Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

evet daha önce yazılanalara baktım sorularımın cevabını öğrendim.şimdi de şunu merak ediyorum. eğer hamilee kaldıysak yumurtlama vajinadan gelen beyaz krem jel gibi olan akıntı gene gelir mi. hani yumurta sperm tarafında döllendiyse tuttuysa o zaman ki gelen akıntı gelebilir mi. yoksa gelmemesi mi gerekir ilk seferkinde..

ovulasyon testi yapan arkadaşlarıma bir tavsiyedir!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

arkadaşlar bir ay deneyip bırakmayın derim ben çünkü her ay yumurtlama günlerimiz değişiyor anladığım kadarıyla....

ben geçen ay 18. gün çift çizgiyi gördüm bu ay 14. gün...

sabır arkadaşlar....başladığınız işte azimli ve sabırlı olun sonuna kadaaaaaaaaaaaaaar
sonra :lepi: :CüvCüv:

ovulasyon sadece bir gun kadar suruyor haliyle o yapiskan akinti da zaten bir gun oluyor bildigim kadariyla.Ama devam edip etmemesinin hamilelikle bir ilgisi yoktur,hamilelik iliskiden 5-6 gun sonra olusur.

slm kızlar görüşmeyeli nasılsınız? doktorum en son bana tüp bebek demişti eşimin değerleri düşük diye ama sonra aradı ve aşılama deneyelim dedi. ben yine de bir umut ovulasyon testi aldım hemde merak ediyodum yumurtlama oluyomu diye 17 şubat regl gününmdü ben 12. gün test yapmaya başladım test silikti çalışma oldu 13. gün test yine yaptım bariz 2 çizgi aynıydı çalışma oldu yine 1 gün önceside yapışkan sıvı gördüm 14. gün tekrar test yaptım test çok silikti sonrasındada hiç ikinci çizgiye rastlamadım 15. günde çalışma vardı bugün 16. gün test yine negatif sizce yumurtlamayı yakalamışmıyım ayın 15 inde regl olucam sanırım bu teste göre aşılamaya başlamak için ogün doktorum bekliyo inş gitmem doktora:)

arkadaşlar ben geçen ay core test markalı ovülasyon testini kullandım ve malesef aynı koyulukta 2çizgiyi birtürlü göremedim ve bu ay için tekrardan dün gg den LABOQUICK markalı ovülasyon testinden sipariş verdim 24 ovulasyon testi+5 gebelik testi üstelik kaset tipi olanlardan kullanan varmı ? core testten daha ucuza geldi biraz tedirgin oldum ucuz diye ama umarım sonucu iyi olur

teste 2 cizgiyi aynı koyulukta gördükten sonra 12-36 saat içerisinde yumurtanın çatlaması gerekiyor ama ateş ölçme ile bunun sağlaması yapılıyor.. yumurta çatlayınca ateşin düşmeli..

markayı bilmiyorum ama Ov. testinde önemli olan sabah ilk idrarla yapmaman, sonra 4 saat idrar tutup , son 2 saat sıvı tüketmemek vb. testi uygulaman.. Bu topiğin başında çok detaylı bilgiler mevcut.. Bu sefer Adetin 8. gününden itibaren teste başlamayı deneyebilirisin ve sabah yataktan kalmadan dil altından yapacağın ateş takibide sana yardımcı olabilir diye düşünüyorum.. Bu konuyla ilgili topik mevcut..

pikepolat arkadaşım cevabın için çok teşekkürler aslında senin dediğin gibi konuyla ilgili topikleri okudum ancak yeni siperiş verdiğim markayı kullanana pek rastlamadım belki kullanan vardır diye sordum.

Ovulasyon bir adet başlangıcından bir sonraki adet başlangıcına kadar farklı zamanlarda iki kere nadiren de olsa oluyor mu?Örneğin adetin 12. günü yumurtlama olduysa ve çift çizgi var ise bi de 22. sinde de çift çizgi görülebilir ve yumurtlama olur mu?Ve her ikisinde de hamile kalma şansı aynı mı?Böle bişe tıbben de var mı?Nadir bir vaka olarak yani.. Böle bir durum normal midir?Tabii her ay deil farkına bile varmıyoruzdur belki.Dedim gibi az ratlanan bir durum böle bişi oluo mudur?

