Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

aaaaaaa çok güzel alkisalkisalkis
hamilesiiinn tebrik ederim çok :teytey:
ama senin testler hep silikti değilmi,öyle yazmıştın
aaaaaaa :CüvCüv:

evet ama ben nerdeyse her testi ıkı gunde bır degerlendırdım :)) inşallah canım degerım artar ama artmamasından korkuyorum ıkı gun snr tekrar yaptırcam :))
Allah herkese nasip etsin

Bu nasıl bir şey ben ilk defa duyuyorum.ilk sayfada yazanları okudum,baya bişeyler öğrendim.Benim adet döngüm 29 günde bir,ben sat dan 13 gün sonra bunu uyguylcam sanırım.Peki bu testin ücreti ne kadar?Bunu yatıktan sonra gün aşırı ilişki mi lazım?
Tecrübeli arkadşlar yardımcı olur musunuz?

bende yeni duydum ovulasyon mikroskobu nedir idrarla tükürükle yapılanı biliyoruz buda kanlamı yapılıyo acaba :))) valla bu gidişle laborant olcaz bayanlar :))

Canım iki günde bir değerlendie derim ben yerimseniben

canım iki günde bir değerlendirmek sperm kalitesi için çok doğru bişey de..benim ikinci kullanışım olacak...
ilk kullandığım yani geçen ay 15. gün tek çigi 16. gün hafif belirdi..17. gün biraz daha 18. gün net iki koyu çizgi..bu iki koyu çizgiden sonraki 24-48 saat içinde ilişki deniyor..
yani 19. gün mutlaka ilişki olmalı..doğru mudur???
18. gün ilişkiye girmesem kaçırmış olmuyorum değil mi??
yani iki koyu çizgiyi gördüğümüz gün bekliyoruz ertesi gün ilişki???
ayyyyy delircem...
delikafadulden
yardım edin..geçen ay üst üste üst üste artık zevk bile alamaz oluyorum...kaydirigubbakcemile imdaaaat

ya kızlar ben adetimin bitiminden 18 gün sonra başladım 20 gündür bir fiil bütün kuralara uyarak yapıyorum akşam 16:00 - 20:00 arası uyguluyorum sıvı almıyorum ama çift çizgi hiç görmedim... neden ya hiç çıkmadı bana çizgi...

ya kızlar ben adetimin bitiminden 18 gün sonra başladım 20 gündür bir fiil bütün kuralara uyarak yapıyorum akşam 16:00 - 20:00 arası uyguluyorum sıvı almıyorum ama çift çizgi hiç görmedim... neden ya hiç çıkmadı bana çizgi...

adetinin bitiminden 18 gün sonra mı???
canım kaç günde bir adet oluyorsun ki o kadar geç başladın???
adetinin sikluslarına göre yapacaksın testi..mesela ben 29 günde bir oluyorum..adetimin 12. günü testlere başladım..bak adetim bittikten sonraki 12. gün değil..adetimin 12. günü..4-5 gün adetim sürüyor..6-7 gün sonrada teste başladım..
sen geç başladın bence..
yumutlamanı kaçırmış olabilirsin..
kullanma klavuzunu iyice oku derim ben...

bende aldım bakalım bugün elime ulaştı. şuan adetimin 7.günü. haftaya başlıyorum .size gelişmeleri yazarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…