Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

cnm ovulasyon testinde çift çizgi çiktı,ve yarın adet günüm.
gebelik testinde de 2nci çizgi beyaz parlak,anlamadım

ya canım aslında beyaz parlak diye pek duymadım sen yarın sabah bidaha yap ama ilginç olanı benimde bugün tam 7 gün üst üste yaptığım ovulasyon testi hala pozitif çıkıyor bende merak ettim bide gebelik testi yaptım oda 15 dk.sonra ikinci pembe çizgi hayalet gibi belirdi.ben pek ümitlenmedim çünkü bazen gebelik testleri Lh hormonunu algılayıp pozitif sonuç verebiliyor.ama asıl kafama takılan 7 gün üst üste ovulasyon testinde pozitif gören varmı

ilginç vallah,ben duydum kadarıyla,ovulasyon testi hcg hormonu algılayıp pozitif sonuç verebilıyor,burda okumuştum,boyle yapan varmış ve hala yumurtluyorum diyor ama meğer hamile çiktı.inşallah bizim bebişimz habercisi bunlar.kaç gündür ateşimi ölçtüm,hep 36.7 sabah ölçtüm zaman dedimki tamam bu sabah düşecek çünkü yarın adet günüm ama yok 36.8 çiktı.kafam karıştı vallah

ben senin yerinde olsam gider kan tahlili baktırırım varsa zaten kesin kanda çıkar çünkü adet günüme 1 gün var diyorsun.Aslında önemli olan hissediyormusun ben ilk gebeliğimde hissetmiştim yani kadınlar hisseder.Eğer ben paronaya olmadıysam :))) sanki bazı değişiklikler hissediyorum çok uykum var sürekli uyku hali bilmiyorum yada ben kendimi fazla kaptırdım.Bende pazartesi günü kanda baktırcam umarım canım güzel sonucu duyururuz :))

Diğer bir sorun da LH adı verilen ve ovulasyonun yönetiminden sorumlu olan hormon yapısal olarak beta HCG'ye çok benzer ve özellikle eski teknolojiyle çalışan testler LH'yı beta HCG sanarak yanlış bir şekilde gebeliğin pozitif çıkmasını sağlayabilirler. Bu tür testler özellikle LH'nin yumurtlamadan önceki fizyolojik yükseldiği dönemde uygulandıklarında pozitif sonuç vererek yanıltabilirler.

ben 2 düşük yaşadım,nezaman kaldım nasıl kaldım hiç bilmem,hele belirtiler hiç yoktu,ne mide bulantısı ne başka bişey,demeki tam bebişi tutunamamış ondandır.
evet baziları hissedıyor,ama bende sanki bir heycan var içimde,bi bebek görsem heycanlanıyorum bazen ağlıyorum,benimki kesin psikolojik oldu artık.
kan testi yapmıyecam,onceden kan testi yapıyordum 2 sonra düşük oluyordu,onun için kafamdan çikartım bu kan testi.
hayırlısı artık.

canım dediğin gibi hayırlısı umarım bu sefer bebeğini sağ salim sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın.

cnm,bi arkadşim geldi oda kesin hamile,evde eczaneden aldım 2 test 1 tane kaldı,ben yaptım yok,ona dedimki sen hamilesın yap bakalım,bekledim 10 daka sonra çok silik 2nci çizgi çikmış,şaşırdımtam çikması lazım çunku.
Dün gg ovulasyon testi sipariş verdim,yanında 5 tane gebelik testi hediye geldi,biraz once kargo geldi,okudum bu testler 5ml hassas,yaptım bitane şimdi baktım 2nci çizgi dedin gibi hayalet gibi çiktı,sabah yaparsam kesin koyulaşır,vallah titremeye başladım ha

canım hayırlı olsun :)))))))))))))))))))))))))) çok sevindim inan ki sanki ben yaşamışım gibi oldum

