- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #6.961
inşallah sen bu ay kalırsın cnm,bak adetin biter bitmez gün aşırı ilişkiye gir,1gün gir 1 gün girme mutlaka tutunur cnm.
ewt ebrulicim bu konuda sana çok katılıyorum el ve ev işleri insanı çok fazla oyalıyo hayatım..bende bu ay bişeyler yapayım kendimi dinlemeyim diyorum bakalım tatlım...
ben başladım bile bir gözüm burda bir gözüm boncuklarda kaydirigubbakcemile3 ah be gülüm bu günleri de atlatıcaz merak etme,bi bakarsın bir gün bebişlerimizle beraber buluşacaz parka götürecaz olumunekankayizsmile
Selam kızlar folik plus kullanan var mı?Bulabiliyor musunuz?Günde kaç tane atılıyor?Standardı var mı?
canım benim ya canımŞeniz atlatıcaz hayatım bak görürsün ben gerçekten içten inanıyorum...neden olmasın hayatın neler getireceği hiç belli olmaz bakarsın bigün biyerde karşılaşırız bebeklerimizi birlikte gezdiririz..oda olmadı 2.bebeklerimizin planlarını yaparız ha ne dersinhihoyyyt...bu arada ben 26 yaşındayım bilmiyorum benden küçükmüsün büyük mü ebruilcim.söylemek istemezsen öylemeye bilirsin ama merak işte:kedi::tomato:
evet canım olmasa 2nciye planlar yaparız,ben aralıkta 31 yaşına girıyorum cnm kaydirigubbakcemile3 onun için çabuk davranmam lazım bebiş konusunda
o zaman sana ablacım diyebilirim dimi:1hug::asigim:
bu arada senin ateşin ne durumda canım düşmedi dimi?
Selam kızlar folik plus kullanan var mı?Bulabiliyor musunuz?Günde kaç tane atılıyor?Standardı var mı?
tamam bende demem oslun varsın...yani ateşinn düşmediği zaman bide adet olmuyosan bu iyi bişey dimi..inan bilmiyorum valla:umursamaz:folik plus alıyorum bende günde 1 tane alıyorum acaba 3 tane mi alsam ki bende yaCADIARZUcnm ben günde 3 tane içiyorum,once dr.da bana dedi hamile kalmadan once başla günde 3 tane,bende içiyorum
tamam bende demem oslun varsın...yani ateşinn düşmediği zaman bide adet olmuyosan bu iyi bişey dimi..inan bilmiyorum valla:umursamaz:folik plus alıyorum bende günde 1 tane alıyorum acaba 3 tane mi alsam ki bende yaCADIARZU
evet canikom adette yakın ateşin düşerse adet oluyorsun demek,ama sabit dürürsa yada yükselirse bişeyler var demek.
canım folicplus günde 3 tane yazıyor dr.da bana dedi günde 3 tane iç yane bi zararı yok,faydası var zararı yok.
ayyyy canım inşalahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.allahım ne olur güzel haber vermeni nasip etsinnnnn inş.......hihoyyyt:CüvCüv::teytey:guclubacismile
bende 3 tane içeyim bari o zaman ya..............vereliniortak
emrina bana 1 tane de 3 tane de diyen oldu gebelikten önce.Kadın doğum doktoru 3 tane dedi. Başka bir arkadaşa 1 tane demiş.kan thlilleri normaldi.kansızlık da yoktu bende .Acaba genelde kadın doğumcular ne diyor?3 tane de prospektüründe yazıyor.Her türlü olur sanırım..İnt. ten de araştırayım..
ayyyy canım inşalahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.allahım ne olur güzel haber vermeni nasip etsinnnnn inş.......hihoyyyt:CüvCüv::teytey:guclubacismile
bende 3 tane içeyim bari o zaman ya..............vereliniortak
inşallahhhhhh cnm,yarınd gelmezse obur gün sabah kalkar kalkmaz test yapacam.bişey çikmazsa dr.randevu alıp gidecam.
evt cnm 3 tane iç sabah,oğlen,aksam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?