canım koyu olduğu geceyi mi kaçırmayalım? Ertesi gün yapmayalım sonra ki gğn yine yapalım dimi?

evet koyu oldugu geceyi kaçırmamak lazım cünkü koyu olduktan sonra 1saat sonra da çatlayabilir 10saat sonra da oyuzden yumurta çatladıgında içerde sperm olsa gğzel olur sonra da bir günarayla birkaç gün devam etmek lazım ki geç çatlama ihtimaline karşı da sonraki günleri hesap etmemiş olmayalım..

Hızlandırılmış kurs vermiş oldun canım teşekkür ederim

normal yap gitsin yaa,ben erken gebelik testini kaç kere yaptıysam hep silik çizgi çıktı ama gebelik yoktu,nası bi hassasiyetleri varsa artık 2gram hcg yi bile algılıyolar demekkii

normal yap gitsin yaa,ben erken gebelik testini kaç kere yaptıysam hep silik çizgi çıktı ama gebelik yoktu,nası bi hassasiyetleri varsa artık 2gram hcg yi bile algılıyolar demekkii

hadi bakalım hayırlısı yarın sabah ak koyun kara koyun çıkacak :) dua edin bana bol bol

Kızlar Merhaba birşey soracağım ben biraz önce test yaptım. İlk üç gün çok silikti çizgim son iki gün biraz daha belirgindi ama yanında ki çizgi kadar da koyu değildi çizgim bu akşam tamamen çizgi yoktu şimdi ben dün gece mi yumurtlamış oldum ve biriciq hemşiremizin dediğine göre bu akşamı da degerlendirmeli miyim sizce? Hatta yarın akşamı da yoksa gerek yok mu? Bu arada dün gece ilişki oldu

Mrb kızlar ben ovulosyon testi yapıp durdum hem sağda hem solda kist oluşmuş o yüzden ovulosyon çift çizgi gosteriyormus Dr dedi. ilaç vermedi ağrı kesici ve kramp için ilaç verdi yani en güzeli Dr takibinde yumurta takibi yapmak lagzim ov.testi Kistler olduğu zaman yanıltıcı oluyormuş söylemek istedim tatlı ruyalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…