Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

:)))))) vallah cnm bende anlamadım,bende bugun yaptım gene pozitif,devamlı yumurtluyoruz galiba kaydirigubbakcemile3
ha bide bu sabah ateşim ayne 36.7 adetim de gelmedi.

canım ben ateşime hiç bakmıyorum ama galiba bol bol yumurtluyoz yada bizim testler bozuk.Gerçi canım bazı kişilerde gebelik olduğunda da ovulasyon testi pozitif çıkıyomuş senden haber bekliyom umarım hamilesindir gebelik testi yaptınmı

canım ya umarım güzel sonuç alırız hepimiz.bişey sorcam pko nasıl oluyor ben epeydir ultrasona girmedim ama bu ay tam yumurtlama dönemimde ara kanamam oldu acaba pko gibi bir durum mu var ben hayıt suyu içtim ve 5 gün kadar bal tarçın çörek otu yedim belki onlar hormonlarımı şaşırtmıştır :)) diye düşünmek istiyorum bide testinde bozuk olabileceğinden şüpheleniyorum ebruli22 de aynı marka ovulasyon testi kullanıyor

pikepolat arkadaşım ben geçen ayda coretest marka ovulasyon testinden yaptım hiç pozitif yakalayamadım herhalde pko olsa geçen ayda hep pozitif görürdüm demi.ya aslında pek ümitlenmek istemiyom ama bir kaç gündür bende acayip uyku hali var yada kendimi çok kaptırdım bilmiyom üfff beklemek ne zor acaba pazartesi kan tahlili yaptırsam çıkarmı ovusyonda ilk pozitifi 8 gün önce gördüm pazartesi yaptırırsam 10 gün geçmiş olcak pozitif görmemin üzerinden çıkarmı

arkadaşlarrr moralim bozuldu,ben son 4 aydır 32 günde bir adet oluoyorum.buna göre tahminen 22-24-26-28 şubatta ilişkiye girdim. adetim hesapşamalara göre 16 mart.ama dayanamadım test yaptım bugün 3 gün kala yani( negatifffff... belirtilerim var gibi hep uykum var akıntım var,belime kramp tarzı ağrılar girioo,göğüslerim aşırı ağrıyo.ilk düşüğüm olduğunda böle olmuştu(( ama negatif çıktı(

arkadaşlar bugün ovulasyon testinde yine pozitif gördüm yani bugünle beraber 8 gündür sürekli pozitif görüyorum ne iştir anlamadım ya test bozuk yada ben sürekli yumurtluyom :))

:)))))) vallah cnm bende anlamadım,bende bugun yaptım gene pozitif,devamlı yumurtluyoruz galiba kaydirigubbakcemile3
ha bide bu sabah ateşim ayne 36.7 adetim de gelmedi.

canım ya, şimdi boşa umutlandırmayayım ama sen zaten hamilelik testinde silik 2. çizgi gördüm demişsin galiba, diğerinde olmamış ama hassasiyeti azdı demek ki onun.. sana tavsiyem ateş ölçmeye başla adet gününe kadar, şöyle oluyor, (sabah 06:00 -08:00 arasi) dijital termometre ile dil altından bakıcaksın , hiç hareket etmeden gözünü açar açmaz bakman lazım, sonuçta hamile isen yüksek çıkması gerekiyor.. ama tabi illa 37 derece demek degil bu, kişiye göre değişir .. ona bi bak istersen.. (yok pko hastalığı daha başka kısaca yumurta yeterince büyemiyo ve çatlamıyo kist oluyo.. bi googlela istersen.. senle alakası yok onun galiba..)
testin varsa sabah ilk idrar bi daha yap bakalım.. umarım hamişsindir canım.. sevgiler:CüvCüv:..

