- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #7.541
başka kimse yokmuuu beklemede olan???????
biz denemelerde altı ayı geride bıraktık murebducum, sizin ne kadar oldu?
kızlar yaa bence ovulasyon testleri yalan mıdır nedir? Full time tüm ay gün aşırı çalışmak lazım.Çünkü yumurtlama dışında da hamile kalabiliriz. bilmiyorumkismile
cnm gün aşırı çalışmak ii olur tabi am biraz zor oluyo ovulasyon testleri güvenilir bence çünkü ovulasyon harici hamişş kalamayız...alkisalkisalkis
bence kalırız yaa ilk geceden nasıl hamiş kalıyolar pekiiiiiiiii:bbo:
kızlar acilen tavsiyenize ihtiyacım var. ben dün ov. testinde çift çizgiyi yakaladım. 2. çizgi birincisinden sadece bir ton falan daha açık renkti. ama önceden yaptıklarıma kıyasla kıpkırmızıydı. biz bir gece öncesinde temasta bulunduğumuz için dün yapmadık. sperm azalması olmasın diye. bugün ve yarın gece de yapmayı planlıyoruz. sizce dünü değerlendirmeli miydik? geç mi kaldık acaba?
noluuuur acil cevap
kızlar acilen tavsiyenize ihtiyacım var. ben dün ov. testinde çift çizgiyi yakaladım. 2. çizgi birincisinden sadece bir ton falan daha açık renkti. ama önceden yaptıklarıma kıyasla kıpkırmızıydı. biz bir gece öncesinde temasta bulunduğumuz için dün yapmadık. sperm azalması olmasın diye. bugün ve yarın gece de yapmayı planlıyoruz. sizce dünü değerlendirmeli miydik? geç mi kaldık acaba?
noluuuur acil cevap
ayy canım içimi rahatlattın, çok sağol. ben dünü de değerlendirmek istedim ama sonrasında düşündüm ki dört gün üst üste olacak, kesin spe. sayısında azalma olur. bir de testin üstünde çift çizgiden 24 saat sonra 48 saat önce diyor ya. dedim bir gün geçmesi lazım zaten. inş bu ay olur, o kadar heyecanlıyım ki :)
senin için de çok sevindim, inş en kısa zamanda hayırlı haberleri alır, bizimle paylaşırsın. biliyorsundur adet sancıları ile gebelik belirtileri çok benzer. bir arkadaşım adet sancıları çok olduğu ama kanama başlamadığı için doktora gittiğinde öğrendi ki hamileymişşş :)
Allah hayırlara çıkarsın canım.
canım, tahminime göre adetinde 1-2 günlük bir gecikme var, yanılıyor muyum?
bence bu süre idrar testinde gebeliğin tesbiti için biraz az. birkaç gün daha beklemek ister misin? şu an ne kadar heyecanlı olduğunu tahmin ediyorum, ama yapacağın test hamile olsan da muhtemelen negatif sonuç gösterecek. bu da moralini bozacak. keşke birkaç gün daha sabredebilsen canım. benim bir arkadaşım adet gecikmesinden 5 gün sonra testte çift çizgiyi gördü. biraz daha sabredelim mi, ne dersin? bu süre zarfında bol bol dua edelim inş, güzel hayaller kuralım. pozitif düşünmek çok önemli bir faktör. Allahım kalbindekini tez vakitte sana göstersin inş.
en güzelini yaparsın canım. benim de bebek yapmaya karar verdikten sonra reglim o kadar düzensizleşti ki. normalde 28 günde olurdum son 3 aydır 33 güne çıktı. ve bu ay kaçında gelecek diye tahmin dahi edemiyorum :) en güzeli gün saymamak. bence hiç yokmuş gibi davranmak. fark etmiyoruz ama zihnimiz o kadar yoruluyor ki. nolur kendini strese sokma canım, inş bebeğin seninledir, ve annesinin onu fark etmesini bekliyordur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?