- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #8.541
ben de bu ay ilk kez regl günüme 7-8 gün kala kasıklarımda ara ara süren batmalar oldu.2 gün sürdü.bugün yok .anlamıyorum artık.ya bedenimi çok dinlemeye başladım.herşeyi farkediyorum.bir yandan da endo. böyle bişey yapar mı diye korkuyorum.ya terkrar kistim olursa diye.
endo.hastalığı ile ilgili pek fazla istatistik yokmuş.çünkü çoğu hastalıktan bihaber hamile kalıyormuş,doktora gitmiyormuş.ilerde bizim durumuzdakilere istatistik bilgisi olucaz.senin kistin yumurtalıktamıydı.benim sol overdeydi.
nurtencım ben adet gunumde hele comelıp parmagımı degdırdıgımde zaten hemen bısı degıyor daha ıcerıye sokarken rahat gırmıyor parmagım.bıraz daha ıelrledıgınde et gıbı yumusak brseye degıyor.bu adet olucaksın demekmıs.ama parmagın engelle karsılasmıyorsa ve boslukta hareket edebılıyrsa ıcerde adet olmıycaksın demekmıs. canım ben bırde adet olacagım o gun aynı seyı denedım hanı akıntı gelıyordu ya ıcınde ıp gıbı beyaz bısı vardı dedın.oyle bı akıntı benım parmagımada bulasmıstı.o beyaz seyı peceteye sıldıgımde pecetede rengı sarı yada kahverengı bır renkte gorunuyor.ben ordan anladım artık adetımın geldıgını.zaten onun uzerıne test yaptım da karmasık bır durum yasadım testte bılıyorsun.o akntıyı sende sıl ıstersen peceteye rengı ne renk goruncek pecetede
canım benım de normalde seffaf akıntı bulasıyordu elıme ıcınde ufak ufak bıkac beyaz renk bısıler vardı.onu peceteye sıldıgımde aslında sarımsı kahverengımsı bısı oldugunu gordum.ama parmagımda beyaz gıbı gorunuyordu.yani benım oyleydı canım.yaaa hadı guzel haberlerı ver.ama anlattıgın kadarıyla belırtılerın uyuyor ve hamıle kalmaman ıcın bır nedenın yokmus dr.un dedıgıne gore.bıkac aya kadar bence hamıle kalırsın
daha gelen gıden yok degılmı.bu arada parmagınla baktıgında parmagın kolayca engele rastlamadan boslukta gezıyormu.boyleyse hamıle olma ıhtımalın yuksekmıs
nurten canım nasılsın?GElen giden var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?