Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

dur bakalım daha 2. miş benim 5. deneme

ne bilim,sanki yumurtlama günlerini tespit edince
hemen oluverecek gibime geliyodu senağlama
burda okuyunca,hamileyim haberlerini,doğum öykülerini filan,
sanki hep onları sadece okuyacağım,bende onlar gibi olamayacağım gibi geliyor benneyaptımki
sen nasıl memnunmusun testlerden?yakalamışmıydın ovulas. gününü?

cnm benim bir hafta önceden kasıklarımda ağrı olmuştu az az lekelenme oluodu bende adet olcam olamıom fln diodum. sonra bir hafta geçti hala tık yok test yaptım. çıktı.
o gebeliğim boş gebelikti kürtaj olmak zorunda kaldım o ana kdr bebek düşünmüüyordum. sanki biaha olmucak gibi geldi. ağustostan beri deniyorz. iki kere ovulasyon testi aldım bi ağustosta bide bu ay
ağustosta çift çiizgiyi gördük çalışmaya başladık teste güvendim bende senin gibi yakaladım olcak diodum olmadı bkm bu ay nasıl olcak. ay amma çok yazdım gaza geldim inşllh hamilesindir.

yaz yaz okurum ben
yaa hayırlısı artık,demekki hamile kalabiliyormuşsun, o da bişeydir yani
benim testlerde,yumurtlamöadan sonra,dalgalanma oldu sanki,1gün koyu,2gün açık oldu.
adet zamanıma kadar hiç silik olmadı bilmiyorumkismile
tr de olsam hemen doktora gidicem ama,burda yapamıyorum
Allahtan,düzenim bozulmuştu,o düzeldi.
sıvı alımına dikkat ettim ama,sonradan dank etti
11-12gibi büyüüük bi bardak çay içip,3ten sonrada bişey içmeyip
7gibi testi yapıyodum,ama çay kalıyodu yani.neyse kahvaltımı daha erken yapmam gerek.
inş bu ay gelir seninde :ecrin_bebek:
geçenlerde üşenmeden tüm sayfaları okumuştum,yaklaşık 15-20 kişi kadar bu testlerle hamile kalmış
keşke kalanlar ovulasyon testlerini çekip koysalarmış,bizede fikir olurdu
bikaç tanesi kopkoyu çizgiyi görmeden hamile kalmış hatta,o çizgiyi görücem diye beklemeyin diyolardı.
çizgi koyulaşmaya başlayınca çalışma yapın yazmışlar
aaahh aaah benneyaptımki
inş o güzel günleri bizde görürüz :Saruboceq:
bir bebek,hamile görünce çok kötü oluyorum mafoldumben
geçenlerde rüyamda bebek emziriyodum,ne güzel bi duyguydu :gitme:
tez zamanda Rabbim bizlerede :Saruboceq:

inşllh cnm. bende bu ay hep silik çıktı tam çıkmadı ben durmadım değerlendirdim. bende rüyamda gördüm bebiş ama benimki ii değildi. hamile kalıodum ama aldırmam gerekiodu

inşllh cnm. bende bu ay hep silik çıktı tam çıkmadı ben durmadım değerlendirdim. bende rüyamda gördüm bebiş ama benimki ii değildi. hamile kalıodum ama aldırmam gerekiodu

hayır olsun,anlamı ne ki?
bende,rüyamda unutuyorum bebeği,2gün geçmiş emzirmemişim
sonra dank ediyo,eyvah diyorum bayadır emzirmedim ben bunu
hayır olsun artık

merhaba arkadaşlar bugün itibariyle karar verdim ben de hamile kalmak istiyorum artık. hem de bu ay,
en son bu ayın 14 ünde regl olmaya başladım 19-20 gibi bitti.olması için uygun deneme zamanı ne zamandır.teşekkürler

dönemin ne kadar sürüyor ona bağlı
28günde bir ise, 11 şubat sonraki ay ki dönemin
11şubattan 14gün geriye gitmek lazım
bu tarih yumurtlama tarihidir. 27 ocak yani
yumurtlama geçmiş gibi ama,nasip hiç belli olmaz
inş bekletmeden gelir bebeğin

regl tarihlerinin başlama günleri şöyle
23ekim-20kasım-14aralık sürekli geri gidiyor,heralde 26 günde bir.
bu dengesiz bir durum mu acaba

hayır olsun artık

:) hayır olsun dielim hayır olsun cnm. bende bugun görümcemi döviodum rüyamda görümce görmekte çocuk sahip olmak dmkmiş duyrulur

teşekkürler arkadaşım.

