- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #6.101
slm kızlar
ovulasyon testi kullanıyorum 6.gün başladım erken yumurtlama ihtimaline karşı
düne kadar hep iki çizgi vardı
dün iki defa yaptım öğle yine silikti akşam kontrol çizgisinden daha koyu oldu
yani 17. gün çift çizgiyi yakaladım
15.16.17. günü değerlendirdik
sizce yeterli mi hamilelik olur mu
amin inşallah 2010 annesi oluruz
cok teşekkür ederim canım benim koskoca ankarada hiç bir eczanede yok bide büyük marketlere bakayım dedigin gibi olmasa int ten veririm bende şubatta başlayacam şimdi korunuyorum iltihap tedavisi allahım hepimizin kucagına bebişlerimizi almayı nasıp eder inşallaheczanelerden ve bazi buyuk marketlerden bulabilirsin ovulasyon testi adiyla istiyorsun. Bulamazsan netten de siparis verebilirsin. Gitti gidiyorda ebay de vs vardir..
Hayirli ugurlu olsun bebisin. Buyuk ihtimalle oglun olur o zaman. Takipteyim
canım benim allahmı söyletti inşallahhhhhhhhhhcok teşekkür ederim canım benim koskoca ankarada hiç bir eczanede yok bide büyük marketlere bakayım dedigin gibi olmasa int ten veririm bende şubatta başlayacam şimdi korunuyorum iltihap tedavisi allahım hepimizin kucagına bebişlerimizi almayı nasıp eder inşallah
sen et takip ben duyar duymaz yazarım sizlerle paylaşirım keşke nerde o günlerrrrcanım benim allahmı söyletti inşallahhhhhhhhhh
Fatmacım teşekkürler ilgilendiğin için ama bu sabah adet oldum ben çok şükür, kist falan değilmiş demek ki,
ya kızlar bir şey sormak istiyorum hala gg den mor ambalajlı testlerden alıyorsunuz di mi ben de daha önce onları kullanıyordum, bir değişiklik var mı? bu ay yine sipariş edicem de, size sorayım dedim
Kızlar 6 tane eczane gezdım hiçbirinde yok bu ovulasyon testiaz önce gitti gidiyordan baktım hangisi iyi olan ona göre sipariş verim ?
bu ay ovulasyon testine göre hamile olan var mııı :1rolleyes:
gg dan verdim bakalım ne zaman gelicek :)) tam zamanında gelmiş senin testler :) müjdeli haberlerini bekliyoruz yerimseniben
karabiber01 kullanıcısından alıntı
kızlarr bende testt almayıı düşünüyorummm banaa link verebilirmisinizz şiparişş vercemm
internett ne diye arattırmamm lazımm
canım gittigidiyor sitesine gir, ovulasyon testi diye arat çıkıyor, benim de bugün öğleden sonra geldi elime kargom, siparişi dün öğleden sonra vermiştim, yani tam bir günde, benimki de coretest mor ambalajlı olandan yanında 4 tane de gebelik testi gelmiş
onemli olan tam gununde yapamak sik sik degilde tam gununde ben sadece tek iliskide hamile kaldimm test yaparak ve ilk ayda zaten adetin duzenliyse hamile kalirsin sitres yapma yeterli canimmm
sen hangisinii verdinn canımm
kızlar bende bıse anlamadım dun adetın 11.gunu baya cızgıler bırbırıne yakın renkteydı bugunyaptım cızgı baya acılmıstı sımdı ben napim ne zamaan calısma yapim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?