- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #6.981
Evet genelde 3 tane diyorlar.bENCE DE 3 TANE İÇ..Yarın başla sonra doktora gittiğinde de söylersin.3 tanenin de zararı yok faydası vardır!
çıkıcak bak görürsün inanki benim içime öyle doğuyo canım.....
valla canım aslında ebrulilin dediği doğru zararı olmayan bi hap neden riske atalım bende bundan sonra 3 tane alıcam cannım bakalım...ben hiç kontrole gitmedim canım bilmiyorum ki.tek yan etkisi bazı kişilerde kilo yapıyomuş ama doğruysa bilmem valla:uhm:
ebrulicim ben bi yemek yiyim gelim çok acıktım benimkide bugün geçilkti bari ben yiyim yemeğimi.
Yalnız benimki folik asit plus günde 3 tane dışı pembe renkli.Bi de dozu yüksek olan varmış ondan günde 1 tane kullanılıyormuş..
ben geldim canım..aman valla benim bide ağzımda garip bi tat yapıyo folik asit neden bilmiyorum.midemi bulandırıyo anlamadım valla:sm_confused::sm_confused:
hg canım,bende yedim,oh beeee şimdi uzandım laptopum kucağımda,yuru be ebruli kim tutar seni kaydirigubbakcemile3
bende de bazen mide bulantısı yapıyor onun için yatmadan once hepsini içıyorum yatıyorum.
ebruli canım durumlar nasıl sanırım hala adet olmadın bugün olman gerekiyordu sanırım ateşin nasıl düşmedi demi?
ebruli sanırım başka topiktede muhabbeti koyulaştırdı az uğruyo buraya :)ebruli canım durumlar nasıl sanırım hala adet olmadın bugün olman gerekiyordu sanırım ateşin nasıl düşmedi demi?
aynen canım valla görsen koparsın aynı sein anlattığın haldeyim bende bi görsen ilk defa bide benim ki bu kadar gecikti ohhh keyffffff:roflol::sm_cool:delikafadulden:teytey:
ebruli sanırım başka topiktede muhabbeti koyulaştırdı az uğruyo buraya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?