Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Arkadaslar mrb. Ben bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandım benım 3 gundur hep silik cizgi çıkıyor. Bunun anlamı nedir?Yumurtlamaya azmı kaldı demek anlamadım kı?

mrb arkadaşlar ovulasyon testi almak istiyorum.ama ben de gec yumurtlama oluyor sanırım SAT 12 ocak şimdi alsam denesem acaba çıkarmı. normalde hesaplamalara göre yumurtlama dönemim 22-27 ocak arası.bu durumda nasıl olcak analayamdım????????

ben kullandım ve onunla hamile kaldım ben gec yumurtladıgımı bu test sayesinde öğrendim cok faydalı kesinlikle tavsiye ederim

canim adet gunun kac gun suruyorkii adetine bagli birazda gec yumurtluyorsan bu ayi gec bende bidahaki ay basla yapmata testii yada bi sansinni dene,ama en iyisi sen testi bidahaki ay yapmaya basla 30 gun suruyorsa adetin dongun 13 gun basla testi yapmaya

merhaba, yazılarınızı uzun süredir okuyorum.. bende 12. günü çatlatma iğnesi oldum .. 13-14 . günler ovulasyon testinde koyu 2 cıgı cıktı..15.gün yani bugun hala 2 cızgı... anlayamadım daha yumurta çatlamadımı? 12-13-14. günleri hep değerlendirdik.. bugun eşim yok ... sizce neden 3 gündür hala cıft cızgı?

merhaba, yazılarınızı uzun süredir okuyorum.. bende 12. günü çatlatma iğnesi oldum .. 13-14 . günler ovulasyon testinde koyu 2 cıgı cıktı..15.gün yani bugun hala 2 cızgı... anlayamadım daha yumurta çatlamadımı? 12-13-14. günleri hep değerlendirdik.. bugun eşim yok ... sizce neden 3 gündür hala cıft cızgı?

hımmm umutlandırmak istemem sizi bayanlar ama gebe oluşmuşsa çift çizgi devam edermiş...
umarım gebesindir hayat_hayat ve tubacım...
güzel haberlerinizi yazın mutlaka...

çift çizginin devam etmesi,adet gününe yakınsa hamilelik oluyordu sanırım
çatlatma iğnesi devamlı çizgi sağlarmı bilmiyorum
siz yinede bu çift çizgi günlerini kaçırmayın bence
testede devam edin a.s.

hımmm umutlandırmak istemem sizi bayanlar ama gebe oluşmuşsa çift çizgi devam edermiş...
umarım gebesindir hayat_hayat ve tubacım...
güzel haberlerinizi yazın mutlaka...

ciddi miisn yuppiiiiiiiiiiiiiiiikaydirigubbakcemile3 süper bi haber bukaydirigubbakcemile2 umudu bile güzel opuyorumnanaktan canım benim sağolsaın ümit etmek bile iyi geliyor insana değil mi

inş en yakın zamanda bu sitede hiç hamiş olmayan kalmazkaydirigubbakcemile3 o zaman da çocuklarımızın sorunları için yok yemek yemiyor yook söz dinlemiyor vs vs diye gireriz yazışırız inş))opuyorumnanaktan

sağol bitanem evet ben de 2.silik çizgiyi 10 gündür görüyorum ve hep çalışmaya gayret gösteriyorum... gayret bizden... dua etmek bizden. vermek de Allahımızdan)))

canım adetim düzenli normalde ılk bebgımı karnımda öldü ozamn gec dollenme olmuştu onu bılıyorum.doğru soluyosun onumuzdekı ay test yapmam daha ıyı olur bu ay 14 gunden sonra gun aşırı ilişkiye girmeye çalışıyoruz bakalım bu ay olmazsa bı dahakıne test alırım artık.tşk ederim cvp için

3 gün çift çizgi cıkabilir ama sadece birgün koyu renk cıkar silik cıktıgının ertesi günü koyudur diger güne göre oranla

canım, benim 10 gündür silik adetim 28-29 günde bir olur. testin üzüerinde 12. gün başla yazıyordu ben dayanamadım 10. ün başladım ve hep silik hep silik. ancak bayağı bayağı anlaşılır bi silik ama diğer koyulukta değil. ben testleri aynı saatte 4 saat idrar tutarak ve bişey yiyip içmeden yapıyorum.. sadece hafta sonu gezmeye gideceğimizden cumartesi ve pazar bu kurala uyamadım 4 saat değil sadece 2 saat bekleyebildim yemeden içmeden ve idrar tutarak. ve hafta sonu adetin 14. ve 15. günüydü, kasıklarım overlerim ağrıdı ve yoğun akıntım oldu, yani yumurtlama muhtemelen o gün olmuş olabilir. 4 saat değil de 2 saat beklediğim için çift koyu kırmızızyı görmemiş olabilirim diye düşünüyorum çünkü 1-2 gündür eski silikliğinde, hafta sonu 2 saatlik idrara rağmen daha belirgindi sanki... peki hafta sonu yumurtladığımı düşünürsek eğer hala bu bu silik çizgi niye????? kafam karıştı

neyse opuyorumnanaktan yardımların için sağol canım. umarım bu msjıda görür bi yorum yaparsınız)))

merhaba kizlar
ben bu ay ilk defa ovulasyon testi kullaniyorum ve pek bilgim yok bu konuda
bilgilenmek icin bazi seyler okudum ama aklim iyice karisti
ben 13. gun testlere basladim 30 ve 33 gun arasi adet oluyorum
3 asilama denedik ama negatif sonuc aldik asilamalardan sonra adet duzenimde bozuldu zaten
bu ay corek otu bal tarcin denedim pek umudum yoktu ama ikinci cizgi cikti sukurler olsun
13. gun cizgi silik cikti
14. yine silik
15. ve 16. gunlerde cizgi koyulasti ilk cizgi kadar degil ama iki cizgide cok az bir fark var
simdi ben bu cizginin tekrar siliklesmesinimi bekliyecegim
koyu cizgiden sonra 24 ila 48 saat aralarinda yumurtlama oluyormus okuduguma gore
zaten gec yumurtluyorum buyuk ihtimal
birde preseed kullanicam 8 bucuk senelikte evliyim
bana yardim eder misiniz kizlar

benim kullandığım testtede hep silik çizgi oluyor,mavilerden kullanıyorum ben
ki bu normalmiş,çünkü lh hep olan bi hormon,sadece yumurtlamaya yakın artıyor
haftasonu senin olmuş olabilir dediğin gibi,zaten 2saatlikten testi yapöışsın.
bende bişey yiyip içmiyorum,eşim abartıyorsun diyor bilmiyorumkismilekaydirigubbakcemile3
bende bariz 2.çizgiyi göremedim geçen ay,çizgi koyuydu ama kalın çizginin yarısı kadardı bilmiyorumkismile
bu 2.ayım :Saruboceq:

merhaba
koyu çizgili günleri sakın kaçırma
en koyu çizgiden 24-48 saat sonra yumurtlama oluyormuş
çizgi koyulaşmaya başlayınca bence kaçırmamak lazım
benimde döngüm en son 33tü
20.gün ikinci çizgi koyulaştı,ama aynı renk olmadı,hiç olmadı bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…