Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

yok canım üzülmyorum,gayet rahatım,kafama takmıyecam,hayırlısı diyelim.
Eşim gitti cnm dr.fazla var eksik yok kaydirigubbakcemile3.
Bende stresten kaynaklanıyor cnm,çok kafama takıyorum ondan olmuyor.

canım tamam ama ne kadar stres olsada 6 sene içinde olurdu diye düşünüyorum şöyle işinde iyi bir öğretim üyesine git belkide gitmişindir bilmiyorum bazen büyük görünen sorunların altında ufacık birşey çıkıyo sonra insan bunca zaman neden boşuna bekledim diye üzülüyo.bence sende en kısa zamanda bebişine kavuşacaksın hep birlikte sevincez güzel haberlere ama lütfen ihmal etme canım bide ben geçen hormonlarıma baktırdım Fsh, Lh,Östrojen,Prolaktin,Tiroid.sende bu hormonlara baktırdınmı??

hmmm yok canım baktırmadım bu hormonlara,dr.dedi adettin bitti 3ncu günü gel dedi.gidecam bakalım ne dıyor.

hmmm yok canım baktırmadım bu hormonlara,dr.dedi adettin bitti 3ncu günü gel dedi.gidecam bakalım ne dıyor.

bende adetin 3. günü baktırdım bu hormonlara.daha önce progesteron baktırmıştım düşük gibi gelmişti bana ama doktor dediki progesterondanda daha önemlisi Fsh (yumurta rezervini gösteriyormuş),Lh,Prolaktin,Östrojen ve Tiroid hormonları dedi.bunların birinde bile problem varsa gebe kalamazsın dedi.ve bu hormonların düzenlenmesininde tedavisi var.ama hala anlayamadığım nasıl senden bu hormonlara bakılmasını istemedi doktorlar yani şuan gittiğin doktor istemiş ama daha evveldende istenmiş olmalıydı.

bu hormonlar adetin 3ncu gunumu bakılıyor cnm,oyleyse bende adetimin 2nci günü dr.arıyayım soylim bakalım ne dıyor.

bu hormonlar adetin 3ncu gunumu bakılıyor cnm,oyleyse bende adetimin 2nci günü dr.arıyayım soylim bakalım ne dıyor.

evet canım adetin 2. veya 3.günü bakılıyor.bence kesinlikle doktor istemezse bile sen yazdır.bazı akılsız doktorlar sadece para derdinde olduğu için ilacı dayıyorlar klomen gibi sonra bizler problem yaşıyoruz ve klomen gibi ilaçlarında yan etkileri var eğer yumurtan varsa neden hormon verilsin vücuduna. ben demiyorumki kullanılmasın elbette ciddi yumurtlama problemi olanlar kullanmalı ama tüm tetkikler yapılmadan hemen ilaca yönlendirilmemeli.kesinlikle ben inanıyorumki sen işinin ehli iyi bir doktor bulursan bu sorunu çözcen ve tez vakitte bebeğine kavuşcan

nerdeee bu istanbulda zor bulurum ben.geçen sene bir dr.gittim özel muhanesi vardı,dedim belki bu ıyı,bir kaç test yazdı bana yaptırdım bişey çikmadı.sonra bana menogon iğne verdi,yumurta geliştirici ve 2 kuttu kullandım kutuda 5 tane var ve 170tl,neyse yaptım bişey tuturamadım o ay.sonradan duydum bu iğneler tup bebek yaparken yapılıyor.düşünsene hormonlarım altüst etti beyınsiz dr.
bide ben HSG çektirdim sağ tüpüm kapalı dıyorlar,ve işin garibi en çok sağ tarafta yumurtluyorum ben,geçen sene tedavi oldum zaman gene sağ tarafta yumurtlama oldu,bu sefer de ayne.demeki sol tüp sağlam ama yumurtlama yok,tembelmış sol yumurta demek.

