Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

teşekkür ederim.isteyen herkesin hemence olsun.

Rüzgar'cım tekrar tebrikler Allah tamamına erdirsin, bir şey sormak istiyorum ovülasyon testlerinde kaç gün üst üste çift çizgiyi görmüştün ve sadece çift çizgiyi gördüğün günleri mi değerlendirdiniz. Ben üst üste iki gün çift çizgi yakaladım ve sadece o günleri değerlendirmiştim, 3. gün tek çizgi vardı.

Aslında ben de bugün kan testi veya erken gebelik testi yapabilirim ama cesaretim yok nedense bu cesareti göstermediğimden 15 Aralık tarihinin geçmesini bekleyeceğim, o testler beni ürkütüyor çünkü her seferinde hüsrana uğradım ondan olsa gerek. Bu arada ben de hiç belirti yok, normalde yarın olacaksam bugünden kahverengi hafif akıntı olurdu bir de yüzümde tek bir sivilce ama yok.. Tekrar hayırlısı olsun. Allah hepimize nasip etsin inşallah.
 
canım ben çift çizgiyi gördüğüm gün değerlendirdim.çünkü sonraki günler çizgi silikleşti.benim30 gün de oluyor.14.gün çift çizgi vardı.ben.13.14. ve 16. günleri değerlendirdim.bir arkadaşım ovulasyon testini hamileliği anlamak için kullanabilirsin demişti.benimde umudum yoktu.şöyle bir deneyim dedim.2. çizgi daha koyuydu.bende 2 saat sonra erken gebelik testi aldım .ondada 2. çizgi koyuydu.bugünde kan testinde hcg 260 çıktı. umarım sende hamilesindir.testte çıkıyor yapsana.
 
merhaba arkadaşlar, öncelikle hepimiz için hayırlısını diliyorum yüce Allahtan...
ben kasımın 20 sinde korunmayı bıraktım, hap kullanıyodum, 28 günlük siklusumdan yola çıkarak tahmini yumurtlama günlerimi değerlendirdim ama karıştırdım galiba:roflol:yarın büyük ihtimalle adet olacağım....sanırım haptan sonra hormonlar hemen düzelemedi...
en yakın zamanda bir yumurtlama testi alıp kullanmaya başlayacam bakalım neler olacak:kedi:
 

Ben de 12. ve 13. günleri değerlendirdim zaten 14. gün çizgi yoktu. Bu arada yine 4 saat sıkışıklıktan sonra test yapmam gerekecek galiba bu durumda akşam 21:00 da falan yapmam lazım. Yapabilirsem yazarım.
 
slm. bende testi 12. gün yaptım tek çizgi çıktı. 13 ve 14. günler yapmadım. 15.gün pozitif çıktı yani çift çizgi. acaba 14. gün yumurtlamış olabilirmiyim. umarım geçkalmamışımdır.
 
Arkadaşlar yarın regli olmam lazım ama az önce elimdeki ovülasyon testlerinden 4 saat idrarımı tuttuktan sonra test yaptım kontrol çizgisi ile aynı koyulukta test çizgisi çıktı böyle yapan ve daha sonra hamile olduğunu diğer testlerle kanıtlayan arkadaşlar oldu ben de onlardan cesaret alıp yaptım..Yani hamile olabilir miyim ?
 
Aslında aynı şeyi Rüzgar 10 da sormuş cevabını vermiştim ama insan kendi başına gelince sanki bir başkasından onay bekliyor . burada bir çok arkadaş aynı şeyi denedi ve sonra hamile olduklarını söylediler. Ben de korka korka yaptım ama net iki çizgiyi yakaladım hatta T çizgisi C çizgisinden koyu. Yarın çok işim var iş yerinde ama alabilirsem gebelik testi de alıp denemek istiyorum. 7 aydır uğraşıyorum sanki bana doğru olamaz gibi geliyor .
 
Olabilirsin canım. Evde hamilelik testi varsa yapsana.

Yok maalsef ve yarin bir seminere katılmak durmundayım akşama doğru alabilirim ancak. Nevetne'cım hatırlarsan seninle de yorumlamıştık yaptıklarımı teoride her şey tamam gözüküyordu galiba birşeyler oldu, yarın netleştirmeye çalışacağım. Ben İngilizce sitelerde de okumuştum evet gebelik hormonuna karşı da duyarlı ancak başka hormoal etkileşimlere karşı da duyarlı yazıyordu. Reglimin 14. ve 18. günleri yaptığımda bariz net tek çizgiyi gördüm, bugün 27. günüm ve çok net koyu çift çizgi.

Nevetna cım senin durumun nedir ? hangi aşamadasın ?
 
Waterss anlıyorum seni. ınsan bi süre sonra negatif görmeye alışıyor, hatta pozitif çıkabileceğine hiç inanmıyor. Ama var bunun örnekleri. Ben şahsen ovulasyon testinde koyu ikinci çizgi görüp hamile olan 4-5 kişi gördüm, 1 kişi ise bu çizgiyi görmesine rağmen hamile çıkmadı. Ama inşallah sen hamilesindir. Benim de 2. ayım. ınşallah hamilesindir, bize de umut verirsin böylece. Aslında sabah ilk tuvaletinle yaparsan daha net çıkar. Eğer yarın işte silik çıkarsa şaşırma yani.
 
Canım dediğim gibi 2. ayımız. Bu ay da regl oldum. Genelde biz de çift çizgi gördüğümüz günleri değerlendirdik ama tutturamadık. Bu ay biraz daha başka şeylerle meşgul olmaya çalışıcam.
 

İnşallah ama netleştirmem lazım ben de burada NPLS, Meryem64 ve enson Rüzgar10'u gördüm zaten onlardan aldığım bir kuvvetle ama negatif göreceğim diye yaptım. Keşke elimde gebelik testi olsaydı.

Bu arada 4 saat hemen hemen çok az denecek kadar sıvı tüketerek bekledim öyle yaptım oldukça konsantreydi yani. Zaten yarın regli olacaksam bugünden ki geç kaldı kahverengimsi akıntım olur ve yüzümde sivilce çıkardı..

Sen 2. ayındasın ama teoride olduğu gibi çalıştın değil mi ?
 
Canım dediğim gibi 2. ayımız. Bu ay da regl oldum. Genelde biz de çift çizgi gördüğümüz günleri değerlendirdik ama tutturamadık. Bu ay biraz daha başka şeylerle meşgul olmaya çalışıcam.

Preseed kullanmanı öneririm ben ovülasyon testi ile onu kullandım , istersen bahsedebilirim bilmiyorsan.
 
Aslında 2 ay bitti. Şimdi 3ün başındayız. Evet çalıştım canım. Biz eşimle farklı kentlerdeyiz. Ben haber verince işten izin alıp geliyor. Bu aya kadar Ov-2, 0v-1, ve Ov günlerinde çalıştık hep. Bu ay da öyle deniycez bakalım. ışte herşeyi tam zamanında yapsak da her ay şansımız yüzde 20. Allah'a kalmış yani. Ne zaman hayırlısıysa o zaman gelsin. Siz hep ov. testi mi kullandınız 7 ay yoksa yeni mi başladınız?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…