Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

kızlar barıs manco dınlıyrdum sımdı benden ote benden zıyade bır an ustume alındım bu karamsarlıkla

sabret gönül sabret sakın ısyan etme
bırgun elbet bıtecek bu cıle ısyan etme
4 kıtaptan baslayalım ıstersen gel soze
orda oyle bır ısım varkı kuldan ote kuldan zıyade
onu dusun ona sarıl o senden ote benden zıyade

canım cok sıkkııııın

canım cok ılerı degıl sızın varıkosel.bıze kacıncı derece soylemedıler.esım haftaya capaya gıtcek orda sorsun bakalım.bu cuma mı amelıyatınız.ayyy bır an once kurtulcak

yaa aslında bu sarkı bıraz umut verdi.ıcım sıkılıyorken bır anda sozlerı cuk dıye oturdu :))

valla canım cocuk ıstedıgıme pısman oldum.korunurken ne guzeldı tasamız yoktu.sıkıldım ben bu cocuk ısınden

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

(Rabbim bize katından tertemiz bir nesil ihsan et şüphesizki Sen duayı hakkıyla işitensin amin)
ANNE OLMAK İSTİYORUZZZZZZ

nurten34--------4 Haziran
suyasem--------5 Haziran
murebdu-------10 Haziran
ramiznur---------10 Haziran
guzel83--------12 Haziran
truf----------------19 Haziran
ronya------------20 Haziran
nurberra-------24 Haziran
yasekase---------26 Haziran
faran------------29 Haziran
firstheaven----29 Haziran

hazel82-------? Haziran

canım dinlediğin şarkının sözleri okadar güzelki ben bayıldım iç karartıcı değil, dedğin gibi umut verici bencede.biz her zaman ümitvar oallım Rabbim inşş nasip eylicek bizede bebeklerimizi belkide ikiz ayy ne çok isterdim buay doktora gittimde belki klomen veriri klomenle çoğul gebelik olanlar var herşeyin ahyırlısı yaa Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsinn

kızlar bırde demet akalının evlı-mutlu-cocuklu sarkısını da cok sevdım.

kımler kımler yuva kuruyor ben nıye kuramıyorum dıyor ya ben onu degstrdım kımler kımler cocuk yapıyor.ben nıye yapamıyorum.hayalım 3 kelıme ,o da şöyle:evlı-mutlu-cocukluuuuhihoyyyt

cok guzel bır sarkı yaa:)))

rahım fılmım nasıl cıkcak ve esımın sperm sonucları nasıl cıkcak dıye cok tırsıyoruuuuumeyvahedigeldismile

faran canım sen neyaptın.sonucların umarım ıyıdır

ya bencede saglıklı ve ıkız olsun ne guzel.bırdaha cocuk yapma stresı yasamayız:ecrin_bebek:

ay inşallah dua kapısı açıktı Rabbim bize hayırlı sağlıklı ikiz gebelik nasip eder:Saruboceq:
yani yeterki sağlıklı ve hayırlı olsun bi taneyede sonsuz şükür hayırlısyla bi hamile kalsak ama ikiz çok süper olurdu yaa yarın sabaha doktor randevum var keşke birden fazla yumoşum olsada çatlayıp döllense opuyorumnanaktan

hazelcim bnm eşimde de test sonucunda solda 1 grade varikosel yazıyo önemsiz demişti doktor ama yenilicek eşim testini bakallım ne çıkıcak sonuç nasıl sence ben anlamadım bişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…