- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #7.921
kızlar günaydın, nasılsınız bakalım?
benim moralim biraz bozuk. bu sabah ateş takibinde bir kulağımdan 36.6 diğerinden 37.2 çıktı. niye böyle farklı çıkıyor ya? halbuki en kaliteli ateş ölçerden almıştım
bir de afedersiniz lavaboda peçeteye açık pembe renkli bir akıntı geldi. yerleşme kanaması olsa diycem ama çok geç değil mi? benim yumurtlama 12 mayıstı. galiba yine geliyor benim kötü sürpriz
zaten çok şiddetli adet ağrıları giriyor karnıma. olmadı bu ay da galibaaa
canım senin durumun benden daha umutlu. ov. testinin koyu çıkması güzel bir işaret. ben burda pekçok arkadaş gördüm senin durumunda olup da hamile olduğunu öğrenen. senin ovulasyondan sonra ara kanaman oldu mu canım?
yerleşme kanaması dedikleri yumurtlamadan sonra bir hafta içinde mi olur? eğer öyleyse benimkisi için çok geç. adetime 3 gün falan kaldı çünkü
bıozard adetıne kac gun var
bu adet hesaplama işi benim aklımı karıştırıyor ya kızlar.
ben son 3 aydır 33 günde bir oldum. ama o zamanlar ovulasyon zamanımı bilmiyordum.
bu ay 12 sinde gerçekleşti yumurtlama. şimdi onun üzerine 14 gün mü sayıcam bir sonraki adet için? öyleyse benim yarın için beklemem lazım.
bu adet hesaplama işi benim aklımı karıştırıyor ya kızlar.
ben son 3 aydır 33 günde bir oldum. ama o zamanlar ovulasyon zamanımı bilmiyordum.
bu ay 12 sinde gerçekleşti yumurtlama. şimdi onun üzerine 14 gün mü sayıcam bir sonraki adet için? öyleyse benim yarın için beklemem lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?