canım sağol umarım hepimiz güzel sonuç alırız bu benim 2.gebeliğim olacak kısmetse 1 tane oğlum var 3 yaşında onda hiç problem yaşamadım ilk ay hemen hamile kaldım ama şimdi 5 aydır uğraşıyom tık yok :))

canım bide gebelik testinde çok hafif silik hayalet gibi çizgi göründü ama sanırım gebelik testleri Lh hormonunu hcg algılayıp yanlış sonuç verebiliyomuş.ben hafta içi bir gün kan testi yaptırcam bakalım hayırlısı cevabın için teşekkürler

daha önce daha erken mi oluyrdu, onu belirtmemişsin.. ama benim ve daha başka arkadaşlarında senin gibi haile kalma süresinde yüksek ihtimal yaptığımız stres ve heyecandan dolay adet düzenleri bozuluyor. ama içinin rahat etmesi için mutlaka bir doktora görünmeni tavsiye ederim.. ama normal döngü 21-35 gün arası kabul ediliyor sanırım... sanada ateş ölçme ve ovulasyon testi yöntemlerini tavsiye ederim canım..
ve bir tavsiye.. adetin geçmeden hiçbir belirtiye çok takılma yada çok etkilenmemeye çalış bence... sevgiler

slm cnm,ovulasyon testinde hala kıpkırmızı,bol bol su içtım biraz once tekrar yaptım tam kırmızı değilde vardı.
gebelik testi sabah sanki hayalet biraz koyulaşıyor yavaş yavaş.
yarın değilde pazartesi sabah birtane da yapacam

canım o zaman testimiz bozuk değil aslında bende daha önce dediğim gibi kardeşimin eşine yaptım aynı testi aynı anda bende yaptım onda 2.çizgi silik çıktı bende kopkoyu çıktı bozuk değildir diye düşünüyom.ve bence sende gebelik var umarım güzel haberlerini alırız

inşallah cnm,bozuk değildır.belki sende bebiş var

ben pek ümitlenmek istemiyom benim tam yumurtlama gününe gelen ve 4 gün kadar süren ara kanamam oldu böyle bir durumda rahime tutunamaz gibi geliyo sonuçta kanama rahim tabakasının dökülmesidir ve gebelik oluşacağı zaman rahim duvarı kalınlaşırmış yani bebek tutunsun diye.ama tabikide mucizeler hayatta hep olur galiba kendimi çok kaptırıyom.seni pek ümitlendirmek istemiyorum ama sen hamilesin gibi geliyo bana

canım ben şimdi koca bir bardak su içicem ve tekrar test yapcam :)) bide sen kaç dk.bekliyon ben 5 dk. içinde çıkan sonucu dikkate alıyom

canım ben şimdi koca bir bardak su içicem ve tekrar test yapcam :)) bide sen kaç dk.bekliyon ben 5 dk. içinde çıkan sonucu dikkate alıyom

canim yaptinmi testi sonuc ne bende gezinirken gördüm sizi bende hamilelik testi yaptim üc tane ücüde pozitif daha doktora gitmedigim icin hala tam emin olamiyorum sizi okurken ovulasyon testi vardi bendede simdi yaptim ikiside ayni koyulukta cikti insallah bebegim benimledir sizinde bebekleriniz sizinledir

Arkadaslar ovulasyon testi adetinize yakin pozitif veriyorsa butuk ihtimal hamilesinizdir. Ben de hem gebelik hem de ovulasyon testi poZitfit:)) hadi herkEse bol sanslar

Arkadaslar ovulasyon testi adetinize yakin pozitif veriyorsa butuk ihtimal hamilesinizdir. Ben de hem gebelik hem de ovulasyon testi poZitfit:)) hadi herkEse bol sanslar

canim benim sat 8 subat bu bebegi okadar uzun zamandir istiyorumki testler pozitif ama ben zannediyorumki testlerde birsey var sanki hepsi hatali

canim benim sat 8 subat bu bebegi okadar uzun zamandir istiyorumki testler pozitif ama ben zannediyorumki testlerde birsey var sanki hepsi hatali

canım gönlünü rahat tut bence kesin hamilesin hem günün geçmiş hemde pozitif çıkıcak başka açıklaması yoktur herhalde bence şimdi bol bol dua et herşey güzel gitsin

canım gönlünü rahat tut bence kesin hamilesin hem günün geçmiş hemde pozitif çıkıcak başka açıklaması yoktur herhalde bence şimdi bol bol dua et herşey güzel gitsin

canim zaten bütün gün dilimden dua eksik olmuyor baska elimden gelen birsey yok rabbime emanet o neylerse güzel eyler hayirlisini versin allahim:Saruboceq::Saruboceq:

arkadaşlar koca bir bardak su içtim ve ovulasyon testini yaptım ve ikinci çizgi silik çıktı yani test bozuk değil.4 saat bekleyip yapıyorum ve 8 gündür pozitifi görüyorum bende test hatalı falan diye düşünmeye başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…