- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #5.741
benim yaşadığım duruma benzer bir durum yaşıyanvarmı?
adetim 25 gün aralıklarla.ve testin tarifinde 8. gün başlayın yazıyordu. ben bu durumdan hiç bir şey anlıyamadım.
arkadaşlar bende medi smart ovulasyon testi kullanıyorum.bu ayda kullandım.30 günde regl oluyorum.14. günü çizgi koyuydu.değerlendirdim.reglime 1 gün kala ovulasyon testini denedim ve test çizgisi oldukça koyu çıktı.ovulasyon testleri hamilelik testi olarakta kullanılabilirmi?sizce hamilemiyim.
evet canım 14 aralık.akşam birde erken gebelik testi yaptım.oda pozitif çıktı.ama emin olamk için yarın kan testi yaptırcam.
ya kızlar bısı sorcamm sıze
sımdı ben adetımden sonrA basladım teste..gt gıde koyulasan cızgı vardı bu ııı.ama bugun yaptım sılık cıktı..her gunde takıp edıorum tam koyulasmamıstıkı.
acaba testı bozuktu.bırde 4 saat bekleyemedım 3 saatte yaptım ..acaba ondan olurmu?
bırde ben esımı gonderrıkten sonra yatıorum.sbah ıdrar yapıp yatsam kalktıktN SONRA test yapsam olurmu mantıklımıdır acabaa
acıll cevappppppppppppp:)
Maviyeşil'cim, öncelikle akşam saatlerinde yapmalısın sabah yapmanın bir anlamı yok çünkü sabah yaptığın bir önceki güne ait LH yükselmesini veriyor. Son idrarına çıktıktan sonra istersen ben 4 saat sıkışık kalıp bekleyemem dersen hiç su içme sıvı tüketme 4 saat sonra az da olsa çıkan idrarı temiz plastik bir bardağa al ve test çubuğunu içine 20 sn kadar daldır. T çizgisi C çizgisine yakın ama tam da aynı renkte değilde bile pozitiftir o günü değerlendir. Benim daha önceki yazılarıma da bakabilirsin bayağı detaylı yazmıştım. Bir kere kesinlikle sabah bu testi yapma derim.
sabah yapmıyorum senle dha once konsumustuk bu konu hakkında ama yınede sorayımd edım
dun 3 saat dayanabıldım dısarı cıkmıstık usudum dayanamadımbelkıde ondandır gnelde 4-5 gıbı yapıorum uygun degılmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?