- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #5.861
Bianka aklinda bulunsun amazon da filan 140 dolara bulabilirsin. Ben bugun acayip arastirdim hangi marka daha hassas, hangisinden insanlar memnun diye hatta cbsnews da bir haber buldum clearblue easy en yuksek hassasliktaymis. Ben de gittim bursa cvs ve walgreens e 20 ligini 50 e 7 ligini 35 buldum. Internetten daha ucuza gelebilir gerci ama bilmiyorum.
Clearblue sitesinden okuduguma gore cycle ina gore diyor su gunden itibran basla diye. Yukseldiginde 2-3 ustuste yap diyor
dene bakalim belki hsla yuksek olur!
Bol sanslar
Bana diyorsan benim icin saat 8 daha:) esas sen uyumuyorsun, saat sabahin 3 di mi?
Ben anca yakaliyorum gunun muhabbetlerini ondan anca yaziyorum..
hadi tatlı rüyalar size
benimde uykum geliyo yavaştan opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Evet insallah gerek kalmaz gelecek aya. Dedigin gibi bianka bir kere LH yukselince gerek kalmiyo bakmana, umarim dun bugun calismissinuzdir
ya kızlar ben kloemenı kullandım
tarcın corekotu bal karısımını kullandım
ovulasyon testını kullandım
ovulasyon gunlerınıde kaçırmadık cok sukur ama
adetım 29 aralık yaklasık olarak 11 gunvar.
ama ben sımdı cok fena hasta oldum
bogazlarım yanıyor,oksuruyorum fln aa ılacta alamıyorum sadece ada cayı ıcıorum
hamılelerın kullandıgı ılaclar varmı bu durumda antıbıyotık vs yada alternatıf tıptan bıldıgınız bısılerde olabılır cıldırıorum ama ılacta ıcemıorum
YARDIM LUTFEN
Teşekkür ederim , Meryem olumlu olmaya çalışıyorum iyiyim. Sen kanda gebelik testini kaçıncı gün yaptırdın, değerin ne çıkmıştı ? Daha sonra bir daha yaptıracak mısın ? . Bne ya Cuma ya da Pazartesi yaptırayım diye düşünüyorum ?
merhaba canimmm benim kan degerimi bilmiyorum cunki buradaki doktorlarda cok daha farkli bugun doktor randevum vardi bebisimi gorduk allahin izniyle suan hersey normal dedi 5.haftamizmiss 14.ocakta tekrar gidicez insallahh.yil basi hediyesi olarakta resmimizi verdi doktorumuzz.....bidahaki randevumuzda kalp atislarini gorebilirmisim.23 agustosta dogum gunumuz allah nasip ederse..insallah senin icinde hersey normaldirr uzme kendinii inan bana bebisin seninle benim bebisimin kardesi olucakkkk insalllahhhh optum ikinizidee canimmm
Çok sevindim bebeği gördüğünüze , ben de önümüzdeki hafta 25 Aralık gibi gideyim diyorum. Benim haftam Çarşamba'dan Çarşamba'ya değişiyor bugün 4 +1 yani 5. hafta içindeyim bir de ultrasonda görsem rahatlayacağım. Bu muayenede sadece keseyi ve bebeği mi gördü ?
Benimde tahmini doğum tarihi 25 Ağustos olacak, çok yakın. Evet seninkinden 2 gün küçük yani kardeşi ben de doktora gidince sana yazarım ama bu topiğin konusu dışına çıkmış oluyoruz ,sen istersen uygun topiği araştır oraya gidip ordan yazışalım.
merhaba canım yazdıklarını okurken dikkatimi çekti.bu ay bende ovulasyon testi yaptım ve iki gün üstüste koyu çizgi gördüm.senin 3.gün silikleşmişti dimi tatlım.eğer yine koyu çıkarsa benim yumurtam çatlamıyomu acaba o mu demek ollur bu anlayamadım .inşallah bende senin gibi sonunda hamiş olduğumu öğrenirim hayırlı olsun bebğin cnm Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
waterss
canim agustos 2010 anneleri topigi var ben girdim sende gir istersennn listede yapildii sende ekle kendini...evet daha bebegimi gorebildikk kalp atislari icin erken dedi doktorum bidahaki gitmemizde gorcez insallah 27 gun var daha tekrar doktora gitmeyeee insan sabirsizlaniyorr yaa..hayirlisi olsun canim sende ihmal etme git doktora sik sik git ilk aylarda cok onemliii canimmm
geçmiş olsun. adaçayı içme gebelikte adaçayı düşüğe neden olabiliyırmuş. onun yerine ıhlamur, tarçın, karanfil falan kaynat iç. birde şunu dene gerçekten çok iyi geliyor. nişasta,süt,bal zeytinyağı. süt ile nişastayı muhallebi kıvamına getir içine biraz zeytrinyağı ve bal koy sıcak sıcak ye çok iyi geliyor.
Canım benim 3. gün tamamen negatif olmuştu ikinci çizgi varla yok arası gibi idi , iki çift çizgiden sonra 3. gün negatif olması 2 ile 3 gün arasında bir yerde yumurtan çatlamış demektir. 3.gün daha soluk çift çizgi yakalayabilirsin yaptığın saate göre bu da yumurtanın yeni çatladığını gösterir bir diğer ihtimal de 3. gün de koyu iki çizgi alabilirsin bu da yumurtanın çatlamya çalıştığını gösterir ki nadiren olur. Ben sadece çift çizgiyi gördüğüm iki günü değerlendirmiştim 3.gün yapmadık. İnşallah senin de olur, haberlerini alırız. Temennilerin için teşekkür ederim, darısı başına.
verdiğin bilgiler için çok teşekkürler cnm.benimde iki gün üstüste çift koyu çizgiden sonra dün 3.günde ve .izgi iice silikleşmişti ama tam gölge değil yani yine belliydi silikte olsa.ve saat 2gibi yaptım sanırım bu gün tamamen silik çıkar değilmi cnm yada yok olmuş olur inşş.bizde o koyu günleri değerlendirdik inşallah hayırlı sonuçlar alır ve bildirirm bende.Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin tekrar çok teşekkür ederim cevabın için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?