- 24 Haziran 2008
- 4.327
- 66
- 358
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #6.301
canımm iki ay önce ilk defa 14.gunden ıtıbaren ateşim yükselmedi ovulasyon testindede yakındı ama test çizgisi kadar koyu olmamıstı ama kasık ağrım vardı 20. gun artık gittim doktor yumurtan 1-2 gün önce çatlamış demişti ve gercekten o gun fılan artmıştı ateşim..yılda bir kez fılan boyle benım gecıkır 35.gun olur gecen yılda olmuştu ama genelde hiçç şaşmaz internette yazılan zamanda 27.gun olur hep bakalım kıslar bu ay nasıl olcak LH yukseldi ama çatlayamadımı diorum ozamanda ateş yukselmezdi 18.gündeyim 36.7 hala hayırlısı kıslar eğer reglim gecikirse artık ovulasyon testi almicam 3 ay kadar vajinal ultrasonla takip ettirmeyi dünüorum
mesela 13.gun giderim boyutunu öğrenirim bide 15.gun giderim çatlamışmı diye zaten eşimin sperm sayısı az 2 hafta once 11 milyondu ama kür yapmaya başladım varikosel amelıyatı olalı 3. ay yeni bitti önce artış varmı dıye bakıp sonra gıtcem tabii.
kıslar bu arada bi prof var kımyacı bize bi macun yapıor has karakovan balıyla filan bide kapsuller hazırlamıs arı sütü polenli ginsengli filan onları kullanıoz eger faydası olursa bize burda sizede duyuracağım sonuç almadığım olmadı diyo yanii azospermlılere bile yardımcı olduğunu söyluo bi kaç ürününü kullandık mmesela migran macunu 10 dakıkada ağrı yokoldu bakalım spermlerıde artırırsa sorunu olan arkadaslara yazıcam burdan çunku beklemek ve kucağı boş olmanın ne olduğunu bılıorum uzun oldu kussura bakmayın kıslar cevaplar için hepinie teşekkürler
kizlar bir sorum olcakdi benim adetim 24 günde bir oluyoo..
doktorumun ve netten hesapladigim ovulasyon tarihlerine uyduk..gün asiri denedik.. bu yüzden adetimin 8.10.12.17.gün birliktelik oldu
ovulasyon ise bilgilere göre 11.gün gerceklesmis bu durumda hamile kalma ihtimalim varmii ??
yani ovulasyona denk gelmedi ama bi gün öncesi ve sonrasi oldu
sansim ne kadar sizce..
Çalışma günlerin çok iyi.11.gün çalışmasanda spermlerin 48 saat hatta bazen 72 saat ömrü var.Yani 10.gündeki çalışma 11.güne yetmişte artmıştır bile.:sm_cool:
kızlar selam....
bu ovulasyon günleri değişiyor mu her ay?????
ben geçen ay 15. gün bile tek çizgi görmüştüm bu ay 13. gün test yapmıcaktım eşim "yap artık" diyince yaptım aaa :1shok: ikinci çizgi hafif belirmiş bile...
bu konuda bir bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim....opuyorumnanaktan
merak etme,o silik çizgi koyulaşacaktır yerimseniben
silik çıkması normal şimdi,yükselmesi yakınır
10.gündeysen,14-15. gün yumurtlama olacaksa yakın
arkadaslar ben de bugun adetımın 23 uncu gunundeyım ve ucuz testlerden yaptım baya sılık bı cızgı var..yorumlarınız ne:? baya sılık ama..4 mart adet gunum:gitme:boshayallersmile
canım 23. gün yumurtlama için çok geç bir zaman gibi geliyor bana...
4 marta bişey kalmamış bekle dicem de adetinin 10. günü ile 16. günleri arasında da yaptın mı test???
yani çift çizgiyi daha önce görebildin mi???
-tatlicadiarzu-
canım bu gebelık testıydı yanı ben buay 14. gun yumurtladım suan 23. gun ve sılık bı cızgıvar-tatlicadiarzu-
ilk 10 dk olmayabilir..emin degilim yarim saat sanirim:uhm:canım eğer ilk 10 dakika içinde ikinci çizgi çıktıysa silik dahi olsa hamilesin.umarım hayırlısı olur
ilk 10 dk olmayabilir..emin degilim yarim saat sanirim:uhm:
arkadaslar ben de bugun adetımın 23 uncu gunundeyım ve ucuz testlerden yaptım baya sılık bı cızgı var..yorumlarınız ne:? baya sılık ama..4 mart adet gunum:gitme:boshayallersmile
helenacım sen bekle canım...sabret biraz adet günün 1-2 gün geçsin sonra bir daha test yap daha sağlıklı olur derim...
sabır...
evet biraz sabretsem iyi olcak ama elimde degil..karar veriyorum baktirmiycam testte yaptirmiycam diyorum adet gecsin gecebildigi kadar diye ama bi yanim git kanda baktir emin ol diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?