Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

ıyi bi şeye delalet olur inşallah ben bu ay kırmızı yiycem gibi geliyor. Neyse diğer topic de bi arkadaş daha hamiş olduğunu yazmış. Çok sevindim ona da, darısı bize farancım. Bizde senle aynı döneme denk geliyoruz. Ama benim çok ağrılarım var.

farancım bence sen hamılesın belırtılerın aynı hamılelık belırtılerı.kasık batması nasıl oluyor ben batma olayını bır turlu anlayamadım.bende hıc olmadıgı ıcın :)))) bendede dun bıraz beyaz ve seffaf karısık cok az akıntı gelmıstı bugun bıraz daha fazlalastı cok degıl ama dune gore daha fazla sankı yumurtlamısım gıbı beyaz.yumurtlamadan sonra gelen ve cektıkce uzamayan ama parcalı gıbı ne acaba yaaa.4 gun once yumurtladım.bıdaha olurmu 4 gun snrabilmiyorumkismile

merhabalar kızlar bnde yumurta takibindeyim bugün doktora gittim yumurtam 10na 10 mu 15 olması gerekirmiş çrşb yine çağırdı.benim gibi olan varmı yumurtası sonradan gelişen cvplarsanız sevinirim hoşçakalın

cnm günaydın regl
n gelmeden sakın bozma moralini lütfen tatlım.o gelene kadar umutlar devam ediyo hem pembe akıntı daha önceki aylarda olmuyosa bu çok ii bi işaret benm mesela adetten önce mutlaka lekelenmem olur ondan dolayı anlarım reglim gelicek.ama sende bu taz bi durum olmamışsa hiç bu hamişliktendir inş.üstelik yerleşme için geç del tatlım zaten beklene adet gününde yada geçince bu tarz pembemsi lekeler gelebilir.ateş ölçmede ise ben dil altından ölçüyorum sağ ve sol taraf bile farkediyo üstelik çıkan iki ateşinde güzel bence regl ateşini biliyomusun cnm yani kaç dereceyle adet oluyosun buay ilkti sanırım ama moral bozmak yok anlaştık mı şeker

farancım ben senden byagı umutluydum.bugun 30. gununmu.regl gunun ne zaman pekı.ovulasyondan sonra kac gun gectı.gebelık testı yapsan cıkabılır.vulasyon testınde ıkıncı cızgı bayagı bellı mı .yanı dıgerı kadar olmasada ondan bıraz daha mı acık renklı yoksa bayagı mı acık rengı

benimde ovulasyondan sonraki 12.günüm bende şimdi ovulasyon testini yaptım hemen hemen birinci çizgiyle aynı renk.burda hamile olup 12.gün ovulasyon testi pozitif çıkan bi arkadaş vardı.acaba onunda öylemi çıkmıştı yoksa birinciden dahamı koyuydu?gerçi ben ilk idrarımla değil bir sonrakiyle yaptım bir bardak su bir bardakta çay içmiştim acaba onları içmeseydim daha koyu renk çıkarmıydı?

yok canım bende çok umutlanamıyorum çok koyu değil çizgi aynı renk sadece.o hamile olan arkadaş burda olsaydı ii olurdu ona sorardım çok koyumuydu çizgi diye.yok benim hiç lekelenme falan olmadı.ama benim bildiğim bir hafta içinde tutunuyo 9 ve 10. gün falan yerleşiyo diye biliyorum.hatta o zamanlarda genelde ateşde düşüyo.benim aslında bu ay tam 9 ve 10.gün ateşimde düşmüştü ertesi günde yükselmişti ama bugün yine düştü ve biraz ağrım başladı.yüksek devam etseydi umutlanacaktım bu ay bide belirtilerimde hep değişikti yani senin anlayacağın çok umutlanmıştım ama bugün ateşim düşünce çok canım sıkıldı.

öyle diyolar genelde 14.veya 15.gün adet oluyorsun.ama ben geçen ay 17.gün oldum mesela.herkesinki değişiyo zamanla kendi vücudunu tanıyınca öğreniyosun kaçıncı günü olduğunu?gerçi bazen aydan ayada değiştiği oluyo.

canım ben ıkı aydr ovulasyon testı yapıyorum.bu ay daha adet olmadım 5 gunum var ama gecen ay 12. gunde ıkı koyu cızgı gordum 13. gundede yumurtladım.ama 25. gun adet oldum.bu ay ıse 14. gun ıkı koyu cızgı gordum 15. gunde yumurtladım.ama ben yıne 25. gunu beklıyorum adet ıcın.ya hamıle degılsem ınsallah hemen gelır gecıkmez.eger yıne 25. gun olursam buseferde 10 gun sonra gelmıs olur.yanı hıc oyle 14 gun sonrası falan lmuyor.bence sende normal reglın ne zaman gelıyorsa ozamanı bekle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…