Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

hem çift çizgiden önce,hem de çift çizgiden 2-3 sonrasınıda değerlendirmeyi öneriyorlar,olurda hani yumurtanın ömrü uzun olursa,çünkü belli olmuyormuş.
ama nasip yinede tabi
inş olmuştur,en kısa zamanda nasip etsin :Saruboceq: bizede :Saruboceq:

kızlar merhaba, gg den aldığın mor ambalajlı olan coretest marka test kullanıyorum ya ben de... test benim adetimin 5. günü pozitif gösterdi, 6. günü silik gölge gibi bir çizgi vardı, ondan sonra hep tek negatifti, ama bugün yaptım çok silik ama gözle görülebilir bir şekilde ikinci çizgi var. Ben inanmamıştım hatalı dedim hiç adetin 6. günü yumurtlama olur mu dedim, şimdi de bu akşam görünce ikinciyi çizgiyi allah allah ikinciye mi yumurtluyorum diyordum ama bu testlerin güvenilir olmadığına kanaat getirdiydim en sonunda. Acaba olabilir mi sizlerin başına böyle bir şey geldi mi hiç...

cok teşekkür ederim canım benim koskoca ankarada hiç bir eczanede yok bide büyük marketlere bakayım dedigin gibi olmasa int ten veririm bende şubatta başlayacam şimdi korunuyorum iltihap tedavisi allahım hepimizin kucagına bebişlerimizi almayı nasıp eder inşallah

canım benim allahmı söyletti inşallahhhhhhhhhh

canımm nasıll memnunmusunn mor ambalajlıdann
bende almayıı düşünüyorumm amaa karar veremiyorumm hangisinii almalıyımm bissürü test varr hangisii daha iyii
medısmart kızlar içinde 5 tane varr o yetmezz yumurtlamaa zamanını yakalayana kadar
hangisii dahaa iyii

Kızlar 6 tane eczane gezdım hiçbirinde yok bu ovulasyon testi az önce gitti gidiyordan baktım hangisi iyi olan ona göre sipariş verim ?
bu ay ovulasyon testine göre hamile olan var mııı :1rolleyes:

bendee bunu araştıryorummm canımm aldınmıı senn

çokk sağolunn kızlarrr bu ayıı kaçırdımm inşallah gelecekk ayy
bu markadann memnunsunuz değilmiii
medı smartın içinde çok az var satenn

onemli olan tam gununde yapamak sik sik degilde tam gununde ben sadece tek iliskide hamile kaldimm test yaparak ve ilk ayda zaten adetin duzenliyse hamile kalirsin sitres yapma yeterli canimmm

canım testin ilk kırmızı çıtığı günmüü yoksa ikiincii gün de kırmızı çıkıyomuşş ya zoamanmıı yapmakk lazım birlikteliği

sen hangisinii verdinn canımm

Canım ben gitti gidiyordan sipariş verdim hatta bugun denemeye başlıycam :) Wondfo marka aldım. Eczaneleri gezdim hem yok ellerinde hemde getiririz diyorlar ama içinde hem 5 tane falan var hemde fiyatının 24 -25 civari oldugunu soyluyorlar gitti gidiyordaki hem uygun hemde içinde çok var yerimseniben Benim adetim çok düzenli olmadıgından içinde daha çok test olması işime yarıyor denemeye baslıycam bugün a.s

kızlar ben salı günü çatlatma iğnesi oldum dün gece çatlamış olmalı yumurtam ama hiç akıntı falan olmadı yumurtanın çatladığını nasıl anlarız akıntı olmalımı yoksa benim iğne işe yaramadımı

Merhaba kızlar
12 ocakta hastalıgımın ilk günüydü gecen aya baktıgımda 33 günde bir adet olmusum ama genelde duzensiz olabiliyor bugun adetten sonraki 9. günüm ve silik çizgi var bu netleşirmi kaçırdım mı acaba ? Daha erkende başladım sanki ama koyulaşırmı yarına ne dersini?

kızlar bende bıse anlamadım dun adetın 11.gunu baya cızgıler bırbırıne yakın renkteydı bugunyaptım cızgı baya acılmıstı sımdı ben napim ne zamaan calısma yapim

kızlar bende bıse anlamadım dun adetın 11.gunu baya cızgıler bırbırıne yakın renkteydı bugunyaptım cızgı baya acılmıstı sımdı ben napim ne zamaan calısma yapim

yani bence değerlendirebilirsin bu günü
ne kaybedersin
belkide çatlamıştır ondan silik olmaya başlamıştır,yarında yaparsan daha iyi anlaşılır

kızlar 5 ocakta adet oldum.ayın 10. 15. ve 18.günleri denedik şansımızn en yüksek olduğu yani ovulasyon günleri 14-19 ocak arasındaydı.bugün bir test yaptım ama negatif çıktı sizce çokmu erken test yaptım kızlar hamile olabilirmiyim.bu bebeği çok şstşyorum lütfen bana yardımcı olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…