Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

canim günün gectimi birde hamilelik testide yaptinmi

arkadaşlar ben çıkıyorum ebruli22 ve zeyn77 güzel haberler bekliyorum ve tabiki bende dahil olmak üzere tüm arkadaşlar umarım güzel sonuç alırız iyi geceler

canım ne zaman bu aymı adete yakın ovulasyon testi yaptın ve iki çizgi çıkmadı

genelde heray yapiyorum hamilelik+ovulasyon testini hamilelik testleri simdiye kadar hep tek cizgiydi silik bile olmamisti ama ovulasyon testi yumurtlama günü veya birgün öncesinde pozitif cikiyordu sonraki günlerde hep tek cizgi

arkadaşlar günaydın ben sabah ilk idrarımla gebelik testi yaptım 2.silik çizgi çıktı silik ama belli ve ilk 5 dk.da belirdi.acaba bu kadar erken çıkarmı ast 21 şubat.birde dil altından ateşimi ölçtüm yani daha önce hiç ölçmezdim ilk defa ölçtüm 36.9 çıktı.1 gibide ovulasyon testine bakıcam kafamçokkarıştı

canim hadi hayirlisi yaptigin test yumurtlamadan ongün sonraki testse cikabilir insalllah vardir :hooray::hooray:

canim hadi hayirlisi yaptigin test yumurtlamadan ongün sonraki testse cikabilir insalllah vardir :hooray::hooray:

canım yumurtlama testinde ilk pozitifi görmemin üzerinden bugün tam 9 gün geçti bu kadar kısa sürede çıkarmı? acaba Lh hormonunu görüpte ondanmı pozitif algılıyor valla şaşırdım yarın kanda baktırcam herhalde onda çıkar demi?

günaydın canlarım,vallah bende ilk idrarla gebelik testi yaptım ve hayaleti biraz da beli oldu,ovulasyon testi ayne 2 çizgi

aaaa acaba erkenmi yumurtladın ki?ondan erkende çıkabilir velki
hemde 5dk da belirmiş
ayy inş hadi
yarında yine yaparsın testi,yada yaptırabiliyorsan kan testi en garanti diyorlar

insallah canim öyledir kanda kesin sonuc cikar insallah müjdeyi verirsin

günaydın canlarım,vallah bende ilk idrarla gebelik testi yaptım ve hayaleti biraz da beli oldu,ovulasyon testi ayne 2 çizgi

canim sen foto ekliycektin ekleseydin bizde bakardik

eklerim birazdan,şimdi misafirim var,görse diyecek bu manyaktır nedır,testi fotosunu çekıp nete yükluyor.

eklerim birazdan,şimdi misafirim var,görse diyecek bu manyaktır nedır,testi fotosunu çekıp nete yükluyor.

canım ya valla çok güldürdün beni doğru söylüyon millet deli zannetcek benim eşimde annemde gülüyo bana hele annem her testi gördüğünde hamilemisin yoksa diyor bende diyomki bu test hamile kalacağın günü gösteriyo allah allah oda nasıl bişey diyo :)))

:roflol: cnm başka topikte yazdım,orda cvb.verdi,bir kız hamileymış,ve adete yakın ovulasyon testi yapmış,oda bizim gibi yumurtluyor zanedi ama hamişmış.inşallah bizde ayneyız

bak verildi cvb.

ebruli hamile olabilirsin bence iki daha bekle birdaha yap bende ovulasyon yapmistim kipkirmizi cikmisti bende senin gibi dusundum yumurluyrmuyum diye 2 gun sonra gebelik testi yaptim ve cikti bence 2 gun bekle ve tekrarla testini insallah hamilesindir butun kalbimle dua ediyorum rabbim hayirli saglikli sihatli evlatlar nasip etsin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…