- 22 Ocak 2010
- 3.309
- 42
- 318
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #6.121
merhaba, aylarca bu başlığı takip ettiğim için ilk buraya yazıyım dedim. Allaha çok şükür HAMİLEYİM :lepi: 1 sene hiç korunmadik, ovulasyon testi kullandım olmadı, yataktan hemen kalktım olmadı ama bu ay hiç çabalamadım çünkü yeni işe girmiştim ve hemen bebek olmasını istemiyordum. o yüzden hemen kalktım. bide duş aldım üstüne ama sonuç hamileyim ve çok mutluyum. demekki zamanı şimdi gelmiş. Darısı tüm isteyenlerin başına inşallah... çok mutluyum çoooook...
arkadaşlar ovulasyon testine başlayacam yaşadığım şehirde eczanelerde yok. interneeten alacağım en iyi ovulasyon testi hangisi (clearblue harici)
kızlar 5 ocakta adet oldum.ayın 10. 15. ve 18.günleri denedik şansımızn en yüksek olduğu yani ovulasyon günleri 14-19 ocak arasındaydı.bugün bir test yaptım ama negatif çıktı sizce çokmu erken test yaptım kızlar hamile olabilirmiyim.bu bebeği çok şstşyorum lütfen bana yardımcı olun
merhaba, aylarca bu başlığı takip ettiğim için ilk buraya yazıyım dedim. Allaha çok şükür HAMİLEYİM :lepi: 1 sene hiç korunmadik, ovulasyon testi kullandım olmadı, yataktan hemen kalktım olmadı ama bu ay hiç çabalamadım çünkü yeni işe girmiştim ve hemen bebek olmasını istemiyordum. o yüzden hemen kalktım. bide duş aldım üstüne ama sonuç hamileyim ve çok mutluyum. demekki zamanı şimdi gelmiş. Darısı tüm isteyenlerin başına inşallah... çok mutluyum çoooook...
Amin inşallah hepiniz bu mutluluğu yaşarsınız. Ama ben ovulasyon testi kullandım hemde 3 ay çift çizgiyide yakaladım olmadı. Hatta baya moralim bozuldu.
Bu ay bende test kullanmıştım 17 ve 18. günde gördüm pozitifi ve bugün hamile olduğumu öğrendim kızlar darısı başınıza..
13. gün kızlar...hala tek çizgi..
Allahım yumutalamıcakmışım gibi geliyor...ay tavuk gibi hissettim kendimi...:roflol:
bencede çok doğru,hazır gün yakalanmışken iyi değerlendirilmeli.
benim ilk ay olmadı bilmiyorumkismile
bu 2. ayım olacak bakalım :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?