Bu ay aynısı banada oldu..... Adetin 11. günü ve 22. günü OV. testi 2 defa çift koyu çizgi gösterdi. bende herkese aynı şeyleri sorup durdum...
Tabii birde şu ihtimal var, oda adete yakın devamlı LH pozitif görüyorsan, bir ihtimal hamilede olabilirsin...

bende bu ay yumrutlama testi aldım arkadaşlar 26 günde bir adet oluyorum ilk testi 9. gün yaptım ikinci çizgi silik çiıktı bir gün ara verdim testi tekrar yaptım ikinci çizgi baya belirgin olmuş şimdi yumrtladım mı yoksa başladımı anlamadım...

selam kızlar..testler konusunda tecrübeli arkadaslarım yorumlarınıza ihtiyacım var..
ben ilk defa başladım bu testlere kızlar...son adet tarihim 24 ocak...
adetimin 13.günü basladım yapmaya..
13,15 vas bazen arka arkaya bazen gün aşırı yaptım hep silikti.
17.günü hepsinden koyu yakaladım degerlendirdik tabi:))bide ayrıyetten presedde kullandım iki defa...herneyse.17.günden sonra yinede kesmedik çalışmaları bende gün aşırı yaptım hep test..hatta az önce yine yaptım.düşünün adetimin 43.günü regl olmadım ve yaptıgım testler sürekli çift çizgi çıkıyor...ama ikincisi biraz silik.ben bide normalde 45-50 günde regl oluyorum...anlamadıgım bu kadar süre içerisinde hala silik de olsa çizgi çıkması ne derece normal ki? 4-5 gün önce şüphelenip gebelik testi de yaptım çıkmadı..:uhm:
bu arada pkoyum ve dedigim gibi adetlerim gecikmeli oluyor hep..şu anda da 12 gün geçmiş durumda.

Son düzenleme:

peki sen hamilemiydin. yani böle olunca hamile olunabilir. olunmayabilir de !!! 2 kez yumurtlama die bişe olamaz mı tıbben yok mu ki . ne se araştırmak lazım.. nadir bi vaka olabilir belki!

benimde yumurtlamadan 1 gün önce ve yumurtladıktan sonra bir kaç gün 2. çizgi silik çıktı.hemen hemen aynı koyulukta olunca tamam demektir. silik çıkanları önemsemeyin . hamilelik belirtisi demek deildir.

2. çizgide koyu ise muhtemelen 12-24 saat içerisinde yumurtlıcaksın demektir.o gün ve ertesi mutlaka çalışmalı. Ayrıca tedbir olsun die de çift çizgiyi görmeden önce de tahmini yumurtlama zamanından önce de gün aşırı çalışmakta fayda vvar..

kıslar merhaba benimde 13.gün yaptığım test pozitifti bariz ve 2 gun sonarada ateşim yukseldi 36,7ydi hep 17.gün dra gittim yumurtan daha çatlamamış dedi 23mmdi

neyse 27.gün nomal regl günümdü ama ben 17.gün bile yumurtlasam ustune 14 gün koyunca yarın filan regl olmam gerekıodu fakat 27.gün lekelnmelerim geldi ve ertesi gün reglim başladı şimdi luteal faz 10 gün sürermi ben 14 en az diye biliorum çunku bebek daha 10.günde ancak rahme yerleşmeye başlıo bilgisi olan yorumlayabilirmi acaba dıorum bu ay hiçmi çatlamadı olusan yumurta ...

Arkadaşlar merhaba sizlere bir şey sormak istiyorum dün adetimin 14.günüydü ovülasyon testi yaptım ve ikiside aynı koyulukta 2 çizgi göründü.Ancak akşama doğru kahverengi bir akıntı geldiğini farkettim ve bugün sabahta aynı kahverengi akıntı daha yoğun geldi yani iç çamaşırım tamamen kirlenmişti.Az evvel tekrar ovulasyon testi yaptı yine kopkoyu ikinci çizgi çıktı.Benim kafama takılan bu kanama yumurtlama kanamasımı ben hiç böyle birşey yaşamazdım bide eğer yumurtlama kanamasıysa bir iki damla falan olmuyormu cevaplarsanız sevinirim

arkadaşlar yazmayı unutmuşum ben yaklaşık10 gündür hayıt suyu içiyorum o böyle kahverengi kanama yaparmı böyle bir durumla ilk defa karşılaştım

lütfen benim sorumada bi cevap rica edicem ben bişey anlamadım bu işten kızlar..43.günüm adet olmadım herzamanki gibi..13.günden beri de hala çift çıkıyor.digeri az soluk hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…