Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

cnm ben 19 haftalık ikiz duşuk yaptım hiç bebeğim yok maalesef.onlarda microydu.problemim çikolata kistiydi.ameliyat olmayı tercih etmeyip mikro yaptırmıştım.şimdi ameliyatımı oldum doktorum 6 ay sure verdi bu ay da 2.ayımız.

amin.:Saruboceq:

nurberra ınsallah guzel haberlerle gelırsın.rabbım herkesın dualarını kabul eder ınsallah.

nurtencım bellı olmaz canım.adet belırtılerıyle hamılelık belırtılerı aynıymıs.kasılma dedıgın batma gıbımı yada bıcak saplanması gıbımı.

hayırlısı olsun inş cnm bnm ne güzel gebe kalabilmişsin ben bir yıldır korunmamaıza ragmen hiç kalamadım.inşalalh yine ikizlerin olur bende okadar çok isterdimmki ikiz olssun sağlıklı bebekelrin olsun en kısa zamanda inş cnm doktorun verdiği süre içerisinde en kısa zamanda olur inş

kızlar bu aksam esımın okuldakı arkadaslarıyla yemek yedık.bebıslerı oldu ıkı tanesının.okadar tatlılar kı.ıkısınınkı de kız.bırı cok sakin.bır arkadasınınkı de cok cazgır:)) ama cok tatlılar.kokusu sindi uzerime.okdar guzel bır duygukı.ama cok yorucu.hele agladıkları zaman.ben 1-2 saat ıcınde yoruldugumu hıssettım de annesını dusunemıyorum.ama herseye deger.rabbım saglıkla versın.ben hersey razıyım uykusuz kalmaya da.

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

(Rabbim bize katından tertemiz bir nesil ihsan et şüphesizki Sen duayı hakkıyla işitensin amin)
ANNE OLMAK İSTİYORUZZZZZZ

nurten34--------4 Hazirangüzel haberlerle gel inş cnm
suyasem--------5 Haziran
murebdu-------10 Haziran
ramiznur---------10 Haziran
guzel83--------12 Haziran
truf----------------19 Haziran
ronya------------20 Haziran
nurberra-------23 Haziran
yasekase---------26 Haziran
faran------------29 Haziran
firstheaven----29 Haziran

hazel82-------? Haziran

ne güzel yaa maşallah darısı başına başımıza canım valla bende katılıyorum sana yorulsmda herşeye değer bencede onu kokladığında tüm yorgunluğun geçer heralde yaa hayali bile rahatlaytıyo insanı allahım bizede anne olaiblmeyi nasip eyle:Saruboceq:

yarın nurtenin günüymüş.ınşallah güzel haberler verir ve sonrada biz güzel haberler veriririz.ınanaın artık bende fobi oldu.test yapmak istemiyorum ama son gün dayanamazsam bilemiyorum.Bugün adetime dokuz gün var.Acaba hala gebe kalma şansım var mı?

hayır hafif hafif gaz sancısı gibi.batmalar bir hafta once vardı.bugun gunum ama test yapmayı dusunmuyorum.gecen ay 30.gunde adet olmuştum o yuzden bekleyeceğim.hayırlısı inşallah.hergun rahimi kontrol ediyorum senin yonteminle ama bişey anlamıyorum.elime bişey değmiyor değen sey nasıldı tekrar tarıf edermisin hazel?

evet bugun benim gunum ama test yapmıycam.sabredicem bu ay.gelirse o kadar uzulmem.gebelik tastınde tek çizgiyi gorunce cok moralim bozuluyor.cnm ne zaman ne olacağı belli olmmaz.biz ovulasyon tarıhlerine gore calışıyoruz ama belkide gercek gebe kalınan gunler kacırıyoruz.en guzeli adet olana kadar gun asırı birliktelik.

günaydın nurten34 ,dileklerine katılıyorum.Allah yüzünü güldürsün,inşaallah bize güzel haberler verirsin.Ama bu seni strese sokmasın,herşeyin hayırlısı...

cnm gecen ay cok stres yaptım ama bu ayki yasadıklarımı yasamadım.ateş basması cok ilginç.ya sıcaklardan etkileniyorum gerci 2 gundur de hava serin.sıcaklık normal olan ateşi yukseltirmi?

ben de bu ay ilk kez regl günüme 7-8 gün kala kasıklarımda ara ara süren batmalar oldu.2 gün sürdü.bugün yok .anlamıyorum artık.ya bedenimi çok dinlemeye başladım.herşeyi farkediyorum.bir yandan da endo. böyle bişey yapar mı diye korkuyorum.ya terkrar kistim olursa diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…