- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #7.021
ebruli sen de heyecanlı bir bekleyiş var.Umarım adet olmassın.Olursa da sonrakilere..
kaydirigubbakcemile2ne zaman yapacaksın tatlım, bende o saatte burda olmaya çalışayım.
vallah ilk çişimle yapacam,sabah kaydirigubbakcemile3 işim çikmazsa erkenden nette girerim yazarım.
Merhaba, Ovulasyon testi ile ilgili yazılanları takip etmeye çalıştım..
Geçen gün laboquick ovulasyon testini aldım, ve kullandım, ben bir problem yaşamadım, acaba, ben mi yanlış anladım?
Daha önce başka markaları da kullandım.. Ovualsyon testlerinde çift çizgi her zaman pozitif sonuç anlamına gelmiyor.
Bildiğim kadarıyla şu şekilde yazıyordu kullanım klavuzunda..
Tek C çizgisi var ise negatif, C ve T çizgilerinde çizgi var ve T çizgisi C çizgisinden daha silik ise, negatif
İki çizgi aynı koyulukta ise pozitif yada T çizgisi C çizgisinden daha koyu ise pozitif olarak algılanmalıdır diyor..
Bu anlamda, adet döneminde de çift çizgi görmemizin açıklaması belki bu şekilde olabilir.
Diğer markalarda da buna rastlamıştım...
Görüşlerinizi iletirseniz bende aydınlanırım.
ya aslında cok acil yardımınıza ihtiyacım var. ovulasyon tesi kullanmaya basladım bu ay ilk kez dün cift cizgiyi gördum sizlere sormak için cok ugrastım defalarca denedim ama göndermede basarılı olamadım. velhasılk dün ilişki olmadı. bugunse teke dustu cizgi. çok pişmanım simdi keske dun deneseydik diye. bugun belki daha dogru olur diye bekledik. ama bilmiyorum hata yaptım galiba. lütfen bi şeyler söyleyin. hiö olmazsa (gec kalmıs olsam bile) öğrenmiş olurum
teşekkür edrim testte de öyle yazıyor zaten en uygun zaman 24 saat sorası 48 saat öncesi diyor ilk kez yapıyorum bugun de cift cızgı cıkmayınca (teki silik cıktı) panik oldum birdencnm teste çift çizgi gördüğün zaman 24-48 saat içinde yumurtan çatlar,sen zaman kaybetmeden değerlendir cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?