Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

evt cnm bazi kişilerde kilo aldırıyor,ben once sabah,oğlen,akşam içiyordum ve iştahım çok açilırdı,tazmanya gibi oldum ne bulduysam yedim,sonra değiştirdim,yatmadan 2-3 saat onceden hepsini birden alıyorum kaydirigubbakcemile3

Yalnız benimki folik asit plus günde 3 tane dışı pembe renkli.Bi de dozu yüksek olan varmış ondan günde 1 tane kullanılıyormuş..

ben geldim canım..aman valla benim bide ağzımda garip bi tat yapıyo folik asit neden bilmiyorum.midemi bulandırıyo anlamadım valla:sm_confused::sm_confused:

ben geldim canım..aman valla benim bide ağzımda garip bi tat yapıyo folik asit neden bilmiyorum.midemi bulandırıyo anlamadım valla:sm_confused::sm_confused:

hg canım,bende yedim,oh beeee şimdi uzandım laptopum kucağımda,yuru be ebruli kim tutar seni kaydirigubbakcemile3
bende de bazen mide bulantısı yapıyor onun için yatmadan once hepsini içıyorum yatıyorum.

hg canım,bende yedim,oh beeee şimdi uzandım laptopum kucağımda,yuru be ebruli kim tutar seni kaydirigubbakcemile3
bende de bazen mide bulantısı yapıyor onun için yatmadan once hepsini içıyorum yatıyorum.

aynen canım valla görsen koparsın aynı sein anlattığın haldeyim bende bi görsen ilk defa bide benim ki bu kadar gecikti ohhh keyffffff:roflol::sm_cool:delikafadulden:teytey:

ebruli canım durumlar nasıl sanırım hala adet olmadın bugün olman gerekiyordu sanırım ateşin nasıl düşmedi demi?

tamam canım bak bakalım onların zaten inş. bitanesini kullanıcaksın gerisine gerek kalmayacak inş...benimkide azımdamıydı geldi valla

kız bu benim aldım test eczanede 2.50 tl nette 5-7 tl arası,anlamadım ha,bak bu nette mileti nasıl kandırıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…