Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

canım zaten başka arkadaşlarda aynı durumla karşılaşmış yani üst üste pozitif görenlerin çoğu hamile çıkmış umarım hayırlısı

belki senin bir çocuğun var değil mı cnm,onunla hamileyken akıntın varmıydı,yada nezaman başlamıştı.

belki senin bir çocuğun var değil mı cnm,onunla hamileyken akıntın varmıydı,yada nezaman başlamıştı.

canım biliyormusun ben ilk gebeliğimde hiç bir belirti yaşamadım ne bulantı kusma ne halsizlik uyku hali hiç bişey yoktu sanki adet olcak gibiydim ve adet olmadım.ben o zaman fazla kendimi dinlemedim.bide hemen istediğim ilk ay olmuştu herhalde ondandır ama şimdi valla herşeye dikkat ediyom

slm arkadaşlar... nasılsılsınız..
her gun bır soruylar gelıyorum biliyorum ama kızmayın bana..
bugun 18. gunum oluyor.. zaten bol bol çalişma oldu bu hafta.. ancak geceden beri çözemedım kasık mı? yoksa bel agrısı mı bilmiyorum.. ateşim 36.7 ye çıktı.. agrı şu anda sag tarafımda devam ediyor.. acaba bu neden oldu... yumurtlamam benım 13. gunde oldu.. arkadaşlar...

canım bence normal bir durum eğer bebek tutunursa kasık ve bel ağrısı olabilir tabi bu durumda gebelik var demek için çok erken beklemek gerek.ben ateş ölçme yön.pek anlamıyorum bugün bende ilk defa dil altından ateşimi ölçtüm 36.9 çıktı sat 22.günü bilmiyorum bu günlerde nasıl oluyor ama 9.gündür sürekli ovulasyon testinde pozitif görüyorum

yok cnm belirti yok 2 gün once kasık ve bel ağrısı oldu,ve sabah gene kasık ağrısı,adet olacam sandım ama bişey yok

yok cnm belirti yok 2 gün once kasık ve bel ağrısı oldu,ve sabah gene kasık ağrısı,adet olacam sandım ama bişey yok

canım ya çok tuhaf kendimizi baya kaptırdık umarım kırmızı kartı yemeyiz.benim şuan kasıklarımda çok ağrım var sürekli wc ye gidip bakıyom sanki kanama gelcek gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…