- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #5.721
Meryem'cim ben testleri yaptım ama atmadım sende atmadıysan yeni yaptığın testi ilk yaptığın negatif test ile karşılaştır, Test çizgisinin siliklik durumunu ona göre daha net karar verebilirsin. Yarın ki testi de yaz olur mu ? Hadi inşallah olmuştur kullanan ve sonuç bekleyen arkadaşlarımızın hepsi sırası ile m utlu haberleri verir inşallah ben de çok heyecanla bekliyorum. Benim bugün ovülasyondan sonraki 9. günüm ilk defa sol kasığıma hafif sancılar giriyor ikiz kez de bayağı hissettim sancıyı. Onun dışında belirti yok. Ama regli öncesi ben de pek belirti olmaz o nedenle bilemiyorum, senden sonra ben de test yaparım ama elimde 2 adet kaldı o nedenle daha beklemem lazım şu sıralar erken.
İdrar testi örneklerine baktığın topiğin adı ne ? hamilelik için mi idrar testi kullanmışlar ?
gunaydin kizlarr test yaptim simdi yine testim daha koyulasmisti bugunde cizgiler daha kalinlasti ve silik oldugu gayet belirgin.napcami bilemiyorum yaaa daha icimde acabami diyorum ellerim tittriyorr insallah bebisim annnesiyledir baska bi marka test aldim bugun hatta iki tane yaptim acaba bu testtemi gozukuyor diyee ikisindede ayni kalinlikta iki ciizgi varr...cokk mutluyummm insallah dogrudurrrr hepinize duaciyimm kizlar daha test yapmiycam pazar gunu esimle beraber yapcaz baska bi test alcam dualarinizzi bekliyorum
Meryem'cim çok iyi haberler..ovülasyon testleri işe yaradımı ne ? Güzel haberlere sevindim ben yapmaya cesaret edemiyorum bekleyeceğim . İnşallah bebiş gelmiştir. Senin beklemediğin adet tarihin 14 Aralık tı değil mi ?
tsk ederim canim bugun digital olan testide yaptik biraz once pozitif cikti.turkieye gorumcemi aradim o silk olanlara bile pozitif dedi yani hamileyim cok guzel bi duygyu allah isteyen herkeze versin insalllahhh opuyorumnanaktan benim daha 4 gun yada 5 gun var benim yaptigim teste 4 gun oncesini gosteriyor diyor.doktora gidicem artik allah sanada versin canimmm insalllahhh
tsk ederim canim bugun digital olan testide yaptik biraz once pozitif cikti.turkieye gorumcemi aradim o silk olanlara bile pozitif dedi yani hamileyim cok guzel bi duygyu allah isteyen herkeze versin insalllahhh opuyorumnanaktan benim daha 4 gun yada 5 gun var benim yaptigim teste 4 gun oncesini gosteriyor diyor.doktora gidicem artik allah sanada versin canimmm insalllahhh
Aynı saatte ve aynı şekilde yaptıysanız yani 4 saat idrarı tutarak, öğleden sonra, fazla sıvı tüketmeden, yumurtlama bitmiş olabilir. Yani dünkü silik olan hormonun biten kısmıydı, yumurtlama dün gün içinde veya önceki gece olmuş diyebiliriz. Ama çok erken. Adetiniz kaç gün sürüyor, kaç günde bir adet oluyorsunuz, hormon ilacı kullanıyor musunuz? Her ihtimale karşı daha yapın bence gün aşırı.
bal atrçın çörek otu kullandım yumurta çatlama tarihini geri çekmiş olabilmi acaba bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?