Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

tatlım değerleri şuan hatırlamıyorum biz ürolojiye gitmedik henüz tüp bebek uzmanı yaptırdı eşime tahlili ve daha 1 kez yaptırdık tek tahlille karar veremeyiz dedi doktor 2. henüz yaptırmadık şuan düşünmüyoruz yaptırmayı daha 9 aylık evliyiz preseedi çok kişiden duydum bir arkadaşım 3.ayında hamile kaldı diğeri ilk ay kaldı bakalım deneyeceğiz bununla beraber bal+polende yedim ben eşime doktor ilaç verdi birde keçi boynuzu pekmezi yemesini söyledi.Eğer eşinde sorun varsa rahim filmi çekmiyorlar ki.Sen hangi hastaneye gidiyorsun?ayrıca tüp bebek merkezindemi yaptırdınız spermiyogramı?

ozlemcım preseedi dr .mu yazdı yoksa szmı aldınız.fiyatı ne.gercekten ıse yarıyor mu

kendimiz aldık yurtdışından geldi ebay diye bir site var oradan aldık fiyatı 19 dolar yanında 15 ovülasyon testi 10 gebelik testide hediye türkiyedeki fiyatı sadece preseed 130 tl çok pahalı ve ne kadar güvenilir bilmiyorum.ben direk yerinden aldım 4 gün sonra geldi regl olmuştum zaten zamanında geldi ve ilk ay işte deniyoruz kullanan çok fazla canım kadınlar klubünde preseed kullananlar diye topic var istersen oraya bak

canım ozel hastanede yaptrdık testı.canım dr. ıstemedı benden rahım fılmını ben ıstıyorum.neyım var neyım yok bıleyım ona gore zaman kaybetmeyelım.bız 3 yıllık evlıyız bu ayda 3. denememız..ama yaş 28.zaten 3 yıl korunduk bırakınca hemen hamıle kalırım sanmıstım.ama malesef.bızde tetkıklerı yaptırıyoruz ne olur ne olmaz dıye.ben pipirikliyim.aklımda bısı kalmasın dıye cektrcem fılmıde.cunku olmayınca stres yapıyorum.acaba bısımı var dıye .aslında haklıymısımda.esımde varıkosel cıktı.bunu farketmek ıyı oldu.en azından takıp etcez degerlerde dusme olursa erken davranırız bari.zaten bundan sonrakı sperm testını capada yaptrcaz.bakalım keske bunlara gerek kalmadan bu ay gelse mınık yavrum yaaa

inşallah hakkında hayırlısı olsun

ayyy preseedı bızde deneyelım barı.ne duysak denıyoruz. bız varıkoselı gecen hafta ogrendık.dıger degerlerımıx normal cıktı harekette toplam % 50 olmalıymıs.bızım % 40 cıktı.cokta dusuk degılde dahada dusmez ınsallah.kecıboynuzu ekmezı ve suyu ıcıyor esım artık.bal-arısutu-polen yıyor.cılek yıyor.gun asırı da zencefıllı bal yıyor.gınseng alıcaz bırde bakalım yaa ınsallah amelıyata gerek kalmaz.teoman cem kadıoglu dıye bır dr. duyduk capadaymıs.ozelden amelıyatı 4000 tl.cok fazla.ama ıyı sonuc alınıyormus ondan.bakalım.bu para bayagı kasıcak bızı.keske gerek kalmasa

ayyy preseedı bızde deneyelım barı.ne duysak denıyoruz. bız varıkoselı gecen hafta ogrendık.dıger degerlerımıx normal cıktı harekette toplam % 50 olmalıymıs.bızım % 40 cıktı.cokta dusuk degılde dahada dusmez ınsallah.kecıboynuzu ekmezı ve suyu ıcıyor esım artık.bal-arısutu-polen yıyor.cılek yıyor.gun asırı da zencefıllı bal yıyor.gınseng alıcaz bırde bakalım yaa ınsallah amelıyata gerek kalmaz.teoman cem kadıoglu dıye bır dr. duyduk capadaymıs.ozelden amelıyatı 4000 tl.cok fazla.ama ıyı sonuc alınıyormus ondan.bakalım.bu para bayagı kasıcak bızı.keske gerek kalmasa

faran canım daha önce kullanmıştım bu teslerden...ama işte tutturamadık...inşallah dediğin gibi canımm ihtiyacımız olmazzboshayallersmile

özlem çok sevindim testinin koyu olmasına hadi bakalım hayırlısı vereliniortak bu testle beraber baya bişeyler kullanıyosunn bravo azimliii arkadaşımm...a.s

hazelcim inşallah varikosel ameliyatına gerek kalmazz.doktor gerekli görüyormu ameliyatı??

firshaeven canımm haklısın böyle sıkılmaktan evet bazen banada gına geliyor ama napalım umut işte..yinede yılmakk yokk tamammıı?