ebruli hangi marka acaba benim aldığımdanmı benimkinin yanındada 5 tane gebelik testi geldi Laboquıck marka

evet cnm Laboqick yazıyor 24 ovulasyon-5 gebelik testi,onu yaptım ovulasyonda tam 2 çizgi diğerde hayalet çizgi kaydirigubbakcemile3
kız yoksa testler bozukmu,sabah ilk idrarla yapacam eğer ayne çikarsa demeki testlerde bişey var,ama da koyu çikarsa demeki bebek yeni yeni yerleşmiş

cnm sen anlamadın galiba,ovulasyon testi tek bunu yaptım,gebelik testen basetim ben,diğeri ucuz eczaneden 2 tl almıştım 2nci çizgi gri,parlak mı ne çozemedim.2ncisi bu laboqick yaptım ve 2nci çizgi biraz çiktı,sabah ilk idrarla yapacam,eğer çizgi biraz koyulaşırsa demeki var bişeyler,bide sabah ateşimden anlarım,kaç gündür 36.7 bugun 36.8 boyle sabit kalırsa bebek var demek.
onceden da ölçuyordum ama adetim bir gün onceden 36.3 düşerdı ve ertesi gün adet olurdum

sana gelen gebelik testinden yaptın mı orda nasıl çikıyor.
başka gebelik testi varsa onuda dene bakalım.

inşallah bozuk değil yoksa gebertirım onu haaa,para ver bide bozuk çiksın

:))))))))) canım valla bende parçalarım onları.ben beklicem biraz ama sen sevinmeye başla bence 2.çizgi silikte olsa sonuç pozitiftir

satıci zaten izmirden,sen kolay bulursun alsanaalsanasmile

senin adetin geçti mı cnm yoksa da var.

eee sende hayalet gibi çiktı ya yoksa yapmadın,yapmadıysa bir gebelik testi yap şimdi bakalım ne çikacak sende,eğer ayne benimki gibi çikarsa,ya bebişlerimiz bizimle,yada testler bozuk

canım gülme ama benim adetime daha 8 gün var ben ovulasyon testini yapınca meraktan bide gebelik testi yapayım dedim.Ovulasyon pozitif çıktı ama gebelik 15 dk sonra silik çıktı ama sonrasında eczaneden aldığım testi yaptım negatif.Ben zaten gebelik testinden ümitli değilim bu kadar erken çıkmaz umarım ovulasyon testi doğrudur.yani 7 gündür pozitif görüyorum ovulasyon testinde.Canım içimden bi ses bu testler bozuk diyor valla dediğin gibi yerleri izmirde gider bulurum :))

arkadaşlar bugün ovulasyon testinde yine pozitif gördüm yani bugünle beraber 8 gündür sürekli pozitif görüyorum ne iştir anlamadım ya test bozuk yada ben sürekli yumurtluyom :))

arkadaşlar bugün ovulasyon testinde yine pozitif gördüm yani bugünle beraber 8 gündür sürekli pozitif görüyorum ne iştir anlamadım ya test bozuk yada ben sürekli yumurtluyom :))

:)))))) vallah cnm bende anlamadım,bende bugun yaptım gene pozitif,devamlı yumurtluyoruz galiba kaydirigubbakcemile3
ha bide bu sabah ateşim ayne 36.7 adetim de gelmedi.

Ronya selam, canım gebelik testi yaptın mı? Ov. pozitifi bu kadar üst üste görüyorsan kan testinde çıkar muhtemelen.. ama adeti beklerim diyorsan bekle.. (böylece kimyasal gebelik vb. durumları elemiş olursun)
ebruli22, yüksek ihtimal gebesin, gönlünü ferah tutmaya çalış.. Cümlemizin hakkında hayırlısı olsun..
Not: Eger kişi pko hastası değilse Ov. testinde (test bozuk değilse) bu kadar üst üste LH +Postv. görünmemeli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…