- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #8.501
güzel83 bekleyiş nasıl gidiyor?Çalışmalar tamamlandı mı son ana kadar devam mı?
BEklemek çok sıkıcı ama kendi kendime karar aldım.TEst falan yapmayacağım.Oluruna bırakım.Çalışmalara bir süreliğine ara verdim.:)geçici bir süre için.
hazel nasılsın?Ben de takibe geçicem ovulasyona ama daha çok var!Bakalım ne zaman yumurtlıcam?Ara ara deişior çünkü!
biozard nbr canım.bende adet oldum yıne husran.sen neler yapıyorsun
ay canım sendemi.of ya artık çok sıkıldım napıcam bilmiyorum moralim çok bozuk.artık hiç olmayacakmış gibi geliyo.2 ay daha deniycem zaten ondan sonra aşılama yaptırıcam.temmuzda bi borcumuz var o bitiyoda onu bekliyorum.biter bitmez gidicem aşılamaya.bide öyle deneyelim bakalım.
canım asılamanın fıyatı ne pekı.bızde varıkosel var acaba amelıyat oncesı asılama denesekmı.tutma sansı ne
nurten nbr canım sesın cıkmadı hıc bugun . varmı bebısın yksa.luten mutlu haberlerı ver bıze.
suyasem sende var mı pekı.merak edıyorum
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
(Rabbim bize katından tertemiz bir nesil ihsan et şüphesizki Sen duayı hakkıyla işitensin amin)
ANNE OLMAK İSTİYORUZZZZZZ
nurten34--------4 Hazirangüzel haberlerle gel inş cnm
suyasem--------5 Haziran
murebdu-------10 Haziran
ramiznur---------10 Haziran
guzel83--------12 Haziran
truf----------------19 Haziran
ronya------------20 Haziran
nurberra-------23 Haziran
yasekase---------26 Haziran
faran------------29 Haziran
firstheaven----29 Haziran
hazel82-------? Haziran
kızlar yarın sabah doktora gidiyorum döndüğümde yazarım inş yumoşlarım büyümüş çatlamıştır yada çatlamak üzeredir :) güzel haberlerle döenerim inşş canlarım banad
İNŞALLAH HAKKINDA HAYIRLISI.BU AY HAMİLEYİMMM DİYE BURADA BAĞIRARAK YAZARSINNN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?