Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

canım regli dönemine göre değişiyo
ben iki aydır 25 26 günde bi oluyorum
o yüzden yumurtlama dönemide takvime göre ayın 11 ile 16 sını gösteriyodu
geçti borun pazarı sür eşşeği niğdeye hesabi artıkkk
bu ay da fos çıktı

sabırsız kardeş ben seni çok sevdim yazıların gerçekten etkin mesajı pat diye veriyor, cümlelerin ve kelimelerinin akışı çok güzel.. peki senin adın neden sabırsız ?

Haa:) ben yeniyim bu siteye
adim sabirsiz cunku genelde sabirsizimdir hersey hemencik olsun isterim.. Telasliyimdir biraz da:) ama gurbette kala kala sakin olmayi ogrendim.. Hehe.
Adim muge bu arada:)

arkadaş listene al tabi sevindirik olurum. ayşen ben kaç gecedir gece kuşu oldum eşim dışarı gitti. yarın dönüyor inş evde olur . o gelince artık tekrar düzene girerim.

canım şu bebiş olayı son 2 aydır iyice bunalımlara soktuğu için :kedi:
bi de bu ara dediğim gibi pek denk gelmiyoruz kocişle
hep işte hep işte
eve geldiği zaamnda yorgunluktan bitmiş bi durumda oluyoo

inşlhh şu olaylar sakinleğe girerde nçbetleri azalır bizimde kafamız rahatlarr

uyku tutmaması ne demek resmen çıldırtıcı geceler geçirdim o yokken.. varlığının derğerini anladım bi daha göndermem ki :)

kıss nere yolladın iş icabıdır herhal

ben bi gece tekim bi gece eşimle
insan alışmak zorunda kalıyoo
ama bende o yokken gece uyuyamıyorum o işte nöbet tutuo ben evde kaydirigubbakcemile3
gelince beraber uyuyoruz

ama şimdi müsadenizle azıcık uyumalıyım ki yarın güzel görüneyim :) tanıştığıma çok memnun oldum. gündüzleri karşılaşırız. olmadı karşılaşamadık mesajlaşırız. kendinize iyi bakın güzeller.

Evet insan kiymeti uzaktayken anliyor:) Bence mumkun oldugunca stres yapmamatacalisin, bjnu kendime de diyorim o ayri ama bence kotu dusunceler uzaga iyi dusunceler bize

cnm ırağa petrol fuarına gitti. kayınpederim şuan hac da olduğu için tüm işler eşime kaldı.
ama arabayla gittiği için yol 2 gün sürdü git 2 gün kal 2 gün dön 2 gün 6 gün oldu toplamda. inşallah bu gece son.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…