Son düzenleme:

canım degerler sınırın bıraz ustunde cıktı.yanı su an sorun yok.hareket sınırın bıraz altında cıktı ıste yuzde 40 cıktı.hamılelıgı % 30 etkıler.% 70 sansınız var dedı.hemen amelıyat demedı ama yapsak ıyıolur dedı.cunku ılerlerse degerlerı dusurumus.zaten hareketın azalma nedenı varıkosel dedı.ıste sımdı 1 ay kürleri falan deneyıp calısmamızı yapcaz.olmazsa bende bı rahım fılmı cektrcem.bende sorun yoksa esımın gelecek aykı degerlerıde normal cıkarsa amelıyatı bıraz erteler calısmalara devam ederız.ama degerler duserse mecbur amelıyat olcak.yaa ne zormus bebek sahıbı olmak.rabbıım ne olur yardım et.burdakı herkese:Saruboceq:

Teşekkürler canım azim şart armut piş ağzıma düş durumu olmuyor malesef eskiler nasıl hamile kalıomuş yaaa

herkese günaydınnn kızlarrr bugün yumoşlarımız ne alemde acaba içimizde neler oluyo acaba bugün yine dertleşeceğiz sizinle iiiiyyyyyyyyyyyiiiiiiiiiiikiiiii varsınızzemuszemus

Herkese merhaba ben geldimmmmmm opuyorumnanaktan bensiz neler yaptınız kızlar ben bu ay gene başladım testlere ancak bu ay elimde 5 adet var. iki gün önce yaptım silik çıktı bugün tekrar başlıycam. ama bugün uzayan akıntımda geldi. sanırım bugünlerde pozitifi görürüm. geçen ay ben de preseed almıştım denedik ama olmadı. benim bu 3. ayım olacak testlerde. bende de genelde pozitiften iki gün sonra yumurtam çatlıyor. ama ben o günlerde üst üste çalıştığım için sanırım sperm kalitesi düşüyor. bu ay tek sefer denemeyi düşünüyorum. Eşimin bunlardan haberi yok yanaştırmıyorum diye bana biraz öfkeli :jeyyar: ama neyapayım bir bilse nelerle uğraşıyorum kötükedihüso anlatınca sitres oluyor busefer ve olay görev haline dönüşüyor o yüzden ben de hiç bahsetmiyorum

kızlar bu arada okudum bir arkadaşımız galenik marka test kullanıyormuş şekerim o test çok berbet benim kaç ayım o yüzden çöpe gitti, eczacıya sordum bu şikayetleri hep aldığını söyledi, hep silik çıkıyor hiç koyulaşmıyor maalesef ben de medismart kullanıyorum 3 aydır çok memnunum. Sizlere tavsiyem pozitif çizgi silikleşene kadar yapın testi silikleştiği gün çalışın bir de sonraki gün :)))

canım benim eşim biliyor hatta soruyor ediyor çünkü söylemesem dediğin gibi kocış sinirlenir, ama dediğin gibi resmen görev niyetine yapıyoruz hem de 2,5 yıldır bi de yok günaşırı yok bugün geç geldin felaket haldeyim psikolojim yerlerde.
Ben de bu ay ilk kez başladım bu testlere internetten çokca almıştım. Adetim bitttiğinden beri test yapıyorum bi ara 2 gün üst üste silik çizgi gördüm sonra çizgi teke düştü hiç koyulaşmadı. Ama 2 gün silik çıkmıştı. Noluyo anlamadım. Adetime 15 gün var. Artık hesap yapmaktan bıktım. Ki benim hiç bir sorunum yok. mafoldumbenmafoldumben

aaaaaaa canım ya acaba benim testim de mi kötüydü yaaa core kullanıyorum ben çubuk, hangisi iyidir ki medismart çok pahalı :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…