Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

selam kızlar.ebrulicim sen hala hasta olmadın mı canım çok sevimdim..ben kırmızı kartı gördüm:kedi: canım inşallah olmazsın ateşimde yüksek diyosun inş.:Saruboceq:

slm cnm,hayır olmadım,sen kırmızı kartı gördün,sakın üzülme tamam,bende görsem bende üzülmıyecam lmaz:

eğer yarın olacak olsaydın bugün 36.5 e falan düşmesi lazımdı demek ki yarın da olmayacaksın hadi bakalım yarın gene ölç canım. Benim 2 gün öncesinden düşer 36.5 e falan düşer sonra 36.3 gibi olur ve o gün adet olurum.

Üzülmek yok kızlar biz bu işlere kafayı taktıkça kendimizi unutuyoruz. hayatı kaçırıyoruz ben 2.5 yıl sonraanladım nihayet ama yine de adetim yaklaşmaya başlayınca eczane ve hastane arasında mekik dokumadan yapamıyorum :kedi:

canım ya ben sanırım gerçekten çok cahilim.inanın bunların hepsini ben hep sizden öğreniyorum.inanın bana ben ateş takibini bilmiyorum ve bir çok şeyide bilmiyomuşum yeni yeni öğreniyorum.bazen saçma sorularım olabilir ne olur kusura bakmayın:roflol:

kızlar merhaba bişey sormak istiyorum.ovulasyon testinde çift çizgiyi görmek yumurtların çatladığına da mı işarettir.yoksa yumurtların büyüdüğünü mü gösterir?ben her ay çift çizgiyi görüyorum fakat henüz hamilelik hiiiiç olmadı.bi fikri olan var mııı???:a015:

ben size bişey söyleyim mi kızlar ben bu siteye üye oldum ilk senle ve ebruliyle muhabbet ettim ve bana ogün çok yardımcı ve destek oldunuz.belkide birbirimize şans getiricez ve peş peşe güzel haberlerimizi verircez canım:sm_confused:

merhaba canım ben çatladığını biliyorum.ogün ondan 2 gün önce ve 2 gün sonra şansın yüksek sanırım....kızlar daha iyi bilirler ben diyorum ya bende yeni yeni bişeyler öğreniyorum:tomato:

saol canım inşallah. çift çizgi olayına gelince yumurta olgunlaşınca yumurtalıklardan atılmasını sağlamak için vücut lh hormonu salgılar bu sadece yumurtanın çatlaması için yükselir ve ardından düşüşe geçer. bu hormon salgılandıktan 24 ila 48 saat sonra hormonun etkileşimi olur ve yumurta kanallara atılır. çift çizgi çıkması bu hormonun o gün salgılanmaya başladığı anlamına gelir. eğer sperm probleminiz yoksa ogün ve sonraki 2 günü değerlendirmelisin canım.

bak gene sizler sayesinde bişeyler öğrenmişim bendehihoyyytbenneyaptımkia.s.

canım benim yerimseniben biliyoruz ama da bişey elde edemedik. yakında alıcam testlerimi bu ay da olmazsa aşılama o da olmazsa temmuz gibi mikroenjeksiyon düşünüyorum. eşimin sperm sayısı iyi ama morfoloji % 2 çıktı ne yazıkki. hastaneleri bile araştırdım. ama inşallah gerek kalmaz siz de bana uğur getirirsiniz belki.

Arkadaşlar merhaba

Bende 4 seneden beri hamilelik için uğraşıyorum. Sorun eşimde hareket problemimiz var.

Şuan adet olmayı bekliyorum. Adetim bittikten sonra ( Preseed ve ovulasyon testi siparişi verdim yarın elimde olur sanırım ) bunları kullanmayı düşünüyorum.

Adetlerim düzenli 25-26 günde bir adet olurum.

Bende şimdi bu ovulasyon testini ne zaman ve kaçıncı gün yapmaya başlasam acaba ?

Birde nasıl yapıcam , sanırım 4 saat idrar tutmak gerekiyormuş.

Ben 08:00 ve 18:00 mesai saatleri içersinde çalışıyorum.

Evde yapabilirmiyim yoksa işdemi yapayım.

Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Teşekkürler..

Birde ne zaman ilişki olacak ?

saolun kızlar a.s.

şekerim medi smart ovulasyon testinden al içinde başlaman gereken gün yazıyor ama sanırım 8 gün falan başlamalısın. içinden 5 kaset çıkıyor tıpkı gebelik testi gibi ben öğlen 11 de yaptım hep ve çalıştığım için iş yerimde yapmıştım senin 11 veya 12. gün çıkar büyük ihtimalle aynı koyulukta çift çizgiyi gördükten 24 ila 48 saat sonra yumurtan çatlar şekerim. bir önceki sayfayı oku bence. orada detaylı yazdım.

inşallah düşmez bende de ayne oluyor,36.5 sonra 36.3 ve adet oluyorum

canım insan ister istemez üzülüyo ama eskisi kadar üzülmüyorum tatlım...sen olmazsın inş sana seviniriz canım ben inanıyorum:lepi:

evet cnm insan ister istemez üzüluyor,ama ben üzülmemek için kafamı başka şeylere odaklanıyorum,ne bilim şimdi boncuktan yatak odası takımı yapıyorum,inan kafam ordadır boncuklar yalnış olmasın bilmem ne,sende dene istersen bak nasıl stres atarsın

inşallah sen bu ay kalırsın cnm,bak adetin biter bitmez gün aşırı ilişkiye gir,1gün gir 1 gün girme mutlaka tutunur cnm.

erminacım sizde problem ne daha 5 ay falan denediniz herhalde di mi?

canım kusura bakma misafir geldi yazamadım.aslında bilmiyoruz biz canım ne olduğunu..ben ovulasyon testini bile daha geçen ay öğrendim biliyomusun?ben ilişkiden ertesi gün gebelik testi yapılsa çıkar bilenlerdenimdelikafadulden 5 ay oldu ewt ama sanırım biz eşimle şöyle bi bakıyoruz hiç ovulasyon zamanlarında birlikte olmamışız.daha ben bu ay ilk defa geçen yaptığım merak denemelerin haricinde ovulasyon testlerini yapmaya başlıycamsırnaşık şeyben hep internetten hesapladım ama herkesin aynı zaman olmuyomuş tabi ben onuda bilmiyorum..bakalım canım bu ay hem ovulasyon takibimi yapıcam hemde preseed kullanıcam allah nasip ederse canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…