Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

saol cnm bugün tekrarlıcamm testi bakalımm.ilgin için teşekkürler.

ohhh çok şükür cnmm tekaraladım testi hayalet çizgi çıktı buda normal sanırım artıkk
inşallah çatlamıştır yumurtamm ve hayırlı haberler vevriim bende olmazsada kısmet artıkk napalım grşz cnmm çok ama çok teşekkürler verdiğin cevaplar beni çok rahatllattı

Son düzenleme:

Rica ederim büyük olasılıkla olmuştur, olmamışsa bir sonraki ay mutlaka olur, önemli olan ovülasyonu yakalamak gerisi kısa süre içerisinde gelir. İnşallah güzel haberlerini alırız.

arkadaşlar benim ovulasyon günümde kasıgımda sağ tarafta inanılmaz bir sancı oldu. bütün gün ve gecede sancıdan uyuyamadım. ovulasyon testi çift çizgiydi sancıya rağmen o günü ve bir önceki günü değerlendirdim. sizce bu kadar sancı normalmi. yoksa yumurtlama ilacı klomen kullanıyorum kist mi yaptı acaba. sizdede bu kadar sancı oluyormu. lütfen bilen varsa cvp sevinirim.

waters öncelikle tebrik ederimm...sağlıklı bi hamilelik geçirirsin inşallah bebişini de sağlıklı bi şekilde alırsın kucağına.. :Saruboceq:

önümüzdeki ay ben de preseed kullanmayı düşünüyorum.yazını görünce sana da danışmak istedim. ben 9 aydır korunmuyorum.eşimin sperlerinde de bi problem yok görünürde bende de yok.ovulasyon testi kullandım ateş ölçümü yaptım hep doğru zamanda beraber olduk ancak kuruluk sorunu yaşıyorum bayaa.

siz kaç aydır korunmuyordunuz? yurt dışından daha ucuza getirtiliyormuş sanırım bi internet sitesinde 16 dolara görmüştüm eğer yanılmıyorsam. eşimle ordan getirtmeye karar verdik. bakalım bunu da deneyelim dedik eğer yine olmazsa herhalde benim tüplerde bi sıkıntı vardır diye düşünüyorum.

ya kızlar ltv bir bilen varsa yazsın. ovulasyon günü aşırı sancı olması normalmi?

canim ben sana cvp yazmistim ama yanlislikla silmisimm..benimde hep ovilasyon gunumde sancim olurduu korkuyordum acaba bi sorunmu var diyee herzaman olmasada bazan cok asiri oluyorduu ama allaha sukur bi sorun yokmusss suan hamileyimmm gayet normal sancili olmasii canimm sorun yapmaa.hem cok iyi biseyy gununu anlayabiliyosun.hatta suda var ben bebek dusundugumuz ilk ay ovilasyon testi yapmistim bi sekilde yapamadimm 15.gunu kasiklarim cok agrimistii.ikinci ayda yine 15 gunu ovilasyonmu beklerken test yaptim ve 13 gunu pvilasyon oldugumu ogrendim 14 gunude kasiklarim cok fena agridi o 2 gundu yaniii.herayda ayni donemde yumurtlamiyor insan uzun oldu ama umarim yardimci olmusumduropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

cnm cvb için çok tşk ederim. benim normalde hiç sancım olmaz. ama bu ay yumurtlama ilacı kullandığım için ovulasyonu yoğun hissettim sanırım. bu arada sana hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum. darısı başımıza inşallah.sen şanslı olanlardansın ilk denemede.ALLAH nazarlardan saklasın. benim bir yaş büyüğüm ablamvar. kız hamile kalmak istediği dakka hamile kalıyo. ben bir yıldır uğraşıyorum bu ay umutluyum testte çift çizgi yi gördüğüm günü değerlendirdim sancıya rağmen. bakalım hayırlısı.

Sng16, ilaçtan da olabilir kendiliğinden de. Aydan aya çok değişiyor. Eskiden dikkat etmezken fark etmiyorduk şimdi kobay gibiyiz herşeyi tartıyoruz. ıki ay önce benim de çok ağrımıştı, Almanlar buna ay ortası sancısı diyorlarmış ve de aslında Allah'ın bir lütfu, test mest olmadan anlıyorsun işte yumurtladığını. ınşallah bu ay bu sancılar sana şanslı gelir, hamile kalırsın.

