- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #6.141
dur bakalım daha 2. miş benim 5. deneme
ne bilim,sanki yumurtlama günlerini tespit edince
hemen oluverecek gibime geliyodu senağlama
burda okuyunca,hamileyim haberlerini,doğum öykülerini filan,
sanki hep onları sadece okuyacağım,bende onlar gibi olamayacağım gibi geliyor benneyaptımki
sen nasıl memnunmusun testlerden?yakalamışmıydın ovulas. gününü?
cnm benim bir hafta önceden kasıklarımda ağrı olmuştu az az lekelenme oluodu bende adet olcam olamıom fln diodum. sonra bir hafta geçti hala tık yok test yaptım. çıktı.
o gebeliğim boş gebelikti kürtaj olmak zorunda kaldımo ana kdr bebek düşünmüüyordum. sanki biaha olmucak gibi geldi. ağustostan beri deniyorz. iki kere ovulasyon testi aldım bi ağustosta bide bu ay
ağustosta çift çiizgiyi gördük çalışmaya başladık teste güvendim bende senin gibi yakaladım olcak diodum olmadı bkm bu ay nasıl olcak. ay amma çok yazdım gaza geldiminşllh hamilesindir.
inşllh cnm. bende bu ay hep silik çıktı tam çıkmadı ben durmadım değerlendirdim. bende rüyamda gördüm bebiş ama benimki ii değildi.hamile kalıodum ama aldırmam gerekiodu
merhaba arkadaşlar bugün itibariyle karar verdim ben de hamile kalmak istiyorum artık. hem de bu ay,
en son bu ayın 14 ünde regl olmaya başladım 19-20 gibi bitti.olması için uygun deneme zamanı ne zamandır.teşekkürler
regl tarihlerinin başlama günleri şöyle
23ekim-20kasım-14aralık sürekli geri gidiyor,heralde 26 günde bir.
bu dengesiz bir durum mu acaba
hayır olsun,anlamı ne ki?
bende,rüyamda unutuyorum bebeği,2gün geçmiş emzirmemişim
sonra dank ediyo,eyvah diyorum bayadır emzirmedim ben bunu
hayır olsun artık
teşekkürler arkadaşım.
:) hayır olsun dielim hayır olsun cnm. bende bugun görümcemi döviodum rüyamdagörümce görmekte çocuk sahip olmak dmkmiş duyrulur
hayır olsun,anlamı ne ki?
bende,rüyamda unutuyorum bebeği,2gün geçmiş emzirmemişim
sonra dank ediyo,eyvah diyorum bayadır emzirmedim ben bunu
hayır olsun artık
bişi değil a.s.
eheehe görümceyi dövmek başka bişi olmasın ohaoldumsmile
burda bununla ilgili bi konu daha var,rüyasını görüpte hamile kalanlar diye
kolda altın bilezik ve eve gelen kuş görmek,bebek habercisi oluyormuş
tatlı yemek filan,ordada baya görüp yazan var
peki ilk denemede hamile kalma olasığı nedir.ilkkez korunmasız denedik,ilk test için adet gününün geçmesini mi bekliyoruz.başka türlü anlayamıyomuyuz.ve o tarihe kadar şüpheli bir durummudur faazla hareketten kaçınmak mı lazım düşük olmaması için.
peki ilk denemede hamile kalma olasığı nedir.ilkkez korunmasız denedik,ilk test için adet gününün geçmesini mi bekliyoruz.başka türlü anlayamıyomuyuz.ve o tarihe kadar şüpheli bir durummudur faazla hareketten kaçınmak mı lazım düşük olmaması için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?