- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #6.441
bak verildi cvb.
ebruli hamile olabilirsin bence iki daha bekle birdaha yap bende ovulasyon yapmistim kipkirmizi cikmisti bende senin gibi dusundum yumurluyrmuyum diye 2 gun sonra gebelik testi yaptim ve cikti bence 2 gun bekle ve tekrarla testini insallah hamilesindir butun kalbimle dua ediyorum rabbim hayirli saglikli sihatli evlatlar nasip etsin hepimize
kızlar 9.gün ve ovulasyon teste yine pozitif umarım yarın kanda çıkar
kız yarın kan testi yapmaya mı gidıyorsun,sonuç alır almaz haber ver,eğer sen hamilesen ozaman bizim testler 10 numara
evet canım yarın yapıcam ve haber vercem umarım güzel sonuçlar alırız hepimiz
inşallah cnm,canım hamile olduğun zaman akıntı şartmı,bende hiç akıntı yokki? sende varmı bişey?
belki senin bir çocuğun var değil mı cnm,onunla hamileyken akıntın varmıydı,yada nezaman başlamıştı.
slm arkadaşlar... nasılsılsınız..
her gun bır soruylar gelıyorum biliyorum ama kızmayın bana..
bugun 18. gunum oluyor.. zaten bol bol çalişma oldu bu hafta.. ancak geceden beri çözemedım kasık mı? yoksa bel agrısı mı bilmiyorum.. ateşim 36.7 ye çıktı.. agrı şu anda sag tarafımda devam ediyor.. acaba bu neden oldu... yumurtlamam benım 13. gunde oldu.. arkadaşlar...
anladım canikom,hadi bakalım belki bebişlerimiz gelıyor
gelsin artık bebegim.. çok yanlızım evde...çok yalızım.. eşimde çok çalişiyor... herkes çalişmıyor diye şikayetçı bende çalişiyor diye(((
aynen cnm,ben patlıyorum sıkıntıdan,bi bebiş olsada oynasam onunla :kedi: gamyoncuiremsu
senın kaç gunun kaldı. bekleme demısın..
benim mı,dün adet günümdu ama gelmedi.
yok cnm belirti yok 2 gün once kasık ve bel ağrısı oldu,ve sabah gene kasık ağrısı,adet olacam sandım ama bişey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?