Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Bianka aklinda bulunsun amazon da filan 140 dolara bulabilirsin. Ben bugun acayip arastirdim hangi marka daha hassas, hangisinden insanlar memnun diye hatta cbsnews da bir haber buldum clearblue easy en yuksek hassasliktaymis. Ben de gittim bursa cvs ve walgreens e 20 ligini 50 e 7 ligini 35 buldum. Internetten daha ucuza gelebilir gerci ama bilmiyorum.
Clearblue sitesinden okuduguma gore cycle ina gore diyor su gunden itibran basla diye. Yukseldiginde 2-3 ustuste yap diyor
dene bakalim belki hsla yuksek olur!
Bol sanslar

Bana diyorsan benim icin saat 8 daha:) esas sen uyumuyorsun, saat sabahin 3 di mi?
Ben anca yakaliyorum gunun muhabbetlerini ondan anca yaziyorum..

kızlar bu ay 15 ayımız hala beklemedeyiz adet düzensiliği sonra tiorid sorunum derken bu vakit oldu
bir aydır tiroidim normal tabi ilaç kullanıyorum eğer olmazsa şubata tedaviye başlanılcak
ama bu ay da aklikler üst üste geldi
eşim spermiyogram yaptıracaktı iş yerinden sevk felan alamadı acayio yoğun çalışıyo bu ara bende ymtrlam günlerimdeyim bugünler boşa gitmesin die pzrtsi veya salı verelim dedim testi
nese ama bugün 3 gün tık yok bizde :kedi: reglimin 13 günydü
adam 1 30 da nöbetten geldi yemek bile yemeden yattı
iyice canım sıkıldı
o uyuydu ben ağladımm
iyice canım sıkıldı yaaaa
gece gece başınızı ağrıtıım kuusra bakmayın kıslar

estafurullah baş ağrıtmak ne demek. peki yarın gece olsa olmaz mı ? ya da şöyle sabaha karşı bi saat erken uyansan eşini de güzelce uyandırsan ? walla aklıma bi tek bu geldi

ayy canım zaten 6 da kalkacak işe gidecek adammafoldumben
yarında gecede gelmeyebilirrr gelsede böle olur geç gelir yine kalırrr vala o iş bile zoraki oldu artık bebiş için olmasa hiç umrumda bile olmaz aslında

Canim benim ya olur mu neden basimizi agritasin, sonucta burasi dertlesebildigin ortak dertleri, mutluluklari paylastigimiz bir yer.
Madem bosa gecirmek istemiyorsun: bak bir supeiz yap esine, eminim sabah erken giditordur ise ama kadin cazibesinden birsey kacmaz. O doktora gidene kadar bu ay bosa gecmesin gwm de araniz yumusar. Madem bu saatte kadar uyumadin. Ona guzel bir kahvalti hazirla, iste boyle guzel seksi bir kiyafetini giy, yani onu sasirtti. Zaten normalde sabah daha verimli derler ya, bak bakalim cazibeni dene. Hic belli olmaz bu isler ama sakin mutsuz olma. Guzel birgulumsemeyle ve cazibeli olmakla kazanabilitsin gibime geliyor. Ne dersin

ama 18. güne kadar vakit yok mu benpek bilmiyorumda. ya senin beyinde çok çalışıyor ama kardeş ben benimkini çok çalışıyor sanırdım wallahi

sağolun kızlarr
canım dediğim gibi 6 da yatakdan zor kalkıyo doğru düzgün bişi bile yemeden hemen çıkıyo
vakit olsa cazibem yeter de :kedi:

bende gıcık oldum iyice yaa bunaldım zati düşünmekten
uff ne olacaksa olsun moduna giriyorum

umutsuzluk yok... karamsarlık yok... sakın haa... bende gün hesaplıyordum güya ama adetimden bir hfta önce olmuş bebiş.. sen sakın üzülme şimdi lütfen

Valla kizlar, yuvayi disi kus yaparmis. Maalesef oyle, genelde bayanlar her yuku cekiyor hep arayi biz buluyoruz bu da haksizlik. Ama olaylari banane demektense sonucunda guzel olan birsey icin hem karsiki insanu guzelce duygularimizi anlatip hem de onlari cok zora sokmamak lazim malum erkekler pek zora gelemiyor! Bence deneyin kazanci siz cikacaksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…