- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #6.221
Fionacim, ne guzel hamile kalabilmissin demek ki oluyor:)
Ben de hemen ilk ay kalamadim, ama 2. ay kaldim. gerci herseyi kitabina gore yaptik, cok bilimseldim:)
ates olctum, sonra testleri yaptim, tablo olusturdum vs.. hatta o kadar emindim ki hamile olduguma yumurtalamadan 11gun sonra test yaptim, bir suru pozitif cikti:)
Gerci Allah ol demese olmaz, ondan cok bilimsellik alakasi yok ama bu yontemler iste bize yardimci oluyor, daha kisa surede kendimizi tanimamiza ve daha kisa zamanda hamile kalmamiza yardimci oluyor.
Hadi ben kactim, gorusmek uzere:)
Fatmacim anlamadim simid, sabahlik 1 saatlik ne demek?
Vallahi ondan dedim ya bazi kadinlari goremiyormus diye, ondan sabah aksam yapiyorlarmis. Olabilir ama zaten sen dunden anladin yogunlasacagini, tam yogunlasti ve gecti..Yani bugun yumurtlamis olabilirsin..Zaten kasik agrilarin da olmus..
Normalde testlerde pozitif gorunce yapmayin kafa karistiriyor diyor ya haklilar.
Ama senin yapman iyi olmus, gormus oldun koyulugunu.
Amac zaten senin ilk pozitifi gordukten sonra 12-36 saat icinde yumurtlayacagin yonunde.
Yani ondan bugun bence yumurtlamis olabilirsin.
Calismalar da iyi, ama bugun ve yarin ne olur ne olmaz yine de calisin.
yumurtlaman belki 9.günden öncedir
kaç günde bir görüyorsun ki?
32- 34 gunde bır oluyor... 9. gunden once olamaz sanırım
canım core kullandım ben kaset şeklinde olanlardan...kullanımı çok kolay..tavsiye ederim..google a ovulasyon testleri diye yaz core'nin sitesini göreceksin...10 adet+2 gebelik testi 30 a geldi...10 tane de yeterli bence..
teşekkürler canım bugün eczanelere bakıcam inş. bulabilirim zaten bencede 10 tane yeterli.
yumurtlaman belki 9.günden öncedir
kaç günde bir görüyorsun ki?
32- 34 gunde bır oluyor... 9. gunden once olamaz sanırım
evet benimde o kadar oluyor
18-20 arası yumurtlama olması gerekiyor sanırım
canımm gg yordan alın testii
orda 20 TANE TEST 26 TL
10 TL OLAN DAHA UCUZZ
aman arkadaşlar ben gg den uzak durun derim. bugune kadar ne aldıysam ordan problemli çıktı. satıcılara ulaşamıyosun.. elerinde bozuk mal olan bütün herkes gg de elinden çıkıyor. ben o ovulasyonlarda almıştım. kutusuz yırtık pıtık geldi.. ondan sonra çalış dur ama içinde sürekli tereddüt oluyo.. 10 tl pahalı olsun eczane olsun valla
canımm sen nedenn coretestii sitesinden aldınkii ordaa çokk pahalıı benn 20 tanesinii 26 tl ye aldım gittigidiyordann bencee ordan sipariş verr
boşyere okadar çokk paraa vermee canımm
evet benimde o kadar oluyor
18-20 arası yumurtlama olması gerekiyor sanırım
bakalım canım bugun gebelik testi alıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?