Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

ktg ne yaptın nası gidio belirti varmı hiiçç daha erken ama bende bi belirti yook son 5 gün bu ayda olmicak galiba benim gebelik testi yapayım diorum ama daha erken hem böyle beklemesi kötü ama umutlu olmak da güzel yineeyvahedigeldismilesenin kaçıncı denemendi canım?? benim ovulasyon testiyle ilk denemem toplamada 6 aydır bekliyoruz ama son 2 aydır dikkat ediyoruz günlere:kedi:

başka kimse yokmuuu beklemede olan???????

merhabalar.bir süredir topiği takip ediyorum. sen beklemede olan yok mu diye sorunca müdahale edeyim dedim:)) bugün benim de 8.günüm. senin gibi heyecanla bekliyorum. ama diğer topiklerde bahsettikleri belirtilerin hiçbiri yok. çok umutsuzum. ocak ayından beri deniyoruz.ama son 2 aydır ovülasyonla deniyoruz. geçen ay yumurtlama tarihini tespit ettiğim halde tutmadı. bu ay da olmayacak gibime geliyor. daha 4 aydır deniyoruz ama adet oldukça ağlıyorum her ay. Allah hiçbirimizi böyle sınamaz inşallah. Allah hepimizin kucaklarını doldursun arkadaşlar! :Saruboceq:

kızlar yaa bence ovulasyon testleri yalan mıdır nedir? Full time tüm ay gün aşırı çalışmak lazım.Çünkü yumurtlama dışında da hamile kalabiliriz. bilmiyorumkismile

ben de bu ay denedim ovulasyon testlerini.adetim biter bitmez yaptım.12.gün belirmeye başladı.13-14 .günler koyulaştı .ertesi günler silikleşti.bugün yapsam yine silik çıkıyor.yumurtlama günümü yakaladığıma inanıyoum.Ama tabi Allah bilir.bugün 28.günüm adet olmam lazım.cumartesiye kadar olmazsam ümitlenmicem.çünkü 31'inde olduğumda oldu.Hayırlısı olsun artık.Ama cidden beklemek çok zor.

kızlar yaa bence ovulasyon testleri yalan mıdır nedir? Full time tüm ay gün aşırı çalışmak lazım.Çünkü yumurtlama dışında da hamile kalabiliriz. bilmiyorumkismile

cnm gün aşırı çalışmak ii olur tabi am biraz zor oluyo ovulasyon testleri güvenilir bence çünkü ovulasyon harici hamişş kalamayız...alkisalkisalkis

bence kalırız yaa ilk geceden nasıl hamiş kalıyolar pekiiiiiiiii:bbo:

cnm Allahın takdiri ama yumurta olmazsa spermler neyi dölleyecek benim en yakın arkadaşımın dün hamile olduğunu öğrendim arkadaşım 10 ay önce dış gebelik yaşadı ve tek tüpü alındı ve korunmayı bırakalı 2. aynda yine hamile kaldı.tek tüple ihtimal yarıya düşüyor ama zamanı gelince Rabbim veriyor

fan çok sevindim cnm koyu çizgileri görmene benmde o koyuluktaydı yani diğerinden bi ton açık ama kıpkırmızı yani diğer günelre göre çok bariz belliydi pozitif.tatlım ben ilk koyu gördüğüm günü ve ardındaki 2 günü peşpeşe değerlendirmiştim sende bi gün öncesini değerlendirmişsin nasılsa panik yapma bugün ve yarında çalışma olsun bence zaten Rabbim nasip etmişse biz elimizden geleni yaptıktan sonra olur inşş.hadi bakalım.bnm bugün ovulasyon testinde ki koyuları gördükten sonraki 15.günümama hayırlıs artık henüz regl olmadı sadece sancılarım var bekliyorum sanırım buayda reglim gelicek napiim kısmett Rabbim ol derse olurr

fan çok sevindim cnm koyu çizgileri görmene benmde o koyuluktaydı yani diğerinden bi ton açık ama kıpkırmızı yani diğer günelre göre çok bariz belliydi pozitif.tatlım ben ilk koyu gördüğüm günü ve ardındaki 2 günü peşpeşe değerlendirmiştim sende bi gün öncesini değerlendirmişsin nasılsa panik yapma bugün ve yarında çalışma olsun bence zaten Rabbim nasip etmişse biz elimizden geleni yaptıktan sonra olur inşş.hadi bakalım.bnm bugün ovulasyon testinde ki koyuları gördükten sonraki 15.günümama hayırlıs artık henüz regl olmadı sadece sancılarım var bekliyorum sanırım buayda reglim gelicek napiim kısmett Rabbim ol derse olurr

inşallah öyledir cnm bnm yaa bende bi yandan heyecanlıyım bi yandan diyorum yine aynı şey olcak sanırım yine regl olcam tabiki hayırlısı olsun inş.sende güzel haberler vericeksin umarım heyecanın hiç bitmez cnm burdan paylaşırız hamile olduğumuzu sence test yapmalımıyım faran ya testte koyu çizgiyi 27nisanda gördüm ben 12.günmdü 13.gün silikleşmişti yani 28 nisanda çatlasa çatlamadan sonraki 15.gün oluyo cnm çıkarmı varsa acaba bilemiyorum yaaa eğer dışarı çıkarsan sanırım dayanamayıp test alırım sonucu bildirirm mutlaka dua et banada nolur hayırlı haberler çıksınnn

cnm bnm ekadar güzel yazmışsın bu sözler üzerine beklenmez mi bekelrim tabii nişş sabır doğru söylüyosun aslında farancım benm reglim 32 33 günde falan olur ama buay doktora gidip 12.günümde yumurtanın çatlamak üzere olduğunu söleyince ve testtede pozitif çıkınca reglimde bir günlük bi gecikme var tabi onların dediği gibi olmuşsa:)ama benm adet düzensiz olduğu için en güzeli senin dediğin gibi beklemek bi kaç gün daha pazartesi günü falan yaparım inş :)anca okadar sabredebilirim reglim gelmezsekaydirigubbakcemile3

AMİNNN TATLIM İNŞALLAH İNŞALLAH SENİN MELEĞİİNDE YOLA ÇIKMAK ÜZEREDİR .
Allahım herşeyin hayırlısını nasip etsin tez zmanda kalbimizden geçeni versin inşallah.evt vakti bilmemek en güzeli sanırım.hep üyükler der ya reglin gecikmeye başladımı rahim bebeğe hazırlanıyo diee inşallah sneinde öyledir bu 3 aylık düzensizliğin ondan dolayıdır cnm buay güzel haberler alıp vermek nasip olurr bizlerde işş.burda snele bunu paylaşmayı çok isterim gerçektenn :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…