Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

tamam canim yazarim ben hamilelik belirtilerine girdim sonra....pozitif idrar testi onrekleri topiginden baktimm

gunaydin kizlarr test yaptim simdi yine testim daha koyulasmisti bugunde cizgiler daha kalinlasti ve silik oldugu gayet belirgin.napcami bilemiyorum yaaa daha icimde acabami diyorum ellerim tittriyorr insallah bebisim annnesiyledir baska bi marka test aldim bugun hatta iki tane yaptim acaba bu testtemi gozukuyor diyee ikisindede ayni kalinlikta iki ciizgi varr...cokk mutluyummm insallah dogrudurrrr hepinize duaciyimm kizlar daha test yapmiycam pazar gunu esimle beraber yapcaz baska bi test alcam dualarinizzi bekliyorum

Meryem'cim çok iyi haberler..ovülasyon testleri işe yaradımı ne ? Güzel haberlere sevindim ben yapmaya cesaret edemiyorum bekleyeceğim . İnşallah bebiş gelmiştir. Senin beklemediğin adet tarihin 14 Aralık tı değil mi ?

tsk ederim canim bugun digital olan testide yaptik biraz once pozitif cikti.turkieye gorumcemi aradim o silk olanlara bile pozitif dedi yani hamileyim cok guzel bi duygyu allah isteyen herkeze versin insalllahhh opuyorumnanaktan benim daha 4 gun yada 5 gun var benim yaptigim teste 4 gun oncesini gosteriyor diyor.doktora gidicem artik allah sanada versin canimmm insalllahhh

merhaba Meryemcigim cok sevindim,cnm benim ilk hamileligimde testim soluk cizgi cikmisti.ucgun dectikten sonra yine yapmistim tam belirginlesmisti.daha yeni oldugundan soluk cikiyordur.hep yazdiklarini takip ediyorum bende basliyim ovulasyon testine artik bir turlu cesaret edemedim.ayyyyyyy cok sevindim senun adina

Çok sevindim süperrr.NPLS den sonra senden de güzel haberler aldık. Allah tamamına erdirsin.

iyi akşamlar. ben galenik marka test aldım ve dün akşam ilk defa yaptım. ikinci çizgi silikti.adetimin sekizinci günüydü. bu gün yaptığımdaysa ikinci çizgi hiç yotu. bu nedemek anlamadım.bana yardımcı olumusunuz?

Aynı saatte ve aynı şekilde yaptıysanız yani 4 saat idrarı tutarak, öğleden sonra, fazla sıvı tüketmeden, yumurtlama bitmiş olabilir. Yani dünkü silik olan hormonun biten kısmıydı, yumurtlama dün gün içinde veya önceki gece olmuş diyebiliriz. Ama çok erken. Adetiniz kaç gün sürüyor, kaç günde bir adet oluyorsunuz, hormon ilacı kullanıyor musunuz? Her ihtimale karşı daha yapın bence gün aşırı.

bence 8.gunden oncede yumurtlama olurmu ki??
bence test bozuk olabılır

alla allahhh .demekkı sen adetten hemen sonra yumurtluyorsunn..
yada bı kere gormustum kadının bırı adet zzamanında yumurtluyorduu
yadaaaaaaa sen yumurtlayamıyorsundur

bende ılk defa bole bıseyle karsıalstımm cok farklıı
sızce nedır kızlar bu durum

arkadaşlar dün aynı koyulukta çift çizgi görmüştüm. bugün de yine çift çizgi. bu böyle kaç gün devam edecek acaba?Bu arada bugün kasıklarımda ağrı vardı ve akıntım oldu. sanırım yumurtlama belirtileri değil mi?

Any, adetin kaç gün sürüyor? Mesela 5 günse 8. gün yumurtluyor olabilirsin. 9. gün koyulması şart değil. Bu testler LH denen hormonu ölçüyor, bu horman kanda azar azar çoğalmaya başlıyor, tepe yapıyor sonra da azalıyor. Tepe yaptığı zaman yumurta 12-24 saat içinde çatlayacak demek. Belki seninki 7. gün koyuydu, sen o gün test yapmadığın için bilmiyorsun. 8. gün sonuna yetiştiğin için silik oldu. Veya çok sıvı aldın ondan. Hemen panik olma. Erken yumurtlayan insanlar var ve böyle hamile kalmak mümkün. ınşallah bu ay hamile kalırsın. Ama kalmazsan gelecek ay için internetten gg sitesinden ucuz olan core marka testlerden bolca al. Testleri yapmaya adetinin bittiği gün başla ve her gün yap. Böylece bir fikrimiz olur. Gene erken yumurtlarsan doktoruna sorarsın ama ben sorun olacağını sanmam.

Sadiye, ilk sefer koyu çizgi gördüğün günü baz al. Yani o ilk pozitif testten itibaren 12-24 saat içinde yumurtan çatlayacak gibi üst üste iki gün ilişkiye gir. Bazı insanlarda test 3-4 gün pozitif çıkıyor. Ama ben ilkini değerlendirin diye okudum.

Alenam, güzelim her foruma yazmışın bu soruyu kaydirigubbakcemile3 ilahi. Nereyi açsam senin sorun. Hayır bu tek başına yumurtladığını göstermez. Yumurtladığının üç belirtisi vardır: 1. yumurta akı gibi uzayan akıntı yumurtlamadan önce olur. 2. LH denen hormon yükselir ve de ovulasyon testiyle saptanır. 3. ateşin kalıcı bir şekilde en az 0.1 derece artar ve yumurtlamadan sonra öyle devam eder. Bunların haricindeki belirtilerden kişi kendini bilebilir tabii, ama biz bilemeyiz. Yumurtanı takip etmek için bir nedenin yoksa yani doktor hamilelik öncesi testlerini yaptıysa, adetin düzenliyse, bence hiç strese girme. Adetten sonra gün aşırı çalışın inşallah gelir bebişin.

bende silik çizgi hiç olmadı demekki tam gününde testi yaptım ve hla yunmrta çatlamadı o yüzden yine çift çizgi çıktı. bunu ancak yarın ki testen sonra anlayabilirim sanırım.yine 2 koyu çizgi olursa bir yerde hata var. ama çizgi silik yada tekse olay bu aylık bitti demektir tabii çalışmalara devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…