Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

canım umutlandırmak ıstemem ama goguslerde dolgınluk agrı ve hassaslasma hamılelık belırtısı olabılıyormus.ama daha erken gercı .devam ederse bu belırtıler belkıde hamişsindir:CüvCüv:

ya kızlar benım ovulasyon testını 2. kullanısım bu ay.gecen ay 8. gunumde yapıskan akıntım gelmeye baslamıstı 12. gunumde ıkı koyu cızgıyı gordum.ama bu ayda bugun 14. gunum hala yapıskan akıntım yok.bı ıslaklık oluyor ama su gıbı yapıskan degıl.ovulasyon testını 3 gundur yapıyorum.dunkı bıraz daha koyuydu.ıkıncı cızgı sılıktı ama dedıgım gıbı bıraz daha koyulasmıstı.bugunde 4 gıbı yapıcam bakalım.ama yapıskan akıntım olmadı buay.neden acaba.normalmı.gecen ay cok barız gormustum o akıntıyıbilmiyorumkismile

canım hassasiyet gebelik belirtisi ama daha çok erken adetine daha var, ama diğer bloglardan bi araştır bakalım en erken gebelik belirtisi adetten 10 gün sonra diye biliyorum amabilmiyorumkismile

canım soğan kürü yapıyo musun?ben de buay ilk yaptım soğan kürünü aksine hiç akıntımı çoğaltmadı. Ayrıca her ay farklı zamanlarda yumurtlayabilirsin. Kafan karışmasın yani

canım ben de core kullandım bu ay, bende problem çıkarmadı hiç, 18 ve 19. günler koyuları yakaladım. sonrasında silikleşti. içini ferah tut

hadi yaa ama benimki gibi olan kimse yok hep okuyorum bende kabahati teste atıyım bari dedimdikötükedihüso

firstheavencım ben hıc sogan kürü yapmadım.bende hıc kist yok.kisti olmayanlarada faydalımı sogan kürü.benım normalde akıntım hıc olmaz.bırtek yumurtlama zamanımda yapıskan akıntının oldugunu okumustum.gecen ay dıkkat ettım gercektende yumurtlama zamanı yapıskan akıntım gelmıstı.parmaklar arasında cektıkce uzayan.bu ay onu goremeyınce acaba yumurtlamıycakmıyım dıye dusunmeye basladım.zaten esımde varıkosel var.olması zor cocugun.bırde bu off yaa canım cok sıkılıyormafoldumben

aaa sevindim canım ben hiç rastlamamıştım

canım sıklma canını buradaki binlerce insan aynı şey için uğraşıyo valla benimde bazen canıma tak ediyo canım sıkılıyo napıyım kaç günlerdir bende öyleyim inan bana ama üzülünce hemen karnımıza düşmüyo maalesef

kızlar az once ovulasyon testı yaptım.ıkıncı cızgı belırgın cıktı.bende akıntı yok ama test koyulastı anlamadım.yarında yapcam bakalım sılıklescek mı aynımı olcak.ona gore calıscam.sımdı sılıklesıncemı calısalım.oylemı olması gerekırmıs.bızde varıkosel oldugu ıcın cok sık calısmayalım dedık.en son dun calıstık en az ıkı gun gecsın dıyoruz.bakalım bu ayda sılıklesınce calıscam.ne olcak.

canım yaa bu kadar zor oldugunu bılsem hıc korunmazdım 3 yııl boyunca.uzulmek ıstemıyorum ama elımde olmuyor.rabbım lutfen ısteyen herkese saglıklı bebekler ver

hazelcim test koyulaştıktan itibaren 24-36 saatleri arasında diyo yani bugün çift çizgi çıktıysa yarın ve öbür gün ilişki ama eşinde o durum varsa bence yarın yapın sadece derim ama sen kendin bilirsin bir fikir benimkisi

canım yarın sabah 48 saat olcak.acaba yarın calıssakmı .yarın yıne cıft cızgı gorursem o zaman cuma yumurtlarsam bısı kaybetmem degılmı.spermler 48 saat canlı kalıyorlar degılmı.

canım senın bır kaybın yokkı.sonucta son 48 saat ıcınde rahımde sperm varmıs.benım yarın sabah 48 saat olcak.o zaman calısalım bız.nasıl olsa o spermler bızı ıkı gun ıdare eder. zamana kadarda yumurtlarım heralde.ayyyy nelerle ugrasıyoruz.matematık profesoru olcaz bu hesaplamalarla yada jınekolog:roflol:

ben test koyulaşmadan bir gün önce koyulaştığında ve bir gün sonra yaptım.beklemedeyim şimdi son 8 günüm.inşallah işe yaramıştır.genelde silikleştiğindede mutlaka yapın diyorlar.ama bizde sperm sorunu yok ondan 3 gün üst üste çalıştık.sen yarın yap bencede başkada yapma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…