- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #6.321
selam, merak ettim ne çıktı, umarım hamilesindir...
evet daha önce yazılanalara baktım sorularımın cevabını öğrendim.şimdi de şunu merak ediyorum. eğer hamilee kaldıysak yumurtlama vajinadan gelen beyaz krem jel gibi olan akıntı gene gelir mi. hani yumurta sperm tarafında döllendiyse tuttuysa o zaman ki gelen akıntı gelebilir mi. yoksa gelmemesi mi gerekir ilk seferkinde..
slm kızlar görüşmeyeli nasılsınız? doktorum en son bana tüp bebek demişti eşimin değerleri düşük diye ama sonra aradı ve aşılama deneyelim dedi. ben yine de bir umut ovulasyon testi aldım hemde merak ediyodum yumurtlama oluyomu diye 17 şubat regl gününmdü ben 12. gün test yapmaya başladım test silikti çalışma oldu 13. gün test yine yaptım bariz 2 çizgi aynıydı çalışma oldu yine 1 gün önceside yapışkan sıvı gördüm 14. gün tekrar test yaptım test çok silikti sonrasındada hiç ikinci çizgiye rastlamadım 15. günde çalışma vardı bugün 16. gün test yine negatif sizce yumurtlamayı yakalamışmıyım ayın 15 inde regl olucam sanırım bu teste göre aşılamaya başlamak için ogün doktorum bekliyo inş gitmem doktora:)
arkadaşlar ben geçen ay core test markalı ovülasyon testini kullandım ve malesef aynı koyulukta 2çizgiyi birtürlü göremedim ve bu ay için tekrardan dün gg den LABOQUICK markalı ovülasyon testinden sipariş verdim 24 ovulasyon testi+5 gebelik testi üstelik kaset tipi olanlardan kullanan varmı ? core testten daha ucuza geldi biraz tedirgin oldum ucuz diye ama umarım sonucu iyi olur
markayı bilmiyorum ama Ov. testinde önemli olan sabah ilk idrarla yapmaman, sonra 4 saat idrar tutup , son 2 saat sıvı tüketmemek vb. testi uygulaman.. Bu topiğin başında çok detaylı bilgiler mevcut.. Bu sefer Adetin 8. gününden itibaren teste başlamayı deneyebilirisin ve sabah yataktan kalmadan dil altından yapacağın ateş takibide sana yardımcı olabilir diye düşünüyorum.. Bu konuyla ilgili topik mevcut..
Ovulasyon bir adet başlangıcından bir sonraki adet başlangıcına kadar farklı zamanlarda iki kere nadiren de olsa oluyor mu?Örneğin adetin 12. günü yumurtlama olduysa ve çift çizgi var ise bi de 22. sinde de çift çizgi görülebilir ve yumurtlama olur mu?Ve her ikisinde de hamile kalma şansı aynı mı?Böle bişe tıbben de var mı?Nadir bir vaka olarak yani.. Böle bir durum normal midir?Tabii her ay deil farkına bile varmıyoruzdur belki.Dedim gibi az ratlanan bir durum böle bişi oluo mudur?
Bu ay aynısı banada oldu..... Adetin 11. günü ve 22. günü OV. testi 2 defa çift koyu çizgi gösterdi. bende herkese aynı şeyleri sorup durdum...
Tabii birde şu ihtimal var, oda adete yakın devamlı LH pozitif görüyorsan, bir ihtimal hamilede olabilirsin...
bende bu ay yumrutlama testi aldım arkadaşlar 26 günde bir adet oluyorum ilk testi 9. gün yaptım ikinci çizgi silik çiıktı bir gün ara verdim testi tekrar yaptım ikinci çizgi baya belirgin olmuş şimdi yumrtladım mı yoksa başladımı anlamadım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?