- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #6.941
ah be ebruş inşallah sende de çifte sevinç yaşarız. bugün olmadın daha dimi? eğer yarın da olmazsan ben çok ümitlenicem:Saruboceq:
yok cnm hala gelen giden yok,ateşim da düşmemiş ayne kaldı 36.7,inşallah tutunmuştur.
selam kızlar.ebrulicim sen hala hasta olmadın mı canım çok sevimdim..ben kırmızı kartı gördüm:kedi: canım inşallah olmazsın ateşimde yüksek diyosun inş.:Saruboceq:
canım insan ister istemez üzülüyo ama eskisi kadar üzülmüyorum tatlım...sen olmazsın inş sana seviniriz canım ben inanıyorum:lepi:slm cnm,hayır olmadım,sen kırmızı kartı gördün,sakın üzülme tamam,bende görsem bende üzülmıyecamlmaz:
eğer yarın olacak olsaydın bugün 36.5 e falan düşmesi lazımdı demek ki yarın da olmayacaksın hadi bakalım yarın gene ölç canım. Benim 2 gün öncesinden düşer 36.5 e falan düşer sonra 36.3 gibi olur ve o gün adet olurum.
Üzülmek yok kızlar biz bu işlere kafayı taktıkça kendimizi unutuyoruz. hayatı kaçırıyoruz ben 2.5 yıl sonraanladım nihayet ama yine de adetim yaklaşmaya başlayınca eczane ve hastane arasında mekik dokumadan yapamıyorum :kedi:
kızlar merhaba bişey sormak istiyorum.ovulasyon testinde çift çizgiyi görmek yumurtların çatladığına da mı işarettir.yoksa yumurtların büyüdüğünü mü gösterir?ben her ay çift çizgiyi görüyorum fakat henüz hamilelik hiiiiç olmadı.bi fikri olan var mııı???:a015:
saol canım inşallah. çift çizgi olayına gelince yumurta olgunlaşınca yumurtalıklardan atılmasını sağlamak için vücut lh hormonu salgılar bu sadece yumurtanın çatlaması için yükselir ve ardından düşüşe geçer. bu hormon salgılandıktan 24 ila 48 saat sonra hormonun etkileşimi olur ve yumurta kanallara atılır. çift çizgi çıkması bu hormonun o gün salgılanmaya başladığı anlamına gelir. eğer sperm probleminiz yoksa ogün ve sonraki 2 günü değerlendirmelisin canım.
eğer yarın olacak olsaydın bugün 36.5 e falan düşmesi lazımdı demek ki yarın da olmayacaksın hadi bakalım yarın gene ölç canım. Benim 2 gün öncesinden düşer 36.5 e falan düşer sonra 36.3 gibi olur ve o gün adet olurum.
canım insan ister istemez üzülüyo ama eskisi kadar üzülmüyorum tatlım...sen olmazsın inş sana seviniriz canım ben inanıyorum:lepi:
ben size bişey söyleyim mi kızlar ben bu siteye üye oldum ilk senle ve ebruliyle muhabbet ettim ve bana ogün çok yardımcı ve destek oldunuz.belkide birbirimize şans getiricez ve peş peşe güzel haberlerimizi verircez canım:sm_confused:
erminacım sizde problem ne daha 5 ay falan denediniz herhalde di mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?