Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

cevaplarınız için çok teşekkür ederim.demekki ben boşuna bekliyorum zaten ilk 5 dakikada bişey çıkmıyo sadece tek çizgi oluyo neysse denemeye devam sağolun arkadaşlar.

Canım evet hamile kalabiliyorum diye düşünüyorum ama 34 yaşındayım çok korkuyorum .Artık olmayacakmı diye düşünüyorum acaba yaşımdan dolayı bebek tutunamadı mı diyorum yani aklıma binbir türlü şey geliyor.Neyseki bir çocuğum var Allah olmayanlara öncelikle nasip etsin diyorum ama yinede kafamdan atamıyorum.Galiba 10 yıl ara vermekle büyük hata yaptım.Çalışan anne olmak çok zor diye istememiştim ama şimdi pişmanım.Canım bu arada Allah yavrunu sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.

Arkadaşlar ben biraz önce bu testlerden yaptım yine 2.çizgi soluk yani tam aynı kırmızılığa gelmedi ve benim bugün adet günümden itibaren sayarsam 21.günüm ve genelde 35 günde bir adet oluyorum acaba ben kaçırdımmı yoksa yumurtlamıyormuyum yani bir kadının yumurtlamadığı ay olurmu ???

Fatmacim anlamadim simid, sabahlik 1 saatlik ne demek?
Vallahi ondan dedim ya bazi kadinlari goremiyormus diye, ondan sabah aksam yapiyorlarmis. Olabilir ama zaten sen dunden anladin yogunlasacagini, tam yogunlasti ve gecti..Yani bugun yumurtlamis olabilirsin..Zaten kasik agrilarin da olmus..

Normalde testlerde pozitif gorunce yapmayin kafa karistiriyor diyor ya haklilar.
Ama senin yapman iyi olmus, gormus oldun koyulugunu.
Amac zaten senin ilk pozitifi gordukten sonra 12-36 saat icinde yumurtlayacagin yonunde.
Yani ondan bugun bence yumurtlamis olabilirsin.

Calismalar da iyi, ama bugun ve yarin ne olur ne olmaz yine de calisin.

Son düzenleme:
ronyacim, simdi normalde diyorlar ya genel 14 gunden once sayacaksin adet olacagindan gunden.
yani 35 gun suruyorsa bundan 14 cikar: 35-14=21 de yumurtlama olur ama bu genelleme. Cogu kadin once veya sonra yumurtlar, ondan +/- 4 gun koyarlar en elverisli calisma gunleri diye.
Yani 17-25 gunleri arasi yumurtlama olmasi beklenir, ve sen de o araliklarda hergun calis.
Bir de testi nasil yaptigin cok onemli, ayni zamanda, 4 saat idrarini tutarak, hatta son 2 saat hic su almadan.
Eger goremezsen bir sabah kalkinca, bir de aksama dogru 4 gibi yapmani tavsiye ederim.

hani, 4 saat tutarak yapıyoruz ya,ben sadece 1 saat tuttum :kedi:
ona rağmen böyle koyuydu.belki 4saat olsaydı daha koyu olabilirdi eyvahedigeldismile
iyiki yapmışım ama testi kaydirigubbakcemile5,yoksa aynı çiift çizgiyi göremeyecektim
artık bundan sonra yapmama gerek yok herhalde,belki bikaç gün daha yaparsam

canım core kullandım ben kaset şeklinde olanlardan...kullanımı çok kolay..tavsiye ederim..google a ovulasyon testleri diye yaz core'nin sitesini göreceksin...10 adet+2 gebelik testi 30 a geldi...10 tane de yeterli bence..

canımm sen nedenn coretestii sitesinden aldınkii ordaa çokk pahalıı benn 20 tanesinii 26 tl ye aldım gittigidiyordann bencee ordan sipariş verr
boşyere okadar çokk paraa vermee canımm

canımm gg yordan alın testii
orda 20 TANE TEST 26 TL
10 TL OLAN DAHA UCUZZ

aman arkadaşlar ben gg den uzak durun derim. bugune kadar ne aldıysam ordan problemli çıktı. satıcılara ulaşamıyosun.. elerinde bozuk mal olan bütün herkes gg de elinden çıkıyor. ben o ovulasyonlarda almıştım. kutusuz yırtık pıtık geldi.. ondan sonra çalış dur ama içinde sürekli tereddüt oluyo.. 10 tl pahalı olsun eczane olsun valla

aaaaaa ben bu testi ilk defa duydum eczanelerde mi satılıyo fiatı nedir idrr mı tükrük testi mi daha garanti

arkadaşım bu testler eczanedede satılıyor fakat çok pahalı gg den alabilirsin orda daha ucuz ben idrarla yapılanı kullanıyorum henüz çift çizgi yakalayamadım ama yakalayan arkadaşlar var.ayrıca tükürükle yapılanla ilgili bilgim yok umarım herkes güzel sonuçlar alır.

benn dünn ilk defaa aldımm dahaa yenii deneyeceğimmm
aynıı marka değilmiiii ordandann alsakk aradakii farkii anlıyamadım

slm arkadaşlar ben birşey sormak istiyorum.Bugün adetimin 24.günü ve 36 günde bir adet oluyorum.bugün core markalı ovulasyon testinden yaptım ikinci çizgi hemen hemen kontrol çizgisi kadar belirgin renkte fakat biraz daha ince görünümdeydi ve idrarımı 2 saat falan tutmuştum.Daha sonra bir tane daha yaptım idrarımı 3 saat falan tuttum birşey içmedim ancak ikinci çizgi silinik çıktı acaba ben birşeyleri yanlışmı yapıyom.Ve 1 tane testim kaldı onuda yarın yapıcam umarım yarınkinde kırmızıyı yakalarım

canımm sen nedenn coretestii sitesinden aldınkii ordaa çokk pahalıı benn 20 tanesinii 26 tl ye aldım gittigidiyordann bencee ordan sipariş verr
boşyere okadar çokk paraa vermee canımm

:bbo: ben 10 tanesine 30 tl verdim...:bbo:
canım haklısın..preseedi de gg den araştırdım 77,90 kargo dahil...
pahalı olunca daha sağlıklı daha taze gelir bana herşey...canım yanıcak ki elimi çekeyim..:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…