- 22 Ekim 2011
- 277
- 183
- 103
- 43
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #51.281
Cnm bir tane erken gebelik testim vardi dun yaptim onuda ikici çizgi cikti ama iyneden kaynaklaniyor olmasi kesin yani daha dun 10. Gunum du bu gün 11. Gunum bekleyip grcez cnm
Hmm anladım kuzu mantıklıCnm genelde kilomen yani dr gozetimi altinda ilacli yumurta takibi yapanlarin cok yumurtasi olur bu ay benim 4 taneydi gene olmadi benim
Acaba bu catlama iynesinin etkisi vucuddan ne kadar surede cikar ki yaa
karnımı doyumakla meşgulum gençler burdayım yanınızdayımm,,takipteyimm.. açlıktan ölüyorum ben ya 2saatte bir acıkıyorum falan gece 12de yemek yiyeemeden yatamadım akşam yok uyuyamadım yanii..sofiarya huuu huuu güzel hemşiremiz nerdesin bizi yanlız mı bıraktın :)
aile sağlığı merkezlerinde ultrason olmadıgı için takibi yapılamıyor valla canım ya.. evet 3gün üstüste bence de abartı ama birçok kişi burda öyle yapmış.valla ben buay klomen +iğne kullandım.iğneyi gunduz 12de oldum,o gece 12de ilişki oldu,ertesi gün gece 12de yine ilişki sonra birgün ara verdik sonra tekrar ilişki,eşim dedi yeter bu ne böyleeeÇok sağol canım benim.. Ama üç gün üstüste sperm kalitesizleşmez mi? Benimde içimden geçen o aslında ama spremler zayıflar gibi geliyor banabir de aile sağlığı merkezlerinde takip ediliyor mu? Gebelik takibi var ama..
Hahaha koptum adamı kuruttun kızaile sağlığı merkezlerinde ultrason olmadıgı için takibi yapılamıyor valla canım ya.. evet 3gün üstüste bence de abartı ama birçok kişi burda öyle yapmış.valla ben buay klomen +iğne kullandım.iğneyi gunduz 12de oldum,o gece 12de ilişki oldu,ertesi gün gece 12de yine ilişki sonra birgün ara verdik sonra tekrar ilişki,eşim dedi yeter bu ne böyleee
O zaman bizlerde de arada bir iki üç yumurta olduğu oluyorsudur değil mi?[/QUOT
Evet cnm veririyor dun kan verecektim eaim izin vermedi bu gun sanki adet olucam cok karnim agriyor bu gunde gecsin yarin bakarim adet olmazsam tabiallah allah bu iğne böyle sonuç mu verdiriyor yani şimdi çok garip benim içimde hala bir umut var senin için bence bebiş var :)
Acaba bu catlama iynesinin etkisi vucuddan ne kadar surede cikar ki yaa
Bencede cnm bekliyorum zaten gerci hic umudum yok artik valla bunaldim varmi yok mu demekten icim icimi yiyor bir arkadas var simdi onla yazistim 11. Gun ogrenmis gebe oldugunu oda catlama iynesi olmus masallag bebegin kesesini gormusler 11. Gun deger 14.cikmiscanım iğneeden sonra 14.günde oldugun sonuçlar dogru oluyor genelde,iğnenin etkisi geçmiş oluyor cunku.senin dha 11.günmüş,adet olmana da 3gün vardır ozaman,iğneden sonra 14.günden önce adet gelmiyor cünkü.sen bekle bi bakalım acele etme.testte çıkan iğnenin etkisidir,cünkü döllenme olsa bile 10günde idrar da pek çıkmaz :))
karnımı doyumakla meşgulum gençler burdayım yanınızdayımm,,takipteyimm.. açlıktan ölüyorum ben ya 2saatte bir acıkıyorum falan gece 12de yemek yiyeemeden yatamadım akşam yok uyuyamadım yanii..
aile sağlığı merkezlerinde ultrason olmadıgı için takibi yapılamıyor valla canım ya.. evet 3gün üstüste bence de abartı ama birçok kişi burda öyle yapmış.valla ben buay klomen +iğne kullandım.iğneyi gunduz 12de oldum,o gece 12de ilişki oldu,ertesi gün gece 12de yine ilişki sonra birgün ara verdik sonra tekrar ilişki,eşim dedi yeter bu ne böyleee[/QU
benim eşimde illalllah demişti ama umudum yok maalesef
Evet cnm veririyor dun kan verecektim eaim izin vermedi bu gun sanki adet olucam cok karnim agriyor bu gunde gecsin yarin bakarim adet olmazsam tabi
25 aralik son adet tarihim
4 ocak catlatma ignesi
7 ocakta yumurta catladi iliski oldu
Ignenin 11. Günü ilk test tarihim
Beklenen adet 22 Ocak 2017
15 ocak 14.98
16 ocak 24.87
18 ocak 92.51
19 ocak 155.81
21 ocak 373.21
23 ocak 695.77
27 ocak kesemi gordum
Kan vermen gerek cnm hayirlisi olsun buyuk ihtimal var. Bende 11. Gun kan verdim
Anladim cnm bekliyorum o zaman. Simdi ben 8 ocakta adet oldum beklenen adet tarihim 8 subat olmuyor mu dr bana ilaclar bittikten 3 gun sonra adet olmazsan kanda gebelik tessti yap dedi kafam karisti iyicecanımm bak bu 15ocak 16ocakta çıkmışya 14ler 24ler onlar iğnenin etkisiyle de okadar çıkar 18ocakta aldıgı 92değeri önemli çunku iğne okadar yükseklere taşıyamaz hcg yi,hem de 4ocakta iğneden sonra sayarsan 18i 14.gün oluyor,benim sna dediğim de o 14.günde olacagın sonuç kesin sonuç olur.mesela şu da olabilirdi 15 16 ocakta 14 24 çıkmışya 18ocakta tekrar 10lara gerileyebilirdi bu da gebelik olmadıgı anlamına gelirdi,ki bu arkdaş gebe oldugu için düzenli artmış değerleri..
oyyyy geçmiyor günler yar yar yar diye bi şarkı vardı ya tam bizlik oldu offf offfff
Anladim cnm bekliyorum o zaman. Simdi ben 8 ocakta adet oldum beklenen adet tarihim 8 subat olmuyor mu dr bana ilaclar bittikten 3 gun sonra adet olmazsan kanda gebelik tessti yap dedi kafam karisti iyice
ya sizle yazışıyorum diye mi acaba nedir bana geçiyor günler :)) son haftaya girdim ben de son 6gün iğneye göre sayarsak.önceki adetime göre sayarsak 4gün kaldı., hadi bi de belirti yazayım yorum yapınn ayy çok heyecanlı.. beeni hala ateşler basıyor kızlar,sağ kasıgımda tatlı tatlı agrıyor,çılgın gibi yemek yiyorum (bu tam çılgınlık ama) memelerim de bişi yok ama acı agrı dolgunluk falan,onlar sakinleer :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?