canım sağda kapalı olan tipin açılma gibi bir durumu yokmu? bide sana kesinlikle bir üniversite hastanesinde görev yapan bir öğretim üyesine gitmeni tavsiye ederim.istanbulda üniversite hastaneleri var internetten araştır.istanbul ün.tıp fak.var marmara ü. tıp fak. var vs..gir internet sitelerine doktorlara bak ara hastaneyi ve gebelik tedavisi (infertilite) için uzman olan hocadan randevu al.sekreterler bu konuda bilgi veriyor illaki prof olması şart değil doç veya yrd doç da olabilir

burdaki dr.dedi açamayız çikarsakta,bıraksak ta hiç bir zararı yok,zaten haziranda Romanyaya gidecam orda güzel bir dr.var,ve kapalı tpleri amelyatsız bile açabilıyor,ilaçlar,antibiyotik,yane bir karışım tüplere injecte edıyor,10 seans falan suruyor.

mrb arkadaslar evlenelı hazıran 25 te 1 sene olcak bu sene ocak ayından beri calısma yapıoruz ama bebısımız olmuyo ama esımın ısın dolayı hergun yapamıyoduk mesela bazen 2veya 3 gun ust uste yapıoduk sonra 4-5 gun ara verıoduk 2 aydır 2 gunde bir yapmaya calısıyoruz ama cok merak ettım ve doktora gıttım doktor kabn ve ıdrar testı ıstedı verdım hıcbısı yok dedı folıkasit verdı folbiol isimli 5mg yazıo ceyrek ıceceksın dedı aslında hapın kendısıde cok mınık bırde sıkısık gel dedı ultrason gunu verdıler ultrason gunu gıttım kadın dogumcu degısmıs baska doktor vardı neyse ultrasona gırdım cok sıkısıktım ultrasonda da hıcbısı cıkmadı kadındogumcunun yanına gıttım gecenkı gıttıgımde yaptırdıgım kan ve ıdrar tesıtımı gosterdım bısı yok dedı ogun adetım son gunlerıydı tekrar ıdrar testı ıstedı ondada bısı cıkmadı ultrasondada bısı cıkmadı ama doktor sonra alttan baktı muyane odasında alttan bısı sokup bılgısayar gıbı bısıden baktı bişi yok dedi sadece bılgın olsun dıe soluyom dedı sol yumurtalıkta demıstı sanırım 20 mm oda 2 cm mi ne gelıomus kist var dedı oda hıc onemlı degıl dedı genelde herkes te olur dedı kisti,akıntın var dedı neo penotron forte l dıe vitil verdi akıntı ıltıhapmı yanı dedım evet dedı fazla mı dedım hayır dedı kapıdan cıkarken sordumkı bı engel bı sorun varmı hayır dedı,ama sonrakı gunlerde baska doktoru aradım dedkı o vitil cok kuvvetlıdır akıntın oazaman fazldır dedı kafam karıstı arkadaslar arada benden azar azar yapıskan uzayan bısıler gelıo ıltıhapmı yumurtlamam zamanımı anlamadım mesela sımdı adetım bıtelı 8.ci ve 9.cu gun arada gelıo o sıvıdan ve hafıf bugunlerde cok acık sarılastıgını farkettım bembeyaz degıl yardımcı olurmusunz sızce ne ben kendımı uzuyorum bazen olumsuz seyler dusunerek,

arkadaslar bıraz uzun oldu yazım ama lutfen okuyup yorumlarınızı yazarmısınz ıcınnızde benden daha tecrubelı ve bu-ılgılı arkadaslarımız vardır

canım romanyada da tedavi olabilirsin elbette ama bence çok uzaklarda çare aramaya gerek yok bizim ülkemizdede çok iyi doktorlar var.sana üniversite hastanelerinde bir doktora git dememim nedeni araştırma hastaneleri oluyorlar yani çok araştırıyolar birde herhangi bir hastanede çalışmayan sadece muayenehanesi olan doktorlar tahlil falan istemeden önce hemen yumurtlama ilaçları veriyorlar hastayı elinden kaçırmama politkası bence.sonra gel yumurtlama takibi falan yapalım diyolar yani sürekli ayağını bağlamayı çalışıyolar.tabi bu dediklerim tüm doktorlar için değil içlerinde gerçekten işinde iyi titiz doktorlarda var.ben senin için marmara ün.tıp fak.sitesi kadın hast.anabilim dalı bölümüne baktım baya detaylı bilgi var randevu almak için iletişim için tüm bilgiler var.bence bu dediğimi bir düşün ama üniversite hastanesine git derken polikliniğe git demiyorum orda genelde yeni asistanlar oluyor onlarda pek birşey anlamıyor.sen öğretim üyesinden primli randevu al.eminim faydasını görcen.

