- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
dur bakalım bacım, testleri yapmaya devam. birazdan ben 2. testimi yapcam.sonucu yazarım. sen ne zaman yapcan testini?
dur bakalım bacım, testleri yapmaya devam. birazdan ben 2. testimi yapcam.sonucu yazarım. sen ne zaman yapcan testini?
arkadaşlar merhaba
bi sorum olacak.
ben bu ay şu ovülasyon testlerinden kullanmak istiyorum ama nasıl olduğunu tam anlayamadım.
şimdi benim adet döngüm 32-33 günde bir.. ben adetin 1. gününden itibaren hesap ettiğimde 12 yada 13, günde falan akıntıdan yumurtladığımı tespit ediyorum (daha doğrusu tespit ettiğimi zannediyorum.. uzayan akıntı gelince yumurtlama gerçekleşmiş oluyo değil mi? )
ama ovulasyon testlerinde adet döngüsü 33 olanların bu testi 17. günde yapması gerektiği yazıyo.. benim hesabıma göre geç olmuş oluyo. yani çoktan yumurtlamış olmazmıyım o tarihte?
acaba ben mi yanlış hesap ediyorum :uhm:
arkadaşlar nolur bilen biri cevaplasın..
şimdiden teşekkürler hepinize..
sıvı tüketimine dikkat ettin mi, belki ondandır?CADIARZU
canım bu konuda ben de çok yeniyim ama sen ne olur ne olmaz 10. günden itibaren başla yapmaya. çünkü ben de akıntıya göre hesaplamaya çalışıyordum ama bazen yumurtlama bittikten sonra bile akıntı gelebiliyor ona da çok güvenmemek lazım. şu tanesi 1 lira olan teslerden bolca al 10.gün başla ne olur ne olmaz.
canım internette açık arttırma sitesi var ya gg. orada ovulasyon testi diye arat hemen çıkacak.
çok sağol canım benim.. Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin tez zamanda inşallah..
ne demek hayatım ben dün daha yeni aldım. hatta bak şöyle yazıp arat 16 ADET LH OVÜLASYON + 4 GEBELİK TESTİ + KARGO .
ben satıcıdan 18 lh testi 2 gebelik testi göndermesini rica ettim, o şekilde değişiklik yaptı, bir bak istersen canım.
amin canım amin Allah hepimize hayırlı hamilelikler hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
buldum canım hemen çıktı zaten..
bu daha iyi
çok sağol
selam kızlarrr naptınız? ben 4. testimi de yaptım :)) ayy sinir oluyo insan bunlara yaa. yani böyle zorrrrlaaarsak azcık daha koyu gibi ama emin de olamıyorum hemen hemen aynı önceki günlerle 4 gün dde de silik çizgiler kızlarmak istiyorum artık :)
idilcim senin periyodun ne kadar sürüyor ve bugün kaçıncı günündesin canım.
bacım ben şu an işteyim18.30-19.00 gibi evde oluyorum. anca o zaman yapabileceğim. şimdi wc ye gittim bir de su içtim. artık bu saatten sonra eve gidene kadar ne su ne wc. bakalım hayırlısı inşallah bugün çizgi biraz görünür olur yoksa ben stres yaparım. gerçi benim periyod 29-32 gün arası değişiyor. bugün tam 10. gün. ama erken de olsa biraz çizgi çıkması gerekmez miydi yaa.
gözün aydınn yaşasın bana arkadaş geldi :)) silik çizgiler klubüü inşallah tez zamanda kızarırız kardeş :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?