- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #6.421
arkadaşlar koca bir bardak su içtim ve ovulasyon testini yaptım ve ikinci çizgi silik çıktı yani test bozuk değil.4 saat bekleyip yapıyorum ve 8 gündür pozitifi görüyorum bende test hatalı falan diye düşünmeye başladım
canim günün gectimi birde hamilelik testide yaptinmi
yok canım daha var sat şubat 21
hic belli olmaz hayirlisi artik gerci bende adete yakin ovulasyon testi yapiyordum silik bile cizgi cikmiyordu ilk defa bugün böyle ayni koyulukta iki cizgi cikti
canım ne zaman bu aymı adete yakın ovulasyon testi yaptın ve iki çizgi çıkmadı
arkadaşlar ben çıkıyorum ebruli22 ve zeyn77 güzel haberler bekliyorum ve tabiki bende dahil olmak üzere tüm arkadaşlar umarım güzel sonuç alırız iyi geceler
arkadaşlar günaydın ben sabah ilk idrarımla gebelik testi yaptım 2.silik çizgi çıktı silik ama belli ve ilk 5 dk.da belirdi.acaba bu kadar erken çıkarmı ast 21 şubat.birde dil altından ateşimi ölçtüm yani daha önce hiç ölçmezdim ilk defa ölçtüm 36.9 çıktı.1 gibide ovulasyon testine bakıcam kafamçokkarıştı
canim hadi hayirlisi yaptigin test yumurtlamadan ongün sonraki testse cikabilir insalllah vardir :hooray::hooray:
arkadaşlar günaydın ben sabah ilk idrarımla gebelik testi yaptım 2.silik çizgi çıktı silik ama belli ve ilk 5 dk.da belirdi.acaba bu kadar erken çıkarmı ast 21 şubat.birde dil altından ateşimi ölçtüm yani daha önce hiç ölçmezdim ilk defa ölçtüm 36.9 çıktı.1 gibide ovulasyon testine bakıcam kafamçokkarıştı
günaydın canlarım,vallah bende ilk idrarla gebelik testi yaptım ve hayaleti biraz da beli oldu,ovulasyon testi ayne 2 çizgi
canım yumurtlama testinde ilk pozitifi görmemin üzerinden bugün tam 9 gün geçti bu kadar kısa sürede çıkarmı? acaba Lh hormonunu görüpte ondanmı pozitif algılıyor valla şaşırdım yarın kanda baktırcam herhalde onda çıkar demi?
canım yumurtlama testinde ilk pozitifi görmemin üzerinden bugün tam 9 gün geçti bu kadar kısa sürede çıkarmı? acaba Lh hormonunu görüpte ondanmı pozitif algılıyor valla şaşırdım yarın kanda baktırcam herhalde onda çıkar demi?
günaydın canlarım,vallah bende ilk idrarla gebelik testi yaptım ve hayaleti biraz da beli oldu,ovulasyon testi ayne 2 çizgi
eklerim birazdan,şimdi misafirim var,görse diyecek bu manyaktır nedır,testi fotosunu çekıp nete yükluyor.
canım ya valla çok güldürdün beni doğru söylüyon millet deli zannetcek benim eşimde annemde gülüyo bana hele annem her testi gördüğünde hamilemisin yoksa diyor bende diyomki bu test hamile kalacağın günü gösteriyo allah allah oda nasıl bişey diyo :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?