- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #6.201
Fatmacim,
cok tesekkurler. Eger sorularin olursa beklerim..
Belki gec basliyorsundur test yapmaya, veya 4 saat tutmuyorsundur veya ayni saatte yapmiyorsundur.
Sana tavsiyem daha goremediysen, elinde testlerin varsa bir sabah kalkinca bir de saat 2 de yap, hergun.
Okumustum bazen aralik cok kisa oluyor, ondan bazi hanimlar goremiyormus.
Sen nasil yapiyorsun?
Fatmacim, sonucunu hemen degerlendir bence, sonucta ayni koyuluktaysa tamamdir. Istersen fotosunu cek oyle degerlendir cunku bekletikce
rengi degisiyor ya ondan dedim.
Ben sitelerinde okudum eger goremezsen sabah aksam
yap diyorlar. Bir de en az 2 saat onceden su alimini kes.ben hep 2 de yaptim. En son 12 de su iciyotdum o kadar.
Br de yurtdisindasin sen di mi? Ben clearvlue digital kullandim su
gulen yuz, hic yorum yapmana gerwk yok, pozitif olunca sana gulen yu
cikariyor. Gir sitesine bak baslayacagin zamani vs. Biraz pahali oluyor ya
ben 20 adetini 30 dolara aldim amazondan, bana 2 ayda
spnuc verdi, elimde de hala 6 tane var. Egrr pahali dersen interney striplerinden al onlarda bauagi hassas sabah aksam kurala uygun yap.
Oo bayagi olmus o pozitif:)
bu gece baslayon calismaya, 2-3 gun ust uste calisin.
Dun de calisma olduysa super:$
Hemen cektin degil mi fotosunu? Aklinda bulunsun testler soylenwn zamandan sonra sivi buharlastigi icin ondan yanlis sonuc verebilir. Ondan hemen yorumla ve once ki testin de olsun fotusu karsilastirmak istersen..
Ama bence bu bayagi koyu
arkadaşlar ocak ayında kullandım adetin 10. gününden başladım ve başladığım günden beri hafif çift çizgi gördüm anlamadım bunu ben bugun hamilelik testi yaptım tek çizgi canım sıkıldı
Arkadaşlar merhaba öncelikle ben uzun zamandır yazıları takip ediyorum ve yeniyim.Bende ovulasyon testiyle yumurtlama zamanımı tespit etmeye çalışıyorum adetim çok düzensiz.ancak kafama takılan bişey var test yaptıktan 15 dk sonra 2.çizgi belirginleşyor yani tam eşit olmasa bile birbirine yakın koyulukta oluyor acaba ben çok bekliyorum ondanmı 2.çizgi çıkıyor yoksa bekleme süresi normalmi cevaplarsanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?