- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #5.881
dün 2 gibi tam hayalet çizgi değil de hafif belli ise lh düşüşe geçmiş yani sıfırlanmak üzere, muhtemelen dün akşam sıfırlanmıştır. Senin ovülason büyük olasılıkla dün saat ikinden önce yani sabahtan öğlene doğru gerçekleşti akşamı değerlendirmişsin iyi olmuş. Bu gün tam negatif çıkar, hayırlı olsun.
saol cnm bugün tekrarlıcamm testi bakalımm.ilgin için teşekkürler.
ohhh çok şükür cnmm tekaraladım testi hayalet çizgi çıktı buda normal sanırım artıkk
inşallah çatlamıştır yumurtamm ve hayırlı haberler vevriim bende olmazsada kısmet artıkk napalım grşz cnmm çok ama çok teşekkürler verdiğin cevaplar beni çok rahatllattı
Nevetna'cım ben eczaneden aldım 130 TL. preseed.com.tr den distribütör firma ile görüş sana en yakın eczanenin adını ve telefonunu alıp onlara ver eczaneye de arayacaklarını söyle bu şekilde bulunduğun yere gönderiyorlar bir günde elinde olur. Ancak ben yine ingilizce sitelerde teorisini okudum olayın ve yorumları gördüm ve çok kafama yattı, eğer hamileysem onun başarısı büyük.
Kısaab bahsedeyim ph 7-8 civarında yani bazik spermlerin yaşayabileceği ortamı oluşturuyor. Normalde ovülasyon döneminde bizim vajinamızdaki salgı ph'ı da 7-8 civarı ovülasyon dışında vajina salgımızın ph ı 5.5 yani asidik çünü vajina florası için uygun ortam asidiktir. Her neyse bu asit baz olayından dolayı preseed i sadece ovülasyon zamanı kullanmak gerekiyor, sperm dostu olan herşeyi bu şekilde kullanmak gerekir rutinde kullanılmaz. Vajinal kuruluk varsa bu ortamda spermler yaşayamıyor en fazla 30 dk yaşıyormuş. Bu ve buna benze pek çok bigi var yabancı sitelerde ve ben kendi problemimi tespit ettim 1- Ovülasyonu tam yakalayamamak 2- Yakalasam bile vjinal kuruluktan dolayı spermlerin ölmesi.
Bu ay ovülasyon testi ile kullandım ve sanırım başardım tabi daha net olmamakla birlikte ümitlendim yarın için. Lüten eğer kullanırsan ve başarılı olursan benim özelime yaz , bence pek çoğumuz bunun farkında olamadığımızdan da hamile kalamıyor olabiliriz. Bir de bu sitede preseed kullananlar diye bir topic var özellikle başlarda Kiebele denen arkadaşın yazdıkları kayda değer.
ya kızlar ltv bir bilen varsa yazsın. ovulasyon günü aşırı sancı olması normalmi?
Sng16, ilaçtan da olabilir kendiliğinden de. Aydan aya çok değişiyor. Eskiden dikkat etmezken fark etmiyorduk şimdi kobay gibiyiz herşeyi tartıyoruz. İki ay önce benim de çok ağrımıştı, Almanlar buna ay ortası sancısı diyorlarmış ve de aslında Allah'ın bir lütfu, test mest olmadan anlıyorsun işte yumurtladığını. İnşallah bu ay bu sancılar sana şanslı gelir, hamile kalırsın.
Ben de preseed aldım bu ay. Yurtdışından alınca biraz zaman alabilir yalnız. Bir tüp iki-üç ay gidiyormuş anladığım kadarıyla. Hayırlısı. Bu arada Waters görmezse diye ben üstüme vazife alarak cevap vereyim canım. Sanırım arkadaşımız 7 aydır korunmuyormuş, ov. testi ve preseedi ilk bu ay kullanmış.
saol cnm bugün tekrarlıcamm testi bakalımm.ilgin için teşekkürler.
ohhh çok şükür cnmm tekaraladım testi hayalet çizgi çıktı buda normal sanırım artıkk
inşallah çatlamıştır yumurtamm ve hayırlı haberler vevriim bende olmazsada kısmet artıkk napalım grşz cnmm çok ama çok teşekkürler verdiğin cevaplar beni çok rahatllattı
waters öncelikle tebrik ederimm...sağlıklı bi hamilelik geçirirsin inşallah bebişini de sağlıklı bi şekilde alırsın kucağına.. :Saruboceq:
önümüzdeki ay ben de preseed kullanmayı düşünüyorum.yazını görünce sana da danışmak istedim. ben 9 aydır korunmuyorum.eşimin sperlerinde de bi problem yok görünürde bende de yok.ovulasyon testi kullandım ateş ölçümü yaptım hep doğru zamanda beraber olduk ancak kuruluk sorunu yaşıyorum bayaa.
siz kaç aydır korunmuyordunuz? yurt dışından daha ucuza getirtiliyormuş sanırım bi internet sitesinde 16 dolara görmüştüm eğer yanılmıyorsam. eşimle ordan getirtmeye karar verdik. bakalım bunu da deneyelim dedik eğer yine olmazsa herhalde benim tüplerde bi sıkıntı vardır diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?