- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #7.041
ayyy çoooook teşekkür ederim içim rahatladı esime de kızmıstım zaten dün. alsanaalsanasmileHayır kaçırmadın canım çify çizgiden yaklaşık 24 saat sonra yumurta çatlıyor bugünü ve yarını mutlaka değerlendir tam günündesin :))
selam kızlar ben de 4 gündür yapıyorum testi silik çıkıyodu ama bugün koyu iki çizgi de.. acaba 24 saat sonra diyo ya bugün yapmasak da yarın mı yapsak çünkü bizde sperm sıkıntısı var???
sen çalış cnm,madem sper sorunu var bol bol çalış sen cnm
kıKIZLARR .. ovulasyon testi yaptım biraz önce aynı koyulukta çift çizgi çıktı dün çalışma yapmıştık bügün yapsak mı yoksa yarın mı yapsak karar veremedim..sperm sorunu falan yok merakktayımm..
ya aslında cok acil yardımınıza ihtiyacım var. ovulasyon tesi kullanmaya basladım bu ay ilk kez dün cift cizgiyi gördum sizlere sormak için cok ugrastım defalarca denedim ama göndermede basarılı olamadım. velhasılk dün ilişki olmadı. bugunse teke dustu cizgi. çok pişmanım simdi keske dun deneseydik diye. bugun belki daha dogru olur diye bekledik. ama bilmiyorum hata yaptım galiba. lütfen bi şeyler söyleyin. hiö olmazsa (gec kalmıs olsam bile) öğrenmiş olurum
selam kızlarhihoyyyt[/QUOTE
yaa niye kimse yok
Emrİnacım naber kİmsecİkler yoktu İkİ gÜndÜr, sen nerelerdeydİn? Ebrulİ ne yaptı acaba?
slm ben geldim,bugun biraz kahverengi akıntım geldi,artık yarın adet olacam yada gece.artık mola verıyorum temmuza kadar.yaz geldi artık,bide abimin düğünü var,fıstık gibi olmam lazım değil mı ama. zemuszemus
canım neye mola veriyorsun çalışmalaramı yoksa.sakın ümidini yitirme bak ovulasyon mikroskobunuda aldın herşey iyi olcak sakın moralini bozma.canım sanırım senin hiçbir probllemin yok dr.herşey normal demiş eşin hiç dr.ye gittimi sperm analizi falan yaptırdımı bak belki çözümü olabilecek bir problem vardır bazen doktorlar malesefki yanlış tedavi uygulayabiliyorlar.ayrıca inşallah dediğin gibi abinin doğumuna fıstık gibi olursun karnında bebeğinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?