Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

merhaba, aylarca bu başlığı takip ettiğim için ilk buraya yazıyım dedim. Allaha çok şükür HAMİLEYİM :lepi: 1 sene hiç korunmadik, ovulasyon testi kullandım olmadı, yataktan hemen kalktım olmadı ama bu ay hiç çabalamadım çünkü yeni işe girmiştim ve hemen bebek olmasını istemiyordum. o yüzden hemen kalktım. bide duş aldım üstüne ama sonuç hamileyim ve çok mutluyum. demekki zamanı şimdi gelmiş. Darısı tüm isteyenlerin başına inşallah... çok mutluyum çoooook...

arkadaşlar ovulasyon testine başlayacam yaşadığım şehirde eczanelerde yok. interneeten alacağım en iyi ovulasyon testi hangisi (clearblue harici)

tebrik ederim,sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inş a.s.
ovulasyon testinden neden sonuç alamadınız?bende kullanıyorum,sanırım bende sonuç alamıcam benneyaptımki

arkadaşlar ovulasyon testine başlayacam yaşadığım şehirde eczanelerde yok. interneeten alacağım en iyi ovulasyon testi hangisi (clearblue harici)

ben wondfo kullanıyorum
core ve medismart mı öle bişey,biliyorum birde
aynı markadan kimisi memnun kimisi değil,bende zor karar vermiştim

Canim ben yanlis anlamadiysam, Ayin 19 muhtemel yumurtlama gunundu ve sen 22 sinde gebelik testi mi yaptin. Tabii ki cikmaz. Yani hamile olsan bile cikmaz. Beklenen adetinden 5 gun once idrarda cikiyor. Kanda daha erken ama kesinlikle 3 gun icinde degil.. Moralini bozma..

Tebrik ediyorum, saglikla kavus bebisine.. Psikolojinin hamile kalma uzerindeki etkisinin canli bir ornegisin. :lepi:a.s.hihoyyythihoyyyt Darisi tum isteyenlerin basina..

Amin inşallah hepiniz bu mutluluğu yaşarsınız. Ama ben ovulasyon testi kullandım hemde 3 ay çift çizgiyide yakaladım olmadı. Hatta baya moralim bozuldu.

bende kullanmaya başladım ilk kez bu ovulasyon testlerini...
adetimin 11. günü başladım tek çizgi...
12. gün tek çizgi...
yarın devam edicem..
bu arada saat 5 te yapıyorum ve 2-3 saat öncesinden sıvı almayı bırakıyorum...
yıllardır sabırla bekliyoruz bebeğimizi...
Rabbimin OL demesi için...Allah herkese tez vakitte nasip etsin inşallah...

Amin inşallah hepiniz bu mutluluğu yaşarsınız. Ama ben ovulasyon testi kullandım hemde 3 ay çift çizgiyide yakaladım olmadı. Hatta baya moralim bozuldu.

Biz de 3. bebisi planliyoruz simdi. Allah gonlumuze gore versin. Insan birseyi cok isteyip gayret edince ve istedigi olmayinca hayal kirikligina ugramasi normal ama obsesif hale gelip, hayatini ve huzurunu etkilemesi anormal. Allah hakkimizda hayirlisini versin. boshayallersmile

13. gün kızlar...hala tek çizgi..
Allahım yumutalamıcakmışım gibi geliyor...ay tavuk gibi hissettim kendimi...:roflol:

Bu ay bende test kullanmıştım 17 ve 18. günde gördüm pozitifi ve bugün hamile olduğumu öğrendim kızlar darısı başınıza..

bende kullanıyorum testten bugun 3. gün silik bi çizgi çıktı bir önceki günde silik çıkmıştı. bakalım devam.

merhaba ben de ovülasyon testi kullanıyorum. testin sonucuna göre bugün ilişkiye girdik .benim merak ettiğim gebe kalmak için yumurtlama gününde bir kez ilişki yeterli oluyor mu yoksa birden çok mu yapmak lazım.kaç saat ara vermek lazım. bilgisi olan paylaşırsa sevinirim

bencede çok doğru,hazır gün yakalanmışken iyi değerlendirilmeli.
benim ilk ay olmadı bilmiyorumkismile
bu 2. ayım olacak bakalım :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…