- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #5.761
arkadaşlar hcg sonucum 260 pozitif. darısı isteyen hekesin başına.
teşekkür ederim.isteyen herkesin hemence olsun.
canım ben çift çizgiyi gördüğüm gün değerlendirdim.çünkü sonraki günler çizgi silikleşti.benim30 gün de oluyor.14.gün çift çizgi vardı.ben.13.14. ve 16. günleri değerlendirdim.bir arkadaşım ovulasyon testini hamileliği anlamak için kullanabilirsin demişti.benimde umudum yoktu.şöyle bir deneyim dedim.2. çizgi daha koyuydu.bende 2 saat sonra erken gebelik testi aldım .ondada 2. çizgi koyuydu.bugünde kan testinde hcg 260 çıktı. umarım sende hamilesindir.testte çıkıyor yapsana.
Olabilirsin canım. Evde hamilelik testi varsa yapsana.
Waterss anlıyorum seni. İnsan bi süre sonra negatif görmeye alışıyor, hatta pozitif çıkabileceğine hiç inanmıyor. Ama var bunun örnekleri. Ben şahsen ovulasyon testinde koyu ikinci çizgi görüp hamile olan 4-5 kişi gördüm, 1 kişi ise bu çizgiyi görmesine rağmen hamile çıkmadı. Ama inşallah sen hamilesindir. Benim de 2. ayım. İnşallah hamilesindir, bize de umut verirsin böylece. Aslında sabah ilk tuvaletinle yaparsan daha net çıkar. Eğer yarın işte silik çıkarsa şaşırma yani.
Canım dediğim gibi 2. ayımız. Bu ay da regl oldum. Genelde biz de çift çizgi gördüğümüz günleri değerlendirdik ama tutturamadık. Bu ay biraz daha başka şeylerle meşgul olmaya çalışıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?