- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #8.521
kızlar yarın sabah doktora gidiyorum döndüğümde yazarım inş yumoşlarım büyümüş çatlamıştır yada çatlamak üzeredir :) güzel haberlerle döenerim inşş canlarım banad
İNŞALLAH HAKKINDA HAYIRLISI.BU AY HAMİLEYİMMM DİYE BURADA BAĞIRARAK YAZARSINNN
aminn cnm çok saoll inşş hele bi kalayım tüm topiklere yazıcam kaydirigubbakcemile3 görmemiş hamile kalmış misalizemuszemus
nurten cnm sen ilk bebeğini bekliyosun değilmi yoksa ikincimiydi yanlışmı hatırlıyorum hayırlısıyla buayda olur inş cnm mübarek 3ayların başlangoııcı recep ayına giricez inşş bebekelrimiz de gelir
nurten cnm sen ilk bebeğini bekliyosun değilmi yoksa ikincimiydi yanlışmı hatırlıyorum hayırlısıyla buayda olur inş cnm mübarek 3ayların başlangoııcı recep ayına giricez inşş bebekelrimiz de gelir
cnm ben 19 haftalık ikiz duşuk yaptım hiç bebeğim yok maalesef.onlarda microydu.problemim çikolata kistiydi.ameliyat olmayı tercih etmeyip mikro yaptırmıştım.şimdi ameliyatımı oldum doktorum 6 ay sure verdi bu ay da 2.ayımız.
kızlar bu aksam esımın okuldakı arkadaslarıyla yemek yedık.bebıslerı oldu ıkı tanesının.okadar tatlılar kı.ıkısınınkı de kız.bırı cok sakin.bır arkadasınınkı de cok cazgır:)) ama cok tatlılar.kokusu sindi uzerime.okdar guzel bır duygukı.ama cok yorucu.hele agladıkları zaman.ben 1-2 saat ıcınde yoruldugumu hıssettım de annesını dusunemıyorum.ama herseye deger.rabbım saglıkla versın.ben hersey razıyım uykusuz kalmaya da.
ne güzel yaa maşallah darısı başına başımıza canım valla bende katılıyorum sana yorulsmda herşeye değer bencede onu kokladığında tüm yorgunluğun geçer heralde yaa hayali bile rahatlaytıyo insanı allahım bizede anne olaiblmeyi nasip eyle:Saruboceq:
amin.:Saruboceq:
nurberra ınsallah guzel haberlerle gelırsın.rabbım herkesın dualarını kabul eder ınsallah.
nurtencım bellı olmaz canım.adet belırtılerıyle hamılelık belırtılerı aynıymıs.kasılma dedıgın batma gıbımı yada bıcak saplanması gıbımı.
yarın nurtenin günüymüş.İnşallah güzel haberler verir ve sonrada biz güzel haberler veriririz.İnanaın artık bende fobi oldu.test yapmak istemiyorum ama son gün dayanamazsam bilemiyorum.Bugün adetime dokuz gün var.Acaba hala gebe kalma şansım var mı?
herkese kocaman gunaydın bu arada....mutlu hayırlı bol bebişli bir gun olur inşallah.
günaydın nurten34 ,dileklerine katılıyorum.Allah yüzünü güldürsün,inşaallah bize güzel haberler verirsin.Ama bu seni strese sokmasın,herşeyin hayırlısı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?