:) uzaklara değil cnm orası benim memleketim,bütüm aylem orda opuyorumnanaktan annemle konuştum o dr. görüşmüş gelsın dedi,zaten benim kuzenim da zor hamile kalıyordu,kaldı kaybetti ve bu dr. yanına gitti 5 ay once 2nci bebeği dunyaya getirdi.enağzında kendi dilimden anlayan var orda,burda yabanci göruyorlar belki onun için fazla ilgilenmıyorlar. mafoldumben

canım ya sen da yolun başındasın,4 aydır denıyorsun,hangi dr.gidersen 1 sene dolmadan bişey demıyorlar,biraz sabır,bak ben 6 senedır beklıyorum sıkılmadım,sen 4 aydır sıkılmışsın boshayallersmile,bak düzenli adet görürsen adetin biteli 8-9 gün oldu sen bu günlerde çalışman lazım,tam yumurtlama zamanı.

canım kıyamam ya öyle deme sen yabancı uyruklusun sanırım olabilir belki sen tam olarak anlatamamışındır.hakkında hayırlısı olsun yeterki sonuç iyi olsunda

canım kıyamam ya öyle deme sen yabancı uyruklusun sanırım olabilir belki sen tam olarak anlatamamışındır.hakkında hayırlısı olsun yeterki sonuç iyi olsunda

gayet güzel anlatım cnm ama dinleyen yokki vallah,hele bir kadın olsun doğum uzmanı,ters ters bakıyorlar bana. mafoldumben mafoldumben mafoldumben sana örnek vereyım bir hastaneye gittim orda kadın dr.var herkeze çok güler yüzlü çok konuşuyordu,sıra bana geldi kadın resmen ruh gibi oldu,derdimi anlatım yaptım tahlileri gösterdim,muayne etmeden bişeyın yok dedi gönderdi,ne zaman tekrar geleyım dedim,gerek yok bişeyın yok.eee sen ne anladın şimdi bundan,ben bişey anlamadım.

arkadasım ebrulı ve ronya bız ılk evlendıgımz zaman 2 ay da denemıstık sonra ara vermıstık ama ozamanlar ılıskıden hemen sonra banyo falan yapıodum beklemıodum yanı üfff kafam cok karısık bırde ben bu aralar baska konular ıcın cok sıkılıyorum onunda etkısı olabılırmı?bırde ben kıloluyum onun etkısı olurmu komsum dedık senın ultrason kagıdın temız yazsa orda bısı duvarı demıstı ama unuttum o kalın olurdu dedı,yanı ılısıkımız ocazktan bu yana bazen duzenlı bazen duzensız oluyo kist cok mu onemlıdır acaba dr.onemlı degıl dedı bı arkadsıma sordum oda bende daha cok engel olmaz dedı ama bılmıyorum yaaaaaaaa o yumurtlama akıntısı acaba ıltıhapmı anlayamadım cok acık sarılastı 2 gundur

boşver ya heryerde öyle henüz insan olamamış insan görünümlü yaratıklar var.sen boşver takılma ama doktorundan dediğim hormonları yazmasını ste tamammı

bak cnm ilişkiden sonra sırüstü uzan yarım saat hiç kakma,
stres çok önemli kafan rahat olsun.
yumurtlama dönemi akıntı yumurta akıya benzer.
sende iltihap olabilir,en yakın zamanda başka dr. git bence

boşver ya heryerde öyle henüz insan olamamış insan görünümlü yaratıklar var.sen boşver takılma ama doktorundan dediğim hormonları yazmasını ste tamammı

tamam canım not ettim zaten,bakıyorum kanamam durdu,bişey gelmıyor,ama ağrım var kesin yarınakadar gelir,sonra dr.arıyecam randevu alacam.

arkadaşlar bişe sorcam bu ovulasyon testi kaç gün ikisi de koyu çıkıyo..3 gündür benim hep koyu neden olabilir? hangi gündü acaaba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…