- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #5.781
Duydum canım preseedi. Alayım o zaman bu ay. Sen googledan arayınca çıkan siteden mi aldın?
inşallah ama netleştirmem lazım ben de burada npls, meryem64 ve enson rüzgar10'u gördüm zaten onlardan aldığım bir kuvvetle ama negatif göreceğim diye yaptım. Keşke elimde gebelik testi olsaydı.
Bu arada 4 saat hemen hemen çok az denecek kadar sıvı tüketerek bekledim öyle yaptım oldukça konsantreydi yani. Zaten yarın regli olacaksam bugünden ki geç kaldı kahverengimsi akıntım olur ve yüzümde sivilce çıkardı..
Sen 2. Ayındasın ama teoride olduğu gibi çalıştın değil mi ?
arkadaşlar cuma günü adet tarihim. tüp bebek tedavisindeyim. bu gün ovulasyon testini kullandım. tek çizgiii. hamiş değilim galiba değil mi?
Waterss sağol canım. İnşallah şimdilerde mutlu bir haber almışsındır.
Sirenas, ovulasyon testleri BAZEN hamileliği algılıyor ama tersi doğru değil. Yani ovulasyon testinde çıkmadı, demek hamile değilim diyemezsin. Gebelik testi yap. Onda çıkar diye tahmin ediyorum.
Arkadaşlar ben de bu ay ilk defa ovulasyon testi uyguladım. son adet tarihim 25 kasım. aslında adetlerim düzensiz. ama son iki adetim arası 31 gündü bu yüzden bende adetin 13. gün ilk testiyaptım. aynı koyulukta 2 çizgi yakaladım. ve değerlendirdim. ancak 14- 15-16. günlerdede test yaptığımda çok koyu olmasa bile yinede hep 2 çizgi gördüm. bugün adetimin 20. günü ben meraktan bir test daha yaptım. yine 2 çizgi. daha adetime 11 gün var. şimdi gelde sabret. ya ben incir kürünün etkisiyle devamlı yumurtluyorum :) :) :)
ya test bozuk ya da ...................................
Waterss sağol canım. İnşallah şimdilerde mutlu bir haber almışsındır.
Sirenas, ovulasyon testleri BAZEN hamileliği algılıyor ama tersi doğru değil. Yani ovulasyon testinde çıkmadı, demek hamile değilim diyemezsin. Gebelik testi yap. Onda çıkar diye tahmin ediyorum.
waterss kullanma kılavuzunda silikte olsa sonuç pozitiftir yazıyordu.bence kantesti yaptır.geç döllenme olduysa ondan silik çizgidir.
benim arkadaşımında silik çizgiymiş ama hamile olduğunu öğrenmişti.bir de daha reglin 1 gün gecikmiş ondanda olabilir.
Waterss canım silik de olsa çizgi çizgidir. İstersen gir gebelik testi örneklerine bak, hamilelik belirtileri başlığının altında. Hatta amerikalılar a line is a line diyorlar. Yani çizgi çizgidir gülüm. Ne kadar silik olduğu farketmez. Bazısınınki 3 gün önce koyulaşır bazısınınki adetten 3 gün sonra. Sen yarın bi kan testi yaptır. İnşallah çizgin koyulaşır, değerin hemen katlar. Hadi tebrik ederim.
waterss kullanma kılavuzunda silikte olsa sonuç pozitiftir yazıyordu.bence kantesti yaptır.geç döllenme olduysa ondan silik çizgidir.
benim arkadaşımında silik çizgiymiş ama hamile olduğunu öğrenmişti.bir de daha reglin 1 gün gecikmiş ondanda olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?