Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

bir en fazla iki gün çıkması lazım, iki çizgi de aynı koyulukta olacak (ilk 10 dakika içinde) silikse negatif demek.

selam kızlar anladığım kadarıyla herkesin morali sıfır......kaç gündür giremiyorum hem rahatsızım hemde moralim ok ama çok bozuk nasıl bi dünyada yaşıyoruz anlamış değilim valla...ebrulicim ne olursun sende moralini bozma inan bana insan çok acaip dün bana yapılanı bilsen ah canım ah insanlar çeşit çeşit.....kaderimize mahkumuz biz kadınlar ben bunu iyce anladımmmmmmmmsenağlama

nooldu canım benim yaaa???fisfisfis

aah suyesem ah sorma o kadar içim acıyo kş anlatamam sana...3 gündür hem rahatsızım hemde iş arıyorum.çtam bi yere gittim iş konuşması yapıyorum adam bana ne desin seni işe alırım ama en az bak dikkatini çekerim en az 2 sene bebek yapmak yok yoksa işinden olursun demez mi....zaten ben bebek istiyorum elimden gelen herşeyi yapıyorum..sanki hemen oluyoda oda bana en az 2 sene bebek yapma diyoo...bu kadar mı insanın hayatına müdahale edilir.ağlamamak için kendimi zor tuttum..inan ne dediğimi ne konuştuğumu hatırlamıyorum..3 gündür ağlıyorum hep ağlıyorum..bu nasıl bi dünya şimdi ya nasılsenağlamasenağlamasenağlama

canım benim yaaaa:sinifsinif: bu tarz şeyler hep oluyo maalesef. benim de başıma gelmişti. madem bebek istiyorun bence imkanın varsa bekle işe falan girme. hamileliğini rahat rahat yaşa, çocuğunu emzir ondan sonra işe gir. ya da bebek işini bir sene falan ertele canım benim iş dünyası ne yazıkki böylemafoldumben

Ben de evlendıkten sonra ıŞe baŞladım, kız hamıle dıye onun yerıne gırdım. ıkıncı haftamda ben de hamıle olduĞumu ÖĞrendım Şaka gıbıydı 4. Ayda Çıkmak zorunda kaldım Şaka gıbıydı yanı. O yÜzden hıÇ kendını Üzme tamam mı...

mrb arkadaslar ben yenı yenı ktılıyorum ogretmenlık yapıorum ama bu sıte cok ıyı yumurtalama gunlerını falan burdan ogrendım ama ovulasyon testı yapmadım hıc bu sene ocaktan berı denıyoruz olmuyo doktora gıttım bısı yok dedı akıntın var dedı ıltıhap yanı cokmu dedım cok degıl dedı neo penotron forte L dıe vitil verdı kullandım kullanalı 20-250gun oluo sonra adetım bıraz erken oldu 3 gun leke seklınde geldı vitiden olmustur demı? ve adetım bıtelı 10.gun dun ve evelı gun yapıskan uazayan sıvı geldı dun acık sarıydı ama ılsıkıye gırmedık acaba yumurtlama donemımıydı ıltıhapmıydı anlayamadım bugun sabah 3 kere baktım cok az sıvı gelıo ama seffaf of of neydu acaba bırde arkadaslar bısı soracam sımdı gecen ay adteım nısan 1 den 4 nısana kadar cok az leke leke geldı 4 nısanda tam basladı o lekelı gunlerı saycakmıyım baslama gunu 1 nısanmı 4 nısanmı acaba napıcam

aman allahım senin ki benden kötüymüş canım..işte hayat böyle ya patron sen olacaksın yada sürüneceksin başka çaresi yok.canım kusura bakma misafir var ara ara bakabiliyorum...üzülsem zaten ne değişecek ki hayatım

şekerim o uzayan akıntı yumurtlamadan önce geliyor. akıntıdan sonraki ve daha sonraki gün çalışmalısın, benim yumurtlamam ondan 2 gün sonra geliyor mesela. bu yüzden bugün ve yarın mutlaka deneyin canım. kaçırmadın yani vereliniortak

arkadasım duysall adetım 1-2-3 nısanda azar azar leke seklınde 4unde ıse tam basladı 7 ve 8.de azalma oldu leke seklınde 9 da da tam bıttı ama sanırım vitilden bole oldu baslangıcı vitilden 3 gun sonra basladı normalde adetletrım şöyle olur bi adetımın baslangıcıyla dıger adetımn baslangıcı arasında 28 -31 gun arası olur tabi 28 ıle 31 gunde olabılıo.adetım martın 6 sında baslamıstı daha sonra nısan 1 de lekelenme oldu ve tam anlamıyla 4unde baslamıstı bende sasırdım 1ınde nıe bole oldu dıe mart 6-nısan 4 arası29-30 gun var bırde ben ılıskıden 1-2 veya enfazla 3 saat sonra tuvalete gıdıyorum spermler wc de gıdıomudur acaba dogrumu yanlısmı

ben gittigidiyordan mavi basit bir yumurtlama testi aldım işe yararmıki arkadaşalrr

doktorum onlar daha denemede kabul görmedi dedi:)

offff bakalım gösterecek mi 20 nisan falana başarım yapmaya içinde 18 tane var

ebrulii sen ne yaptın?Adetin geldi mi?Gelmediyse yarın yani bugün sabah idrarıyla yap belki pozitif çıkar.ıdrarda hemen belli olmuyor biliyorsundur.Bazen adet başlangıcında 40 sonra çıkadabilirmiş idrarda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…