- 25 Ocak 2010
- 2.943
- 256
- 173
- 43
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #7.721
bızım ılerı hareketlı % 20 ,yavas hareketlı % 20 ,hareketsız % 40 cıktı.soldada varıkosel cıktı.benim hormon testlerım normal cıktı.bırtek rahım fılmı cektrmedım.onuda bıdahakı ay cektrcem.1 ay sonra yıne sperm testı yapcaz esıme.daha dusuk cıkarsa amelıyat dusuncez.degısme yoksa bıraz daha denıycez.rabbım bu ay verse keske bebısımı.keskeee
ozlemcım preseedi dr .mu yazdı yoksa szmı aldınız.fiyatı ne.gercekten ıse yarıyor mu
canım ozel hastanede yaptrdık testı.canım dr. ıstemedı benden rahım fılmını ben ıstıyorum.neyım var neyım yok bıleyım ona gore zaman kaybetmeyelım.bız 3 yıllık evlıyız bu ayda 3. denememız..ama yaş 28.zaten 3 yıl korunduk bırakınca hemen hamıle kalırım sanmıstım.ama malesef.bızde tetkıklerı yaptırıyoruz ne olur ne olmaz dıye.ben pipirikliyim.aklımda bısı kalmasın dıye cektrcem fılmıde.cunku olmayınca stres yapıyorum.acaba bısımı var dıye .aslında haklıymısımda.esımde varıkosel cıktı.bunu farketmek ıyı oldu.en azından takıp etcez degerlerde dusme olursa erken davranırız bari.zaten bundan sonrakı sperm testını capada yaptrcaz.bakalım keske bunlara gerek kalmadan bu ay gelse mınık yavrum yaaa
faran canım daha önce kullanmıştım bu teslerden...ama işte tutturamadık...inşallah dediğin gibi canımm ihtiyacımız olmazzboshayallersmile
özlem çok sevindim testinin koyu olmasına hadi bakalım hayırlısı vereliniortak bu testle beraber baya bişeyler kullanıyosunn bravo azimliii arkadaşımm...a.s
hazelcim inşallah varikosel ameliyatına gerek kalmazz.doktor gerekli görüyormu ameliyatı??
firshaeven canımm haklısın böyle sıkılmaktan evet bazen banada gına geliyor ama napalım umut işte..yinede yılmakk yokk tamammıı?
faran canım daha önce kullanmıştım bu teslerden...ama işte tutturamadık...inşallah dediğin gibi canımm ihtiyacımız olmazzboshayallersmile
özlem çok sevindim testinin koyu olmasına hadi bakalım hayırlısı vereliniortak bu testle beraber baya bişeyler kullanıyosunn bravo azimliii arkadaşımm...a.s
hazelcim inşallah varikosel ameliyatına gerek kalmazz.doktor gerekli görüyormu ameliyatı??
firshaeven canımm haklısın böyle sıkılmaktan evet bazen banada gına geliyor ama napalım umut işte..yinede yılmakk yokk tamammıı?
hoşgeldin canım
Herkese merhaba ben geldimmmmmm opuyorumnanaktan bensiz neler yaptınız kızlar ben bu ay gene başladım testlere ancak bu ay elimde 5 adet var. iki gün önce yaptım silik çıktı bugün tekrar başlıycam. ama bugün uzayan akıntımda geldi. sanırım bugünlerde pozitifi görürüm. geçen ay ben de preseed almıştım denedik ama olmadı. benim bu 3. ayım olacak testlerde. bende de genelde pozitiften iki gün sonra yumurtam çatlıyor. ama ben o günlerde üst üste çalıştığım için sanırım sperm kalitesi düşüyor. bu ay tek sefer denemeyi düşünüyorum. Eşimin bunlardan haberi yok yanaştırmıyorum diye bana biraz öfkeli :jeyyar: ama neyapayım bir bilse nelerle uğraşıyorum kötükedihüso anlatınca sitres oluyor busefer ve olay görev haline dönüşüyor o yüzden ben de hiç bahsetmiyorum
kızlar bu arada okudum bir arkadaşımız galenik marka test kullanıyormuş şekerim o test çok berbet benim kaç ayım o yüzden çöpe gitti, eczacıya sordum bu şikayetleri hep aldığını söyledi, hep silik çıkıyor hiç koyulaşmıyor maalesef ben de medismart kullanıyorum 3 aydır çok memnunum. Sizlere tavsiyem pozitif çizgi silikleşene kadar yapın testi silikleştiği gün çalışın bir de sonraki gün :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?