Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

bazen yumurtlamasiz gecen aylar da oluyor ama yine de canini cok fazla sikma derim ben.Ben de aylarca duzenli yaptim o testleri ve hic bir defa bile cift cizgi gormedim.Doktorumun yumurtlama olmamis dedigi ayda hamile kaldim.Insan bunyesi saat gibi calismaz,bazen gec bazen erken yumurtama olur,en iyisi gun asiri iliskiye girin kacirma durumu olmasin.Allahim cumlemize bebelerimizi saglicakla kucagimiza almayi nasib etsin.

ama adetin bitiminden 18gün sonra çok geç olmuyormu?
arkadaşın dediği gibi,adetin 18.günüdür sanırım dediğin?
bennim döngüm 31-33gün, bu ay 18.günde gördüm çift çizgiyi
seninki ne kadar o önemli olan,kaç günde bir adet döngün

arkadaşlar bir şey sorucam yumurtlama olduğunu halde yumurta akı gibi akıntı olmayabilirmi yanı ben onu takip ediyorum ama birtürlü göremedim adet düzenim 35 günde bir falan oluyvülasyon testi yaptım bu ay 20 tane vardı elimde ancak tamamen aynı koyulukta hiç olmadı herhalde yumurtlamıyom yada bişeyleri yanlış yaptım

cnm bnmde kesfettigim bişi var deneyin isterseniz rahim agzı yumrtlama donemi yumusuyo ve acılıyo catladıgı gün ve 2 gün sonrasına kadar acık sonra kapanıyo ve sert oluyo eger adet olacaksanız adetten bi gün önce yine aclıyo gecen ay yumurta takibi yaptırdım ve catladıgı gün baktım deneyimlerimi paylasmak istedim

arkadaşım dediğin gibi benimde dikkatimi çekiyor o yumuşama açıklık.ancak akıntıyı yakalayamıyorum sen sanırım doktor kontrolündesin doktorun çatladığını söylediği dönemde akıntın oluyomu

çok acil bi soru lütfen cevap verirmisiniz benim ayın 20 sinde adet olmam gerekir ben bu sabah core marka evde bir tane gebelik testi yaptım sabah işe giderken 10 dakika sonra falan baktım bişey yoktu atmayı unutmuşum az evvel baktım yanında 2.silik hayalet gibi bi çizgi var acaba pozitifmi

canm 10 dk sonraki sonuclar degerlendirilemez yazıyo akıntıda vardı su gibi bi akıntı egero akıntı yumurtlamadan sonrada devam ederse hamileymişşin

bnde ilk kez bu ay yaptrıdım yumrtlamm düzenlimi die düzenliymiş baklım subat da olmadı mart artık bnm bu ay tüpüm olmayan taraftan yumurtladıgım için az sansım vardı daha önce bir dıs gebelk yasadım

merhabalar, bende bu forumdan öğrendikten sonra ovulasyon yumurta testi aldım. ılk defa bu ay denemeye başladım ama galiba sağlikli bir şekilde yapamadım çünkü henüz tam aynı koyulukta yakalayamadım. Mutlaka 4 saat idrarı tutmak ve mutlaka son 2 saat sıvı tüketmemek mi gerekiyor?

merhaba ronya, genelde 10-20 dakika sonra oluşan sonuçların değerlendirilmemesi gerekli diye belirtiliyor... ama bence emin olmak için sabah ilk idrarla bir kez daha test yap.. umarım ki hamilesindir sanırım istiyorsun :))

merhaba ronya, genelde 10-20 dakika sonra oluşan sonuçların değerlendirilmemesi gerekli diye belirtiliyor... ama bence emin olmak için sabah ilk idrarla bir kez daha test yap.. umarım ki hamilesindir sanırım istiyorsun :))

canım elbetteki istiyorum ve sanırım tüm arkadaşlar istiyor :)) bide ben az evvel baya bi okudum 5 dakikadan sonra dikkate almayın yazıyo ayrıca gebelik testleri lh hormonunuda algılayıp hatalı pozitif sonuç verebiliyomuş.

bak ben bunu hiç okumamıştım çünkü hatalı pozitif verme çok nadir bir durum diye yazılıyor genelde ama adetten 7 -10 gün öncesinde hatalı negatif verme ihtimali daha yüksek deniliyor... galiba en iyisi adet geçmesini bekleyip öyle test yapmak.. ama gel görki o heyecan ve merak... yanlış umut vermek istemem ama ben 10 gün geciktikten sonra yaptığımda ve 1 gün bekledikten sonra bile silik bir çizgi görememiştim ve hamilede değilmişim zaten... bu topikte galiba, adet zamanına yakın ovulasyon testi yapınca (4saat idrar tutup) ve çift çizgi çıkınca hamile olma ihtimali var diye yazılmıştı, o yöntemide deneyebilirsin ama bu yöntemin bilimselliği tartışmalı tabii...
inşallah hamilesindir canım, haber ver bana da , merat ettim şimdi

Canım kesinlikle haber vricem yarın sabah yada dayanamazsam bu akşam yine yapıcam.Ayrıca bişey söylücem dün coretestte 2.çizgiyi görünce akşam tekrar yapmıştım ve negatifti ve sabah bakınca yine hayalet gibi silik bi çizgi vardı ya bişeyler var yada bekledğinden dolayı yanlış sonuç veriyo neyse yapacak tek şey beklemek

bende boyle bir hayalet cizginin hayal kirikligini yasamistim daha once ve arastirdim neden cikiyor diye.Belirtilen sure icinde cikan cizgi ne kadar silik olursa olsun pozitiftir.Ama belirtilen sureden sonra cikan o hayalet gibi dediginiz renksiz cizgiye evaporasyon cizgisi deniliyor ve gebelikle kesinlikle alakasi yok.Insallah en kisa zamanda kalin koyu kirmizi bir ikinci cizgi gorurusunuz,Allah hepimizin gonlune gore versin insallah.

"Amin".. umarım burada ki herkes hamile kalabilir..

kızlar bir sorum var?????
iki koyu çizgiyi gördüğümüz gün ilişkiye girmeyip ertesi gün mü ilişkiye girmeliyiz????
gün aşırı ilişki öneriliyor ya...
mesela ben 18. gün çift çizgiyi gördüm...18. gün bekleyip 19. gün girdiğim ilişki mi daha sağlıklı olur????

cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkürler
opuyorumnanaktan

Eşinin sperm problemi yoksa çizgiyi gördüğün gün başlayıp takip eden iki gün olmak üzere toplam üç gün dene derim ben.Ama problem varsa çizgiyi gördüğün gün olsun bir gün bekle diğer gün çalış.Ben ovulasyon testi ile hamile kaldığımda ikinci söylediğim gibi denemiştim.

sperm omru 72 saat , yumurta omru 24-36 saatttir.haliyle yumurtlama oldugunda orda hazir bekleyen sperm olmasi sansi cok arttirir.bence iki koyu cizgiyi gordugun gun de iliskiye gir,takib eden iki gun de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…