Ben de preseed aldım bu ay. Yurtdışından alınca biraz zaman alabilir yalnız. Bir tüp iki-üç ay gidiyormuş anladığım kadarıyla. Hayırlısı. Bu arada Waters görmezse diye ben üstüme vazife alarak cevap vereyim canım. Sanırım arkadaşımız 7 aydır korunmuyormuş, ov. testi ve preseedi ilk bu ay kullanmış.

nevetna. cnm cevabın için tşk ederim. bende bir yıldır korunmuyorum. bu ay ilkkez klomen yumurtlama hapı kullandım beş gün. Adetimin 12. günü ovulasyon testi yaptım tek çizgi çıktı. 12 ve 14. gün yapmadım. 15.gün test yaptım çift çizgi çıktı. ben 14 ve 15. günleri değerlendirdim. biryıldır gebelik testinde negatif sonuç gördükten sonra bu ay pozitif çıkabilirmi acaba. bu arada bende ankaralıyım.ve ankarayı çok özledim.

Arkadaşlar yaptığı 5 ovulasyon testi de aynı koyulukta olmasa bile çift çizgi olan var mı? benim 13. 14. 15. 16. ve 19. gün yaptığım ovulasyon testlerinin hepsi de 2 çizgiydi. adetim 26 aralık. merakla bekliyorum

Cevap vermekle iyi yapmışsın Nevatna'cım çünkü şimdi yanlışlıkla tıkladım topiği öyle girdim ama ara ara bakacağım. Senden de iy ihaberler alacağız inşallah, haberlerini bekliyorum..

Rica ederim, yazdıkların gibi yaptığına göre şansını arttırdın demektir, hayırlısı olsun. Ben bu topiğe çok nadir bakıyorum olmazsa özelime mesaj atarsın. Bu ay olmazsa ki inşallah olur, ovülasyon testini nasıl kullanacağını anladın birde ovülasyon testi ile preseed i beraber kullan sperm dostu bir jel, preseed.com.tr da geniş bilgi var, oraya bakabilirsin.

Benimde başlıca sorunum kuruluktu , ama sadece kuruluk değil sperm azlığı, şekil bozukluğu için de kullanılıyor yani tüm sağlıklı spermleri çok rahat rahim ağzından geçisine yardımcı bir jel bu. %100 eminim faydasını göreceğinden. Ben faydalandım herkes faydalansın istiyorum. Bu topiğe nadir girebilirim artık her deva görenin diğerlerine aktarmak bir misyonu olsun ben güzelliklerin paylaşıldıkça arttığına inanıyorum ve beni mutlu ediyor. Güzel haberlerinizi bekliyorum.

olmaması lazm. ovulasyon gününde T çizgisi daha kalın oluyor. ertesi gün tek çizgiye düşüyor. en azından bende öyleydi. test bozuk olabilir. kullanma talimatına uydunmu?

Benim ovülasyn testinde ilk gün çift çizgi çıktı, sonra merak ettim 2. ve 3. günlerde de yaptım testi..2.gün çok silikti ikinci çizgi, 3.gün tamamen yok olmuştu normal midir sizce? ilk gün çift çizgi çıkınca o günü ertesi günü ve normalde yumurtlama günüm olan ayın 18ini değerlendirdik.

Bianka, evet dogrudur cift cizgi gordukten sonra o gunu, sonraki gunu degerlendir. Bildigim kadariyla cift cizgi gitgide solukladip kayboluyor. Hadi bakalim

birsey sorucam kizlar aranizda kiz egriligi duyan oldumu... benim annem evlendikten sonra 1 sene cocugu olmamis..doktorlara gitmis hic bir sorunun yok demisler sonra annemi ebeye goturmusler ve ebe kiz egriligin var demis annemin karin bolgesini eliyle oksamis ufelemis annem o ay hamile kalmis...bu kiz egriligi anneannemdede varmis ve ebelere gidiyorlarmis...acaba bendede olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…