Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

selam kızlar ben de 4 gündür yapıyorum testi silik çıkıyodu ama bugün koyu iki çizgi de.. acaba 24 saat sonra diyo ya bugün yapmasak da yarın mı yapsak çünkü bizde sperm sıkıntısı var???

sen çalış cnm,madem sper sorunu var bol bol çalış sen cnm

şekerim sen yarın yap en iyisi bende çift çizgiden 48 saat sonra yumurtlama oluyor. ebrulicim eğer yarında ateşin düşmezse ben senden iyice ümitlenicem. bu arada olmadın inşallah...

KIZLARR .. ovulasyon testi yaptım biraz önce aynı koyulukta çift çizgi çıktı dün çalışma yapmıştık bügün yapsak mı yoksa yarın mı yapsak karar veremedim..sperm sorunu falan yok merakktayımm..

sperm sorun yoksa no problem sperm zaten 72 saat kadar canlı durabiliyor,eğer kafan rahat değilse bugunde çalış cnm.

kızlar ya bende salı akşamı test yaptım ikinci çizgi çok koyu çıktı hatta kırmızı değil mordu resmen.zaten bu ay çatlatma iğnesi oldum pazartesi.denemek için yaptım testi ama dün yine yaptım testi yine kırmızı çıktı.ilkinden daha koyuydu yani.acaba çatlamadımı yoksa çatladıktan sonra yavaş yavaşmı silinecek ikinci çizgi.yoksa bende bu ay iki yumurta vardı biri çatladıda diğeri daha çatlayacakmı acaba?

bence doğrusunu yapmışsınn canımmm,çünküü kırmızııı çıktıktan 36 saat sonra ilikii diyorlar seninde 1gün sonra olmuşş tamm zamnında yanii
bende 1 kaç ay denedimmm öyle tuttramadımm sonra bu ay sadecee 1 deneme olduuu ,14ncü günümde, ayağa bile kalktımm yatmadımm gün falannn saymadımm baktım hamileyimmm

Emrİnacım naber kİmsecİkler yoktu İkİ gÜndÜr, sen nerelerdeydİn? Ebrulİ ne yaptı acaba?

merhaba canım valla ben 2 günrü baya bi rahatsızım 2 gündür yatıyorum ki hala öleyim canım.biraz üşütmüşüm sen naptın canım?ebruliylede konuşamadım ama okuduklarıma göre sanırım hala regl olmamış..o nerde bilmiyorum:sm_confused:

slm ben geldim,bugun biraz kahverengi akıntım geldi,artık yarın adet olacam yada gece.artık mola verıyorum temmuza kadar.yaz geldi artık,bide abimin düğünü var,fıstık gibi olmam lazım değil mı ama. zemuszemus

canım neye mola veriyorsun çalışmalaramı yoksa.sakın ümidini yitirme bak ovulasyon mikroskobunuda aldın herşey iyi olcak sakın moralini bozma.canım sanırım senin hiçbir probllemin yok dr.herşey normal demiş eşin hiç dr.ye gittimi sperm analizi falan yaptırdımı bak belki çözümü olabilecek bir problem vardır bazen doktorlar malesefki yanlış tedavi uygulayabiliyorlar.ayrıca inşallah dediğin gibi abinin doğumuna fıstık gibi olursun karnında bebeğinle

yok canım üzülmyorum,gayet rahatım,kafama takmıyecam,hayırlısı diyelim.
Eşim gitti cnm dr.fazla var eksik yok kaydirigubbakcemile3.
Bende stresten kaynaklanıyor cnm,çok kafama takıyorum ondan olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…