- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #6.401
:)))))) vallah cnm bende anlamadım,bende bugun yaptım gene pozitif,devamlı yumurtluyoruz galiba kaydirigubbakcemile3
ha bide bu sabah ateşim ayne 36.7 adetim de gelmedi.
Ronya selam, canım gebelik testi yaptın mı? Ov. pozitifi bu kadar üst üste görüyorsan kan testinde çıkar muhtemelen.. ama adeti beklerim diyorsan bekle.. (böylece kimyasal gebelik vb. durumları elemiş olursun)
ebruli22, yüksek ihtimal gebesin, gönlünü ferah tutmaya çalış.. Cümlemizin hakkında hayırlısı olsun..
Not: Eger kişi pko hastası değilse Ov. testinde (test bozuk değilse) bu kadar üst üste LH +Postv. görünmemeli..
arkadaşlar bugün ovulasyon testinde yine pozitif gördüm yani bugünle beraber 8 gündür sürekli pozitif görüyorum ne iştir anlamadım ya test bozuk yada ben sürekli yumurtluyom :))
:)))))) vallah cnm bende anlamadım,bende bugun yaptım gene pozitif,devamlı yumurtluyoruz galiba kaydirigubbakcemile3
ha bide bu sabah ateşim ayne 36.7 adetim de gelmedi.
pikepolat arkadaşım ben geçen ayda coretest marka ovulasyon testinden yaptım hiç pozitif yakalayamadım herhalde pko olsa geçen ayda hep pozitif görürdüm demi.ya aslında pek ümitlenmek istemiyom ama bir kaç gündür bende acayip uyku hali var yada kendimi çok kaptırdım bilmiyom üfff beklemek ne zor acaba pazartesi kan tahlili yaptırsam çıkarmı ovusyonda ilk pozitifi 8 gün önce gördüm pazartesi yaptırırsam 10 gün geçmiş olcak pozitif görmemin üzerinden çıkarmı
arkadaşlarrr moralim bozuldu,ben son 4 aydır 32 günde bir adet oluoyorum.buna göre tahminen 22-24-26-28 şubatta ilişkiye girdim. adetim hesapşamalara göre 16 mart.ama dayanamadım test yaptım bugün 3 gün kala yani( negatifffff... belirtilerim var gibi hep uykum var akıntım var,belime kramp tarzı ağrılar girioo,göğüslerim aşırı ağrıyo.ilk düşüğüm olduğunda böle olmuştu (( ama negatif çıktı (
canım ben ateşime hiç bakmıyorum ama galiba bol bol yumurtluyoz yada bizim testler bozuk.Gerçi canım bazı kişilerde gebelik olduğunda da ovulasyon testi pozitif çıkıyomuş senden haber bekliyom umarım hamilesindir gebelik testi yaptınmı
slm cnm,ovulasyon testinde hala kıpkırmızı,bol bol su içtım biraz once tekrar yaptım tam kırmızı değilde vardı.
gebelik testi sabah sanki hayalet biraz koyulaşıyor yavaş yavaş.
yarın değilde pazartesi sabah birtane da yapacam
inşallah cnm,bozuk değildır.belki sende bebiş var
slm cnm,ovulasyon testinde hala kıpkırmızı,bol bol su içtım biraz once tekrar yaptım tam kırmızı değilde vardı.
gebelik testi sabah sanki hayalet biraz koyulaşıyor yavaş yavaş.
yarın değilde pazartesi sabah birtane da yapacam
canım ben şimdi koca bir bardak su içicem ve tekrar test yapcam :)) bide sen kaç dk.bekliyon ben 5 dk. içinde çıkan sonucu dikkate alıyom
Arkadaslar ovulasyon testi adetinize yakin pozitif veriyorsa butuk ihtimal hamilesinizdir. Ben de hem gebelik hem de ovulasyon testi poZitfit:)) hadi herkEse bol sanslar
canim benim sat 8 subat bu bebegi okadar uzun zamandir istiyorumki testler pozitif ama ben zannediyorumki testlerde birsey var sanki hepsi hatali
canım gönlünü rahat tut bence kesin hamilesin hem günün geçmiş hemde pozitif çıkıcak başka açıklaması yoktur herhalde bence şimdi bol bol dua et herşey güzel gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?