- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #6.921
arkadaşlar bişey sormak istiyorum .. benim şuan hiçbir problemim yok evlendiğimden beri ilaçla hiç korunmadım ilk defa denemeye başladık.. bu durumda bile doktorda yumurta takibi yapılabiliyor mu yani gidip yumurta takibi yaptırmak istiyorum desem ne olur?
teşekkür ederim canım ilk defa olunca fazla merak ediyorum herşeyi akıntım iki gün önce geldi bahsettiğin gibi ovulasyon testinde henüz çift çizgi tam net değil ben yinede günaşırı çalışmalarımı yapıyorum bakalım nolcakcanım ilk ay denemense bence hiç gerek yok zaten düzenli beraberlik yani hafta 2 gün yaşanıyorsa muhakkak olur tabi ikinizdede bir problem yoksa.akıntı takibi yap yumurtlamadan önce uzayan şeffaf bir akıntı geliyor ayrıca ateş ölçme takibide yapabilirsin hergün sabah 7 ile 8 arası düzenli olarak aynı saatte dil altından dijital ateş ölçerle ateşini ölç yumurtlamadan hemen önce ateşin biraz düşüyor ve yumurtlama olduktan sonra ateşin 0.5-1 derece kadar yükseliyor ancak ateş yükseldiğinde yumurtlama bitmiş oluyor yani yükselme olmadan önce birlikte olman gerekir.
ebrulim bende meraklandım şimdi ya niye gelmedi ki senin adet..benim 6.günü geldi.hatta normlade 4.gün olurum ama..inşallah bebiştendir cnm ya.
bilmıyorum cnm,dün test yaptım ama negatif,akşam yaptım,2 gün sonra saba yapacam ozaman kesin çikar
geç yumurtluyorum cnm,adetim 17nci günümde yumoşlar 18mm çatlıyana kadar baya geçti,19-20 gün
ya ebruli benim içimden sanki güzel haber alıcaz gibi geliyor umarım sendende güzel haber gelir.bak sakın şuan test yapma 2 gün sonra yap yapıncada bize hemen haber ver bekliyorum canım ve dua ediyorum rabbim herkesin gönlündekini versin.
inşallah cnm ya,6 senedır bekledim bişey,ultrasyona görmeden inanmam.
canım buda bir sınav bunu unutma rabbim herkesi ayrı ayrı dertlerle sınarmış düşün kimisi ilk ay hamile oluyor ama hayırsız evlat oluyo yada ömürlü evlat olmuyo.ben inanıyorum sabır eden insan sonunda en mutlu olan insan olacaktır.bu ay yoksada üzülme sen nasıl olsa klomene yeni başladın belki ikiz olcak bellimi olur o kadar beklemişsin allahım yüzünü güldürür.
ebrulicim sen 1-2 nisanı değerlendirmişmiydin şekercim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?