Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

selen 44 merhaba.Sende durumlar nasıl.Listede midin?ılk bebek bekliosunuz di mi.Denemeler kaçıncı nasıl gidiyor.Sağlık durumu doktora faaln danışmışlığınız var mı.Yoksa siz de bizim gibi başladınız mı öyle denemelere bebek için.
ınşallah tez zamanda hamile kalırız.Biz de 3. denicez bu ay bakalım.ılk bebek olucak inş. olursa tabii tez zamanda!Doktora bi yere gitmedik.Başladık bakalım..
ınşallah tez zamanda gebe kalırız.
Bebeklerimiz gelir..

canım listede var mı bilemiyorum ama 12 haziran benim adet tarihim.ilk defa bu ay ovulasyon testi ve preseed kullandım.

yasecım kasıkta degıl testıste alt tarafa dogru hatta .damarlar bakınca yada ıkınınca kalın bellı oluyorsa vrdr demek ama tabı yuzde yuz degıl.dr daha ıyı bılır.bız yasadıklarımızı anlatabılıyoruz ancak

kızlar bişi sorucam ben yaklaşık bir aydır bu sitedeyim ama prosödür nedir bilmediğim için her girdiğimde ayrı ayrı yerlere giriyorum geldiğimde bu siteye girmek için napmam lazım

arama butonuna ovulasyon ile merak ettikleriniz yaz.orda çıkar tıklayınca bu topik gelio.hemen son sayfayı tıkla . okumak istersen sayfalarda ileri geri gelirsin.

kızlar bişi sorucam ben yaklaşık bir aydır bu sitedeyim ama prosödür nedir bilmediğim için her girdiğimde ayrı ayrı yerlere giriyorum geldiğimde bu siteye girmek için napmam lazım

canım bu sıteye derken sıte ısmı kadinlarkulubu.com
forumdan gırebılıyorsun.
bu topıkın adı ''ovulasyon testıyle hamıle kalanlar'' dıye baslıyor.
forumda gebelık bolumune tıklayınca ılk acılan topıklerden bırı

evet yasecım varıkosel.ıerı derecelerde kasıkta agrı yapıyorms.benım esımde yok agrı ama spermlere etkısı varmıs bu varıkoselın cunku damarlar genısledıgı ıcın ısısı yukselıyormus ve bu ısı spermlerı öldürür zaten.hamam sıcak banyolar falanda spermlerı olumsuz etkılıyormus.eslerınız cok sıcak suyla dus almasınlar.dr.lar bunu soyluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…