- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #7.741
kızlar size bir sorum olacak. benim ov. günümün üzerinden bugün itibariyle 7 gün geçti. göğüslerimde hassasiyet var. batıyorlar sanki. bu dünden beri böyle. muhtemel adetime ise daha 10 gün falan var. adet belirtisi bu kadar erken başlar mı? değilse bu ağrılar neden ki?
canım soğan kürü yapıyo musun?ben de buay ilk yaptım soğan kürünü aksine hiç akıntımı çoğaltmadı. Ayrıca her ay farklı zamanlarda yumurtlayabilirsin. Kafan karışmasın yaniya kızlar benım ovulasyon testını 2. kullanısım bu ay.gecen ay 8. gunumde yapıskan akıntım gelmeye baslamıstı 12. gunumde ıkı koyu cızgıyı gordum.ama bu ayda bugun 14. gunum hala yapıskan akıntım yok.bı ıslaklık oluyor ama su gıbı yapıskan degıl.ovulasyon testını 3 gundur yapıyorum.dunkı bıraz daha koyuydu.ıkıncı cızgı sılıktı ama dedıgım gıbı bıraz daha koyulasmıstı.bugunde 4 gıbı yapıcam bakalım.ama yapıskan akıntım olmadı buay.neden acaba.normalmı.gecen ay cok barız gormustum o akıntıyıbilmiyorumkismile
canım ben de core kullandım bu ay, bende problem çıkarmadı hiç, 18 ve 19. günler koyuları yakaladım. sonrasında silikleşti. içini ferah tut
canım benim de bu ay testlerde ilk denememdi. ama sağda solda okuduğum kadarıyla birkaç gün silik çizgiyi gördükten sonra kaybeden arkadaşlar var senin gibi. sen adetine kadar bence testleri yapmaya devam et. bir de akıntı durumunu izle. ben bu ay testler olmasa da ov.umu tahmin edebilirdim çünkü akıntım bariz miktarda vardı. hatta önceden hiç olmadığı kadar diyebilirim.
firstheavencım ben hıc sogan kürü yapmadım.bende hıc kist yok.kisti olmayanlarada faydalımı sogan kürü.benım normalde akıntım hıc olmaz.bırtek yumurtlama zamanımda yapıskan akıntının oldugunu okumustum.gecen ay dıkkat ettım gercektende yumurtlama zamanı yapıskan akıntım gelmıstı.parmaklar arasında cektıkce uzayan.bu ay onu goremeyınce acaba yumurtlamıycakmıyım dıye dusunmeye basladım.zaten esımde varıkosel var.olması zor cocugun.bırde bu off yaa canım cok sıkılıyormafoldumben
aaa sevindim canım ben hiç rastlamamıştım
canım sıklma canını buradaki binlerce insan aynı şey için uğraşıyo valla benimde bazen canıma tak ediyo canım sıkılıyo napıyım kaç günlerdir bende öyleyim inan bana ama üzülünce hemen karnımıza düşmüyo maalesef
hazelcim test koyulaştıktan itibaren 24-36 saatleri arasında diyo yani bugün çift çizgi çıktıysa yarın ve öbür gün ilişki ama eşinde o durum varsa bence yarın yapın sadece derim ama sen kendin bilirsin bir fikir benimkisi
canım benim de öyle olmuştu. koyulaşmadan bir gün önce çalışmıştık. koyulaştığı günü es geçtik. ertesi 2 gün çalıştık. arkadaşlar bana bu yöntemin iyi olduğunu söyledi. yumurtlama gerçekleştiğinde spermler rahimde hazır bulunduğundan döllenme için şans yüksek dediler. inş öyledir.
canım yarın sabah 48 saat olcak.acaba yarın calıssakmı .yarın yıne cıft cızgı gorursem o zaman cuma yumurtlarsam bısı kaybetmem degılmı.spermler 48 saat canlı kalıyorlar degılmı.
biozard canım sız sperm testı yaptrdınzmı.
evet yaptırdık.bi sorun yokmuş.o yüzden üst üste çalışıyoruz.
keçiboynuzu kürünün çok işe yaradığını duydum bence onu deneyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?