- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #8.421
hazelcimmm nerdesiiiinnn eşimde varikosel çıktııı doktor ameliyat dediiiiiii ben sana demiştim hatırlıyomusun gerçekten varmışşşş, keşke burda olsaydın şu an hem sevindim hem üzüldüm bu kadar bekledik allahım sen büyüksünnnn yarabbimmakannehir
hazelcimmm nerdesiiiinnn eşimde varikosel çıktııı doktor ameliyat dediiiiiii ben sana demiştim hatırlıyomusun gerçekten varmışşşş, keşke burda olsaydın şu an hem sevindim hem üzüldüm bu kadar bekledik allahım sen büyüksünnnn yarabbimmakannehir
Kızlar gg deki 18 artı 2 ovulasyon testi drarla yapılan di mi?vondfo doğrusu bu mu gg de yazan.wondfo mu yoksa.Açıklayabilir mi bilenler?
Teşekkürler..
canım evet wondfo.ben kullanıyorum ıdrarla yapılan
canım yesıl degılmı ınce cubuk seklınde .
evet canım hatrlıyorum bak en azından bır nedenınız var.bıkac dr .a daha grunun mutlaka oyle amelıyat olsun.kacıncı dereceymıs pekı.genelde 3. dereceye amelıyat dıyorlar.kader arkadasıyız.allah yardımcımız olsun canım.
mutlaka mıkrocerrahıyle amelıyat olsun.onda duzelme sansı daha cokmus.yoksa tekrarlıyormus ve degerlerde duzelme olmayabılıyormus ve ısın ehlı bır dr. tarafından amelıyat edılmelıymıs.bız capada teoman kadıoglu dıye bır dr. duyduk.cok pahalı ama ben ona bayagı guvendım.basıt amelıyatmıs ama duzelmesı ıcın ısın ehlı tarafından yapılmalıymıs.lokal anestezıyle yarım saatte bıtıyormus tek taraflıysa cıft tarafta 1 saat suruyormus.yatmasına bıle gerek olmadan cıkarıyorlarmıs.ertesı gun calısmaya baslıyormus.kasıktan ufak kesık yapıp amelıyat edıyorlarmıs.yanı testısı kesmıyorlar.ben bayagı arastrdım.besım haftaya capada sperm testı yaptrcak.bakalım degerlerde dusme varsa bızde hemen amelıyat yaptrcaz.
Evet hatırladım bahsediodunuz hazelle.Sen de bi şi yok di mi tatlım?Ameliyat diosun ileri mi derecesi yani?
Doktor ne dedi?Ameliyata kadar çaılşın,çalışmayın dedi mi?Belki gebe kalırsın sürpriz.Ameliyat gene de olur?
Ben de öğreniorum.Bilmedim şelerdi.
Zamanla her şe yoluna girer.Yaşınız kaç eşinin de!?
İlk bebek için uğraşıosunuz di mi?Ne zamandır canım!?
canımm daha kocam eve gelmedi ayrıntı konuşamadık ama çift taraflıymış ileri herhalde, ama kanının aşağısından değil o organdan olacakmış ameliyat belki de eşim yanlış anladı bilmiyorum
hiç bilmiyorum doktor bişey demedi herhalde ilişki için, ben 26 eşim 28 yaşında ama 2,5 yıldır korunmasız ilişki yaşıyoruzlaelaelaelaelae ilk çocuk için uğraşıyoruz ama sorun bulunduğu için mutluyum gerçekten aman siz siz olun bebiş düşünür düşünmez tüm testlerinizi yaptırın
Yaşınız da çok genç daha.Doktora gitmeniz i i olmuş.
Ben daha doktora falan gitmedim.Gitmedik de.Biz 2 kere denedik.3. yü deneyelim. 4 ü de belki ondan sonra kontrol amaçlı diorum . Kafam karışık hastaneye kadın doğumcuya danışmak için gitmiştim.Bir şeye gerek yok dedi önceden.Stres yapma dedi.been folik aasidi sormaya gitöiştim.Bir şey yapmamız gerekir mi dedi. gerkmez dedi. daha o zaman başlamaıştık bie denmeye gebelik için. 2 kerede olmadı. 3. ye bakıcaz. ne bilim bi 2 kere dah adeneyelim bari 4 olsun ondan sonra olassa eğer.
Sen ne dersin hemen git mi.Kafam karıştı ya.Eşimde kasıklarda damar falan belirgin deil galiba ya
Hani öle bişiler demiştiniz ya. O da öle dior
Benim durum nasıl bilmiorum ki bi şikayetim olmadı şimdiye kadar.İdrar yolu enfeksiyomu . böbrek falan. Adetlerim de çok düzenli.Anormal bir sıkıntım olmuyor adet zamanlarında da ..
Ne dersin?2 denedik bi 2 daha deneyelim ondan sonra olur mu ki.Bi de 1 yıl diolar ya..
canım 1 tl imiş core markasının da ama olsun almıssın.ben eczaneden ılk babystart focus almıstım 5 tanesı 50 tl.o cok ıyıdı tabı ama dahada o kadar para vermem ovulasyon testıne.wondfo da ıyı en azından yanlıs sonuc vermıyor ama gecen baby startta ıkıncı cızgım ılkınden daha koyuydu.bu ay wondfo da ıkıncı cızgım koyuydu ama ılkı kadar degıl.acaba testten mı yoksa yumurtlamayla mı alakalı bılmıyorum.
firstheavencım mıkrocerrahı sanırım kapalı amelıyat gıbı bısı.esın testısten dedıyse galıba mıkrocerrahı degıl ama emın degılım yınede.cok cabuk karar vermıssınız amelıyata hayırlısı olsun canım.bak ben ıkı dr duydum bu konuda ıyı olan.bırı teoman cem kadıoglu dıgerı de bahcelıevler medıcalparkta denız ersev .teoman 4000 tl denız ersev 2000 tl ya yapıyormus ama ıyılermıs.bence arastrıp yaptrın.umarım ıyı olur.bırde karsıda fatıh sultan mehmet ahstanesınde yaptrıp sonradan hamıle kalan arkadaslarıda okudum burdan.oyuzden yle her yerde yaptrmayın.ii dr. bulup yaptrın canım.umarım hersey yoluna gırer.buarada esın sperm testıde yaptrdımı.onuda yaptrın amelıyttan once bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?