Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

inşallah bu ay bebeğine kavuşursun canım :Saruboceq: şu mübarek günde Rabbim hepimizin dualarını duysun inş :Saruboceq: bende bu ay olmazsa polen almayı düşünüyorum hem ben yerim hem eşim yer.

kizlar bir sorum olcakdi benim adetim 24 günde bir oluyoo..

doktorumun ve netten hesapladigim ovulasyon tarihlerine uyduk..gün asiri denedik.. bu yüzden adetimin 8.10.12.17.gün birliktelik oldu

ovulasyon ise bilgilere göre 11.gün gerceklesmis bu durumda hamile kalma ihtimalim varmii ??

yani ovulasyona denk gelmedi ama bi gün öncesi ve sonrasi oldu

sansim ne kadar sizce..

Çalışma günlerin çok iyi.11.gün çalışmasanda spermlerin 48 saat hatta bazen 72 saat ömrü var.Yani 10.gündeki çalışma 11.güne yetmişte artmıştır bile.:sm_cool:

kıslar bizim işimiz artık allah kaldı 11mılyon sperm ve ileri hareket%2 bende hergün meryem suresi okuyorum dün izledim tvde dua için en uygun zaman ezanla gamet arası(namazdan once ımam gamet getirir)onun için de her ezanda dua ediyorum bşide gece uyanırsınız ya ozaman rab ıle basbaşa kalıp edilen dua bide başkasının sizin için ettiği dua ,sevdiklerinizden dua isteyin kıslar biirinden birinin ettiği tutar inşallah
7 gün oruç tutup orucunu açacağın suya ya musavvir,ya bari,ya halık diyip ufleyıp o suyla oruç açılırsa allhın ıznıyle çocuk olur..dıyor

kadın 110 defa temiz bi kağıda bismillahirrahmanirrahim yazıp hamıle kalana kadar ılşkı sırasında uzerınde taşırsa allhın ıznıyle bebeği olur dio
inşşalh faydası olur kılsar buyun duyduklarımı yazdımm

kızlar selam....
bu ovulasyon günleri değişiyor mu her ay?????
ben geçen ay 15. gün bile tek çizgi görmüştüm bu ay 13. gün test yapmıcaktım eşim "yap artık" diyince yaptım aaa :1shok: ikinci çizgi hafif belirmiş bile...

bu konuda bir bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim....opuyorumnanaktan

canım vallhi ben adetimin 9 cu günü yaptım medsmart testi ki 8.ci gün uzayan akıntı görmüştüm aaa baktım çift çizgi yanii bende anlamadım ilginç geldi bana bakalım bu ne olacak :)))bayanssulusmile

merak etme,o silik çizgi koyulaşacaktır yerimseniben
silik çıkması normal şimdi,yükselmesi yakınır
10.gündeysen,14-15. gün yumurtlama olacaksa yakın

arkadaslar ben de bugun adetımın 23 uncu gunundeyım ve ucuz testlerden yaptım baya sılık bı cızgı var..yorumlarınız ne:? baya sılık ama..4 mart adet gunum:gitme:boshayallersmile

arkadaslar ben de bugun adetımın 23 uncu gunundeyım ve ucuz testlerden yaptım baya sılık bı cızgı var..yorumlarınız ne:? baya sılık ama..4 mart adet gunum:gitme:boshayallersmile

canım 23. gün yumurtlama için çok geç bir zaman gibi geliyor bana...
4 marta bişey kalmamış bekle dicem de adetinin 10. günü ile 16. günleri arasında da yaptın mı test???
yani çift çizgiyi daha önce görebildin mi???

-tatlicadiarzu-
canım bu gebelık testıydı yanı ben buay 14. gun yumurtladım suan 23. gun ve sılık bı cızgıvar-tatlicadiarzu-

adet gününede daha varmış ama,erken döllenme olabilirmi ki?
onların erken çıkabiliyor,testlerde
yarın tekrarlarsın artık,ama silik çıkmış CADIARZU
inş hayırlısıyla hamilesindir hihoyyyt

helenacım sen bekle canım...sabret biraz adet günün 1-2 gün geçsin sonra bir daha test yap daha sağlıklı olur derim...
sabır...

evet biraz sabretsem iyi olcak ama elimde degil..karar veriyorum baktirmiycam testte yaptirmiycam diyorum adet gecsin gecebildigi kadar diye ama bi yanim git kanda baktir emin ol diyor

arkadaşlar bu topiğe çok az giriliyor sanırım.. ama bence yazık oluyor çünkü çok güzel bir topik. ben buranın sayesinde öğrendim OV. testlerini ve diğer ayrıntıları.. mesala bu ay ilk defa kullandım ve iki kez yumurtlamış olma ihtimalim olduğunu gördüm.. belki ilki çatlamadı bilemeyeceğim ama önemli değil.. sonuçta önemli bir bilgi.. umarım daha aktif bir topik olur burası...

ovulasyon testinde adetimin 14. günü 2. çigi az belirgindi.15.günü 2 çzgide net çıktı.16. günü yaptığımda ilk yaptığımdan daha silikti 2. çizgi.en son da 17. günü yaptım 2. çizgi çok az görünüyor öok silik yani. sormak istediğim 2. çizgilerin daha sonra da silik çıkması neyin göstergeisi olabilir. hamile olabilir miyim. ya da neden silik çıkmaya devam ediyor. tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim..
teşekkürler...

cevap verecek yok mu. ikinci çizgi yumurtlama geçtikten sonra bir kaç gün devam ediyo mu yoksa. deneyenler oldu mu. biliyorum gebelik testi deil ama hani belki gebe olmayı gösterme ihtimali olur mu diorum?!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…