Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

dur bakalım bacım, testleri yapmaya devam. birazdan ben 2. testimi yapcam.sonucu yazarım. sen ne zaman yapcan testini?

bacım ben şu an işteyim18.30-19.00 gibi evde oluyorum. anca o zaman yapabileceğim. şimdi wc ye gittim bir de su içtim. artık bu saatten sonra eve gidene kadar ne su ne wc. bakalım hayırlısı inşallah bugün çizgi biraz görünür olur yoksa ben stres yaparım. gerçi benim periyod 29-32 gün arası değişiyor. bugün tam 10. gün. ama erken de olsa biraz çizgi çıkması gerekmez miydi yaa.

arkadaşlar merhaba
bi sorum olacak.
ben bu ay şu ovülasyon testlerinden kullanmak istiyorum ama nasıl olduğunu tam anlayamadım.
şimdi benim adet döngüm 32-33 günde bir.. ben adetin 1. gününden itibaren hesap ettiğimde 12 yada 13, günde falan akıntıdan yumurtladığımı tespit ediyorum (daha doğrusu tespit ettiğimi zannediyorum.. uzayan akıntı gelince yumurtlama gerçekleşmiş oluyo değil mi? )
ama ovulasyon testlerinde adet döngüsü 33 olanların bu testi 17. günde yapması gerektiği yazıyo.. benim hesabıma göre geç olmuş oluyo. yani çoktan yumurtlamış olmazmıyım o tarihte?
acaba ben mi yanlış hesap ediyorum :uhm:
arkadaşlar nolur bilen biri cevaplasın..
şimdiden teşekkürler hepinize..

canım bu konuda ben de çok yeniyim ama sen ne olur ne olmaz 10. günden itibaren başla yapmaya. çünkü ben de akıntıya göre hesaplamaya çalışıyordum ama bazen yumurtlama bittikten sonra bile akıntı gelebiliyor ona da çok güvenmemek lazım. şu tanesi 1 lira olan teslerden bolca al 10.gün başla ne olur ne olmaz.

sıvı tüketimine dikkat ettin mi, belki ondandır?CADIARZU

evde olduğum sürece dikkat ettim canım ama dışarda geçirdiğim günler olunca bazı testler arasında 24 saatten fazla geçti. gerçi ateşimde yükselmedi daha hatta bugün en düşük ateşi gördüm . testlere başladığımdan beri silik çizgi vardı koyulaşma oldu ama yeterince değil.

tanesi 1 lira mı?
hangisi o canım yaa? internette 27 tl yazıyodu çok pahalı geldi, kafam da karıştığı için tereddüt ettim..
1 lira bişey değil.. alıp tahmin ettiğim günden yapmaya başlarım

markası ne canım
burdan yazamıyosan özelime at mesaj istersen

çok sağol canım benim.. Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin tez zamanda inşallah..

ne demek hayatım ben dün daha yeni aldım. hatta bak şöyle yazıp arat 16 ADET LH OVÜLASYON + 4 GEBELıK TESTı + KARGO .

ben satıcıdan 18 lh testi 2 gebelik testi göndermesini rica ettim, o şekilde değişiklik yaptı, bir bak istersen canım.

amin canım amin Allah hepimize hayırlı hamilelikler hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.

buldum canım hemen çıktı zaten..
bu daha iyi
çok sağol

selam kızlarrr naptınız? ben 4. testimi de yaptım :)) ayy sinir oluyo insan bunlara yaa. yani böyle zorrrrlaaarsak azcık daha koyu gibi ama emin de olamıyorum hemen hemen aynı önceki günlerle 4 gün dde de silik çizgiler kızlarmak istiyorum artık :)

idilcim senin periyodun ne kadar sürüyor ve bugün kaçıncı günündesin canım.

idilcim senin periyodun ne kadar sürüyor ve bugün kaçıncı günündesin canım.

hayatım benim bugün 12. günüm ama benim periyod kafasına göre takılıyo..genelde 30 gün de bir diyebilirim yalnız benim şöyle bi durumum var temmuzda tüp bebek yaptırdım ve erken düşükle sonuçlandı o yüzden hem hormon çok aldım yumurtlarım gibime geliyo hem de düşük oldu acaba olmaz mı bu ay diyorum karışık ya.. ama 4 gündür silik çizgi çııyo ben sanmıştım ki silik çıkınca bi ki gün sonra koyulaşacak :)) ama hareket yok gibi.. sen ne yaptın canım

ben geldim kızlar...opuyorumnanaktan evet bugün 9. günüm 2. testimi yaptım çok silik ikinci çizgi çıktı. (psikolojik olarak gözlerim yanıltmasın beni diye eşime de gösterdim o da gördü) hayırlısı bakalım...bebekelover testi yapınca sonucu bildir canım...
bi de test alacaklara gg.'dan ben 22 ovulasyon testi+4 tane gebelik testini 22.90(fiyat buydu ama 5 tl indirim yaptıla17.90'a)aldım. hemencecik geldi. tavsiye ederim bacılar...

gözün aydınn yaşasın bana arkadaş geldi :)) silik çizgiler klubüü inşallah tez zamanda kızarırız kardeş :))

bacım hiç sterss yapma benim siklusum 27-28 dün testte hiç çizgi çıkmamıştı. bugün çok silik çıktı. periyod dönemi uzadıkça yumurtlama geç olur o yüzden çizgi geç çıkar...merak etme senkaydirigubbakcemile5 bide bol bol süt iç bacım...inan faydası çok...her bakımdan...haberlerini bekliyorum...a.s

handeee hadi gel artık inşallah bugün sen de silik bi çizgi de olsa görürsün de hep beraber bekleriz artık.. haberlerini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…