- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #6.261
ya kızlar ben adetimin bitiminden 18 gün sonra başladım 20 gündür bir fiil bütün kuralara uyarak yapıyorum akşam 16:00 - 20:00 arası uyguluyorum sıvı almıyorum ama çift çizgi hiç görmedim...neden ya hiç çıkmadı bana çizgi...
ya kızlar ben adetimin bitiminden 18 gün sonra başladım 20 gündür bir fiil bütün kuralara uyarak yapıyorum akşam 16:00 - 20:00 arası uyguluyorum sıvı almıyorum ama çift çizgi hiç görmedim...neden ya hiç çıkmadı bana çizgi...
cnm bnmde kesfettigim bişi var deneyin isterseniz rahim agzı yumrtlama donemi yumusuyo ve acılıyo catladıgı gün ve 2 gün sonrasına kadar acık sonra kapanıyo ve sert oluyo eger adet olacaksanız adetten bi gün önce yine aclıyo gecen ay yumurta takibi yaptırdım ve catladıgı gün baktım deneyimlerimi paylasmak istedim
çok acil bi soru lütfen cevap verirmisiniz benim ayın 20 sinde adet olmam gerekir ben bu sabah core marka evde bir tane gebelik testi yaptım sabah işe giderken 10 dakika sonra falan baktım bişey yoktu atmayı unutmuşum az evvel baktım yanında 2.silik hayalet gibi bi çizgi var acaba pozitifmi
merhaba ronya, genelde 10-20 dakika sonra oluşan sonuçların değerlendirilmemesi gerekli diye belirtiliyor... ama bence emin olmak için sabah ilk idrarla bir kez daha test yap.. umarım ki hamilesindir sanırım istiyorsun :))
canım elbetteki istiyorum ve sanırım tüm arkadaşlar istiyor :)) bide ben az evvel baya bi okudum 5 dakikadan sonra dikkate almayın yazıyo ayrıca gebelik testleri lh hormonunuda algılayıp hatalı pozitif sonuç verebiliyomuş.
bak ben bunu hiç okumamıştım çünkü hatalı pozitif verme çok nadir bir durum diye yazılıyor genelde ama adetten 7 -10 gün öncesinde hatalı negatif verme ihtimali daha yüksek deniliyor... galiba en iyisi adet geçmesini bekleyip öyle test yapmak.. ama gel görki o heyecan ve merak... yanlış umut vermek istemem ama ben 10 gün geciktikten sonra yaptığımda ve 1 gün bekledikten sonra bile silik bir çizgi görememiştim ve hamilede değilmişim zaten... bu topikte galiba, adet zamanına yakın ovulasyon testi yapınca (4saat idrar tutup) ve çift çizgi çıkınca hamile olma ihtimali var diye yazılmıştı, o yöntemide deneyebilirsin ama bu yöntemin bilimselliği tartışmalı tabii...
inşallah hamilesindir canım, haber ver bana da , merat ettim şimdi
merhaba cnmmerhaba ktg...
Canım kesinlikle haber vricem yarın sabah yada dayanamazsam bu akşam yine yapıcam.Ayrıca bişey söylücem dün coretestte 2.çizgiyi görünce akşam tekrar yapmıştım ve negatifti ve sabah bakınca yine hayalet gibi silik bi çizgi vardı ya bişeyler var yada bekledğinden dolayı yanlış sonuç veriyo neyse yapacak tek şey beklemek
bende boyle bir hayalet cizginin hayal kirikligini yasamistim daha once ve arastirdim neden cikiyor diye.Belirtilen sure icinde cikan cizgi ne kadar silik olursa olsun pozitiftir.Ama belirtilen sureden sonra cikan o hayalet gibi dediginiz renksiz cizgiye evaporasyon cizgisi deniliyor ve gebelikle kesinlikle alakasi yok.Insallah en kisa zamanda kalin koyu kirmizi bir ikinci cizgi gorurusunuz,Allah hepimizin gonlune gore versin insallah.
kızlar bir sorum var?????
iki koyu çizgiyi gördüğümüz gün ilişkiye girmeyip ertesi gün mü ilişkiye girmeliyiz????
gün aşırı ilişki öneriliyor ya...
mesela ben 18. gün çift çizgiyi gördüm...18. gün bekleyip 19. gün girdiğim ilişki mi daha sağlıklı olur????
cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkürler
opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?