Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

lütfen benim sorumada bi cevap rica edicem ben bişey anlamadım bu işten kızlar..43.günüm adet olmadım herzamanki gibi..13.günden beri de hala çift çıkıyor.digeri az soluk hep.

canım eğer gebelik testi yaptıysan ve negetif sonuç aldıysan ve çift çizgi 13.günden beri varsa herhalde hergün yumurtlama olmuyodur bence bu durumda doktora git hormonlarına falan baktır umarım hepimiz güzel sonuç alırız

canım kahverengi bariz akıntı geldiyse doktora gitmelisin hem de acilen
benim de adetimden 10-12 gün sonra kahverengi akıntım oldu yoğun bir şekilde sancım da vardı doktora gittim dış gebelik dedi birisi diğeri de düşük yapıyorsun dedi...
sen hemen doktora gitmelisin...bir önceki adetin üstüne görme olabilir....

arkadaşlar yazmayı unutmuşum ben yaklaşık10 gündür hayıt suyu içiyorum o böyle kahverengi kanama yaparmı böyle bir durumla ilk defa karşılaştım

güzel hayırlı haberlerini alırız inşallah....
bir arkadaşım hayıt suyu ile bebişine kavuştu...
iyi haberlerle bizi bilgilendir canım....:CüvCüv:

lütfen benim sorumada bi cevap rica edicem ben bişey anlamadım bu işten kızlar..43.günüm adet olmadım herzamanki gibi..13.günden beri de hala çift çıkıyor.digeri az soluk hep.

kan testi yaptır derincim...
aklını karıştırmaz hiç...emin olursun....bence gebesin...
hayırdır inşallah....:CüvCüv:

Canım ben o ihtimali düşündüm ve gebelik testi yaptım sonuç negatif ancak ovulasyon testinde sonuç pozitif yani yumurtluyom :)) ama kafamı karıştıran kahvrengi akıntı gibi gelen kanama anormal bir durum acaba hayıt suyumu yaptı diye kafamçokkarıştı

kanda mı baktırdın gebeliğe??

evet canım haklısın
bir arkadasım daha dedi lh hormonu yüksektir diye.sagol yorumun için canımopuyorumnanaktan
kan testi yaptır derincim...
aklını karıştırmaz hiç...emin olursun....bence gebesin...
hayırdır inşallah....:CüvCüv:
demee inşallah yaa Allah söyletiyodur inşallah canım sagolsaın.opuyorumnanaktan

canım ya burda bazı arkadaşların hamileyken ovulasyon testi pozitif göstermiş.Bencede bi kanda baktır bakalım sanki bana bişeyler var gibi geldi hayırlısı inşallah vardır

Mrb arkadaslar bende yenı katıldım aranıza bende baŞlıuyorum ovulasyoın testınee.hadı hayırlısı

slm kızlar
ben bi 2 ay önce falan yazmıştım
bende alıcam diye ama alamamıştım
geçen hamile kaldım ama maallesef yerleşemeden düştü
ama kendimi toparladım
şimdi şunu sormak istiyorum
ben 12.gün yaptım silik 13.gün yaptım silik bugün yaptım negatif yani
silikten sonra koyulaşması gereki benimki yok oldu
4 saatlik idrarla ve aynı saatte yaptım
bide aç karnına falan farkediyomu acaba
bilmiyorum kafam çok karıştı yaaaaaaaaa(((((((
yardımcı olursanız sevinirim

canım hangi marka ovulasyon testi kullanıyon? 4 saatlik idrar yeterli olur henüz yumurtlama olmamıştır ondan pozitif değildir bekle sabır :))

canım one step diye markası var
zaten preseedle birlikte geldi
iki gün silikti sonra oda gitti:)))))
bakalım hayırlısı canım zaten sıvı şeyler tüketilmemesi gerekiyomuş
ben bugün çok içmiştim:)))))
yarın hiç bişi içmicem:)))))

Aç tok farketmez yeterki 2-3 saat fazla sıvı alma eğer söylediğin günlerde buna dikkat etmediysen hormonu seyrelttiği için silik çıkmıştır.Ama yumurtlama gerçekleşmemişte olabilir bence test yapmaya devam et.

arkadaşlar bişey sorcam bu test ne zamna yapılıyor adetın kacıncı günü bilgi verirmisinizzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…