- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #7.081
selam kızlar anladığım kadarıyla herkesin morali sıfır......kaç gündür giremiyorum hem rahatsızım hemde moralim ok ama çok bozuk nasıl bi dünyada yaşıyoruz anlamış değilim valla...ebrulicim ne olursun sende moralini bozma inan bana insan çok acaip dün bana yapılanı bilsen ah canım ah insanlar çeşit çeşit.....kaderimize mahkumuz biz kadınlar ben bunu iyce anladımmmmmmmmsenağlama
aah suyesem ah sorma o kadar içim acıyo kş anlatamam sana...3 gündür hem rahatsızım hemde iş arıyorum.çtam bi yere gittim iş konuşması yapıyorum adam bana ne desin seni işe alırım ama en az bak dikkatini çekerim en az 2 sene bebek yapmak yok yoksa işinden olursun demez mi....zaten ben bebek istiyorum elimden gelen herşeyi yapıyorum..sanki hemen oluyoda oda bana en az 2 sene bebek yapma diyoo...bu kadar mı insanın hayatına müdahale edilir.ağlamamak için kendimi zor tuttum..inan ne dediğimi ne konuştuğumu hatırlamıyorum..3 gündür ağlıyorum hep ağlıyorum..bu nasıl bi dünya şimdi ya nasılsenağlamasenağlamasenağlama
Ben de evlendİkten sonra İŞe baŞladım, kız hamİle dİye onun yerİne gİrdİm. İkİncİ haftamda ben de hamİle olduĞumu ÖĞrendİm Şaka gİbİydİ 4. Ayda Çıkmak zorunda kaldım Şaka gİbİydİ yanİ. O yÜzden hİÇ kendİnİ Üzme tamam mı...
mrb arkadaslar ben yenı yenı ktılıyorum ogretmenlık yapıorum ama bu sıte cok ıyı yumurtalama gunlerını falan burdan ogrendım ama ovulasyon testı yapmadım hıc bu sene ocaktan berı denıyoruz olmuyo doktora gıttım bısı yok dedı akıntın var dedı ıltıhap yanı cokmu dedım cok degıl dedı neo penotron forte L dıe vitil verdı kullandım kullanalı 20-250gun oluo sonra adetım bıraz erken oldu 3 gun leke seklınde geldı vitiden olmustur demı? ve adetım bıtelı 10.gun dun ve evelı gun yapıskan uazayan sıvı geldı dun acık sarıydı ama ılsıkıye gırmedık acaba yumurtlama donemımıydı ıltıhapmıydı anlayamadım bugun sabah 3 kere baktım cok az sıvı gelıo ama seffaf of of neydu acaba bırde arkadaslar bısı soracam sımdı gecen ay adteım nısan 1 den 4 nısana kadar cok az leke leke geldı 4 nısanda tam basladı o lekelı gunlerı saycakmıyım baslama gunu 1 nısanmı 4 nısanmı acaba napıcam
ebruli anadolu yakasında gidebileceksen benim doktorum süper, bağdat caddesinde.
ebrulii sen ne yaptın?Adetin geldi mi?Gelmediyse yarın yani bugün sabah idrarıyla yap belki pozitif çıkar.İdrarda hemen belli olmuyor biliyorsundur.Bazen adet başlangıcında 40 sonra çıkadabilirmiş idrarda..
adet oldum cnm malesef bidahaki sefere inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?