Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

nurten sanırım test yapmadın?bende yapmayacağım.Ama benim alnımda bir sivilcem çıktı.Acaba sivilce adet olacağımamı işaret bilemiyorum.

arkadaşlar ben normalde 28 -29 günde bir adet oluyordum.ama bebiş istemeye başladıktan sonra (sanırm stresden) 32 günde bir olmaya başladım..çok moralim bozuluo.sanırım tehlikeli günleri denk getiremioruz.ucuz ama kaliteli iyi sonuç veren ovulasyon testi varmı arkadaşlar?

nurten bugun kacıncı gununkı canım yaa.gecıktıgın oluyormuydu.test yaptınmı.merak edıyorum

bugun 29.gun 1 kaç gun geciktiğim oluyordu en fazla 33.gunde olmustum o da 2 yıl once bir kez genelde 28 ila 30 gunde 1 olurum.test yapmadım yapmayı dusunmuyorum.bekliycem bakalım eğer gelmezse 35.gune kadar o zaman kanda baktırırım.

slm kzlar naslsınız uff bnm cnm sıkılıyo yaa günler geçmiyoo beklemek çok zor nolur Rabbim daha fazla bekletme hayrlısıyla bizlerede anne olmayı nasip eyle

BıSMıLLAHıRRAHMANıRRAHıM

(Rabbim bize katından tertemiz bir nesil ihsan et şüphesizki Sen duayı hakkıyla işitensin amin)
ANNE OLMAK ıSTıYORUZZZZZZ

nurten34--------4 Haziran güzel haberlerini bekliyoruz cnm
suyasem--------5 Haziran güzel haberlerini bekliyoruz cnm
murebdu-------10 Haziran
ramiznur---------10 Haziran
guzel83--------12 Haziran
truf----------------19 Haziran
ronya------------20 Haziran
nurberra-------24 Haziran
yasekase---------26 Haziran
faran------------29 Haziran
firstheaven----29 Haziran

hazel82-------? Haziran

ya evet kızlar cok sıkıcı bır gun.haftasonu evde olmakta ckkotu.bır suru ısım var.sabah 11 den berı notlarla ugrastım.davranıslar kaldı.onlar daha cok zaman alıyor.yarında evı temızlerım.dınlenemeden geıyor haftasonu.pzt yi de dusunuyorum sonuc ne olcak acaba.

bencede test yapma.benım gıbı sacmasapan bısı cıkarsa daha cok uzulursun.ben umutlu degıldım.o sılık cızgı ve sonrası regl benı daha cok uzdu.kac gun melankolık dolastım.yenı toparlandım.sımdıde fılmı dusunuyorm

inş kolaycacık geçer biter cnm ve sonucun tertemiz çkar

nurten sende enn isini yapıyosun cnm regli bekleyip hamiş olduğunu öğrenemek harika olur.

farannnn nerdesin cnm yaa sonuçların nasl çıktı yaz sen ben kendiminkiylede karşılaştrrım artık hormonlarn değer aralıklarını ezbere biliyporum kaydirigubbakcemile3

hazelcim kendini bu kadar germe.nasıl olsa olan oluyo.hiç bişeyi engelleyemiyosun.ama onemli bişey çıkmayacak bence.rahat ol.hayatında bir suru artıların var onları dusun.3 aylık bir yaz tatili var bol bol dinlenirsin.bu imkana sahip olamayan bir suru insan var.ben cmt.si de tum gun calışıyorum mesela ama o açıdan şikayet etmiyorum duzeni oturtunca hersey yolunda gidiyor.yoruluyosun ama huzurun mutlulugun yerinde olsun gerisi onemli değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…