bişi değil a.s.
:) hayır olsun dielim hayır olsun cnm. bende bugun görümcemi döviodum rüyamda görümce görmekte çocuk sahip olmak dmkmiş duyrulur

eheehe görümceyi dövmek başka bişi olmasın ohaoldumsmile
burda bununla ilgili bi konu daha var,rüyasını görüpte hamile kalanlar diye
kolda altın bilezik ve eve gelen kuş görmek,bebek habercisi oluyormuş
tatlı yemek filan,ordada baya görüp yazan var

hayır olsun artık

:))amaaan boşver olcaı varsa olur

peki ilk denemede hamile kalma olasığı nedir.ilkkez korunmasız denedik,ilk test için adet gününün geçmesini mi bekliyoruz.başka türlü anlayamıyomuyuz.ve o tarihe kadar şüpheli bir durummudur faazla hareketten kaçınmak mı lazım düşük olmaması için.

walla bende bilmiyorum yaa napmak lazım biz iice sters yapmaktan başka bişi yapmıoz

kızlar 13. günüme kadar yumurtlama görülmediğini yazmıştım...şimdi bir liste çıkarayım gülen yüzlerde ilişkide bulunduğum günlerdir...
adetimin 11. günü teste başladım...29 ila 30 günde bir adet oluyorum da..
11. gün tek çizgi (bu arada kullandığım test kaset şeklindekilerden)
12. gün tek çizgi
13.gün tek çizgi
14.gün tek çizgi a.s
15.gün tek çizgi (doktoruma sordum "normal mi ve bu testlere güvenilir mi?" diye normal dedi..16-17-18. günlerde de yumurtlama olur dedi)
16.gün 2. çizgi hafif belirdi
17. gün 2. çizgi biraz daha belirginleşti a.s
18.gün net 2 koyu çizgi hatta T çizgisi C çizgisinden daha belirgin..a.s
19.gün silikleşti a.s
20. gün ilişkiye giremedim çünkü annemin evindeydik zaten derman da kalmamıştı:bbo:
ve bugün 21. gün eşim bişeyler planlıyor gibi kaydirigubbakcemile :roflol:

ilk denemede çok düşük bi olasılık varmış,hatta bunu doktorlarda sçylemişler
yüzde25ti sanırım bu.
eğer ki geç döllenme filan değilse,adet olmadan testlerde çıkıyor.
valla bende sakınıyorum açıkçası ani hareketten o zamanlar
koşmuyorum,uzanmamaya çalışıyorum...olurda yerleşiyodur diye

-alıntı-
Döllenmeden 5-6 gün sonra implantasyon yani rahim içine yerleşme başlar. Blastokist zona pellucida'yı yırtarak çıkar. Buna Hatching adı verilir. Bu esnada trafoblastlar bir enzim salgılayarak rahim içindeki hücre yapısını değiştirir ve blastokist için bir implantasyon alanı sağlar. Aynı anda trofoblastlardan hCG hormonu da salgılanmaya başlar. Bu hormon gebelik testlerinin pozitif olmasını sağlayan hormondur.

yerleşmeye başlıyor ama hcg ninde testlerde çıkması için biraz zaman gerekiyor,değerinini yükselmesi lazım yani.
en iyisi adetin geçmesini beklemek sanırım yerimseniben

merhaba kızlar... nasılsınız??? ya benim ovulasyon testim 1 haftadı silik ama yoğun akıntım hafta sonuydu acaba tam net çizgi çıkmıyor mu bazı testlerde?? benim test idrara batırılanlardan acaba iyi değil mi ya bilmiyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…