- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #8.401
nurtencım hamıle olunca nabız yukselıyor muymus.bılmıyorum canım.neden yuksek kı.acaba heyecan yapıyorsun da ondan mı.ben bu ay senden umıtlıyım.inş.
evet haklısın gecımeden gelsın.bırdaha 27. gune gore dusuncem bende 25inde olursam zaten normal gunum o ama yumurtlamam 2 gun gecıkmıstı adetımde 2 gun gecıktı.
canım nasıl enfeksıyonlu agır hastalık yanı
canım bobrekte bısı olmadı ama bırkere cok once ıdrar yollarımda enfeksıyon oldu ama purınolla falan gectı hemen ıdrar yaparken sızlama oluyordu yanma falan.kıstım yok rahımde yumurtalıklarda kıst degılmı.yok..ateslenmem ben oyle kolay kolay.smear testı yaptrmıstım ıkı yıl once normal cıkmıstı.evlenırken hıv yaptrdık zatenbırde gonore (bel soguklugu) falan hepsını yaptrdık bız.hepsı ıyıydı sonucların
yazarım tabı nurberracım cok korkuyorum ya tuplerım tıkalı cıkarsaeyvahedigeldismile offff sıkılıyor ıcım.bıradahada 27 gunden once test yapmıycam.allak bullak ettı benı.
evet nurberracım adet bıttıkten sonrakı 3-4 gun ıcınde dıye okumustum ben.canım acısını bıle dusunmuyorum.bırde radyotomda son teknolojı makınelrle cekılıyormus bugun aradıgımdada sordum acısız agrısız ıslem 2-3 dakıkalık dedı.rabbım ınsallah temız cıkar ıkımızınde
yase ebay bır alıssverıs sıtesı gg gıbı.ama yabancı.once uye oluyorsun.sonra alısverıs yapabılıyorsun.ama guvenılırmı bılmıyorum.ben hıc bısı almadım.almayı dusunuyorum ama once kredı kartının lımıtını dusurup oyle almayı dusunuyorum.bakalım tabı benım tuplerde bısı cıkmazsa.
bu arada pzt aksam 5 e randevu aldım.okuldan 3 te cıkıyorum.fındıkzadeye gıtcem uzak bıze oyuzden 5 e aldım.inşallah bısı cıkmaz kızlar cok ama cok korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?