Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

kızlar benim çıkmam lazım benim ki geldi....:)öpüyorum sizleri çok ebrulicim sendende haber gelmedi kaçta yapacaksın canım?hayırlı haberlerinizi bekliyoruz canım .kendinize iyi bakın iyi akşamlar tatlım

Merhaba, Ovulasyon testi ile ilgili yazılanları takip etmeye çalıştım..
Geçen gün laboquick ovulasyon testini aldım, ve kullandım, ben bir problem yaşamadım, acaba, ben mi yanlış anladım?

Daha önce başka markaları da kullandım.. Ovualsyon testlerinde çift çizgi her zaman pozitif sonuç anlamına gelmiyor.

Bildiğim kadarıyla şu şekilde yazıyordu kullanım klavuzunda..

Tek C çizgisi var ise negatif, C ve T çizgilerinde çizgi var ve T çizgisi C çizgisinden daha silik ise, negatif

İki çizgi aynı koyulukta ise pozitif yada T çizgisi C çizgisinden daha koyu ise pozitif olarak algılanmalıdır diyor..

Bu anlamda, adet döneminde de çift çizgi görmemizin açıklaması belki bu şekilde olabilir.

Diğer markalarda da buna rastlamıştım...

Görüşlerinizi iletirseniz bende aydınlanırım.

Ben de Laboquick kullanıyorum benimkiler hatalı değil. Yumurtlama günümde koyu kırmızı çift çizgi gösterdi yumurtlamam bitti şimdi de çift çizgi gösteriyor ama diğeri çok çok silik. İnsan vücudunda her zaman LH salgılanıyormuş, Laboquickin duyarlılığı fazla olduğu için az miktardaki LH'ı da algılayıp her zaman çift çizgi çıkardığını düşünüyorum ama senin de yazmış olduğun gibi silik çizgiyi zaten negatif olarak algılamak gerekiyor.

ya kızlar bu sayfaylaçok alakasız ama haftaya eşimin doğum gunu ona ne alıyım hiçbişeye ihtiyacı yok ole istediği bişey yok yani uffffffbilmiyorumkismile

ya aslında cok acil yardımınıza ihtiyacım var. ovulasyon tesi kullanmaya basladım bu ay ilk kez dün cift cizgiyi gördum sizlere sormak için cok ugrastım defalarca denedim ama göndermede basarılı olamadım. velhasılk dün ilişki olmadı. bugunse teke dustu cizgi. çok pişmanım simdi keske dun deneseydik diye. bugun belki daha dogru olur diye bekledik. ama bilmiyorum hata yaptım galiba. lütfen bi şeyler söyleyin. hiö olmazsa (gec kalmıs olsam bile) öğrenmiş olurum

kızlar ben ateşimi ayne saate ölçuyorum bugun bir an uyandım saatimden 2 saat once ve ölçtum 36.3 çiktı tekrar uyudum ve saatimde kalktım herzaman ölçtüğüm saate ve 36.7 çiktı ateşim.ama test negatif çiktı

cnm teste çift çizgi gördüğün zaman 24-48 saat içinde yumurtan çatlar,sen zaman kaybetmeden değerlendir cnm

cnm teste çift çizgi gördüğün zaman 24-48 saat içinde yumurtan çatlar,sen zaman kaybetmeden değerlendir cnm
teşekkür edrim testte de öyle yazıyor zaten en uygun zaman 24 saat sorası 48 saat öncesi diyor ilk kez yapıyorum bugun de cift cızgı cıkmayınca (teki silik cıktı) panik oldum birden

Hayır kaçırmadın canım çify çizgiden yaklaşık 24 saat sonra yumurta çatlıyor bugünü ve yarını mutlaka değerlendir tam günündesin :))

selam kızlar ben de 4 gündür yapıyorum testi silik çıkıyodu ama bugün koyu iki çizgi de.. acaba 24 saat sonra diyo ya bugün yapmasak da yarın mı yapsak çünkü bizde sperm sıkıntısı var???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…