Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

hazel nasılsın?Ben de takibe geçicem ovulasyona ama daha çok var!Bakalım ne zaman yumurtlıcam?Ara ara deişior çünkü!

canım nasıl olayım streslıyım.beklıyorum pzt gununu.fılm ıyı cıksında.arkadaslarım haftada ıkı uc kıtap bıtırıyorlar bende ınternetı yalayıp yuttum.kıtap okumaya fırsat kalmıyor.oysa kıtap okumayı cok severım.ama tıp okusam bu kadar arastrmazdım heraldekaydirigubbakcemile3 okuyor okuyor okuyrum yani anlıycan

sen naptın hazel beklemedemisin hala?ben bu ay erken gebelik testi alıcam ve çatladıktan 10 gün sonra yapıcam.yoksa en azından hiç stres çekmem.bu ay çok strese girdim bide birsürü hamilelik belirtilerim vardı hiç adet belirtim olmadan adet oldum.ateşimde yüksek gidiyordu birden düştü ve ogün adet oldum.artık strese girmek istemiyorum ondan erkenden öğrenip rahatlıycam bu ay.

biozard nbr canım.bende adet oldum yıne husran.sen neler yapıyorsun

ay canım sendemi.of ya artık çok sıkıldım napıcam bilmiyorum moralim çok bozuk.artık hiç olmayacakmış gibi geliyo.2 ay daha deniycem zaten ondan sonra aşılama yaptırıcam.temmuzda bi borcumuz var o bitiyoda onu bekliyorum.biter bitmez gidicem aşılamaya.bide öyle deneyelim bakalım.

ya ben adet olalı 3 gun oldu ama benım atesım hala 36.7 yanı adet olunca hıc dusmedı.bence bu ates olcme yontemı sadece yumurtlama ıcın. ozaman 36.1 olmustu ve ertesı gun yıne 36. 7 olmustu.testlede dogruladım bunu ama adet olunca dusmedı atesım hıc neden acaba

canım asılamanın fıyatı ne pekı.bızde varıkosel var acaba amelıyat oncesı asılama denesekmı.tutma sansı ne

canım asılamanın fıyatı ne pekı.bızde varıkosel var acaba amelıyat oncesı asılama denesekmı.tutma sansı ne

canım valla benim sorduğum 1000 tl falan.şans pek yükselmiyo ama sperm sorununda sanırım şans daha fazla olur çünkü kaliteli spermleri yıkayıp içeri verdikleri için şansın artar sanırım.bizde sorun bende olduğu için şansımın çok artacağını sanmıyorum ama napıyım onuda deniycem artık yapacak bişey yok.sende dene istersen ameliyattan önce bi bakarsın tutar.

hazelsen test yapmıştın ve silik çıkmıştı demi canım?Kimi kişilerde nadirde olsa adet olarak hamile oluyorlarmışSen deyince ateşim düşmedi ve testte silik çıktı diye aklıma takıldı.ıstersen bir test daha yap canım varsa.

ama canım ben yumurtlamadan sonra ılıskıye gırmedım hıc.bu ay rahım fılmı cektrcem dıye.ve adet oldugum gun yumurtlamanın 12. gunuydu.bırde oraya buraya gıttık gezdık fırsat olmadı ondan sonra ılıskıye. adet olacagım gun nasılsa hamıle degılımdıye bırlıktelık oldu.hem ovulasyon testıde yapmıstım ya negatıf cıktı o tek cızgıydı yani.bence gebelık test bzuktu.zaten ustundede yazıyor 10 dk dan sonrakı sonuc gecersızdr dıye.keske olsam ama nerdeee

nurten nbr canım sesın cıkmadı hıc bugun . varmı bebısın yksa.luten mutlu haberlerı ver bıze.

suyasem sende var mı pekı.merak edıyorum

BıSMıLLAHıRRAHMANıRRAHıM

(Rabbim bize katından tertemiz bir nesil ihsan et şüphesizki Sen duayı hakkıyla işitensin amin)
ANNE OLMAK ıSTıYORUZZZZZZ

nurten34--------4 Hazirangüzel haberlerle gel inş cnm
suyasem--------5 Haziran
murebdu-------10 Haziran
ramiznur---------10 Haziran
guzel83--------12 Haziran
truf----------------19 Haziran
ronya------------20 Haziran
nurberra-------23 Haziran
yasekase---------26 Haziran
faran------------29 Haziran
firstheaven----29 Haziran

hazel82-------? Haziran

inşallahhhhhh

kızlar yarın sabah doktora gidiyorum döndüğümde yazarım inş yumoşlarım büyümüş çatlamıştır yada çatlamak üzeredir :) güzel haberlerle döenerim inşş canlarım banada dua edin olurmu

nurten cnm sen ilk bebeğini bekliyosun değilmi yoksa ikincimiydi yanlışmı hatırlıyorum hayırlısıyla buayda olur inş cnm mübarek 3ayların başlangoııcı recep ayına giricez inşş bebekelrimiz de gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…